Peugeota Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Děkuji. Jezdím v Toyotě Verso a ta je stejně vysoká jako 5008 ovšem s horší úrovní sedadel. Přesto půjdu do nižšího. Jezdil jsem v německých VW, Ford, Mazda, Toyota i v superbu. 508čka mě, v kategorii pohodlí, přímo nadchla a doufám, že bude dobře sloužit i v jiných ohledech. Závěrem září půjde do stáje:) Citovat
Peugeota Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 DANILO: Volba padla na Allure v maximu. Jen JBL audio a plnou kůži jsem nechtěl. Na xenonech jsem ještě nejel, tak jsem zvědav jaký to bude rozdíl. A ten automat je perfektní. Velice jsem hodnotil okmžitou možnost zasahovat do režimu auto \"pádly\" pod volantem. Při předjíždění okamžité (1s a je podřazeno). Ty audio funke jsou činné i při jízdě? Měl jsem něco podobného v Ullysee/fiat a tam se to při rozjedu deaktivovalo. Citovat
Danilo Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Peugeota - správná volba . Taky jezdím 29 let , ale né moc dlouhé trasy , kromě dovolených tak do 200 km . JBL taky nemám , prý to není velký rozdíl . Plnou kůži jsem naopak chtěl , neboť jsem ji nikdy neměl a chtěl jsem to zkusit . A paráda . Potím se na tom stejně jako v látce . Jasně , každého vkus . Xenony - velký rozdíl oproti klasice. Hlavně natáčení do zatáček je perfektní . Je vidět do ní o hodně dříve. Automat nemá chybu , pádla byl můj požadavek , jinak bych automat nebral . Super věc . Audio funkce nevím co myslíte . Video,televize a ani fotky nejdou přehrát vůbec . Ani ve stojícím autě . Pouze hudba . Toto mě hodně zklamalo . Viz vlákno Wip Nav Plus . Citovat
Timbuto Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Nedoporučuji 19\"kola,jsou sice nádherné,ale tvrdé.Už bych si to znovu neobjednal.Jinak GT docela jde,automat řadí výborně,JBL krásně hraje,xenony dobrý,ale v automatickém režimu (dálková světla)na mě občas někdo blyká.U VW to funguje lépe a každé světlo je samostatné,u peugeotu je to synchroní.Nejhorší je doba náběhu radia a přidružených věcí.Zvláště parkovací senzory mě štvou,než naběhnou tak to dlouho trvá.A když na to člověk zapomene,tak to je pak o plechy. Jinak na dlouhé trasy je nejlepší Audi A8:) Citovat
stefano Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 Timbuto o,oneskorenom nábehu rádia a park. senzorov sa tu už riešilo a bola na to vraj zvolávačka. Nebol si s tým v servise? Mne funguje okamžite aj rádio aj park. senzory. Citovat
Timbuto Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 stefano-již třikrát mi měnili radio a vždy mi tam prý nahráli nejnovější program a mám to pořád stejný,tak nevím.Když otevřu dveře a hned nastartuju tak je to tak na minutu.A když otevřu dveře a nastartuju až za cca minutu,tak to naběhne hned.Nevíš k tomu něco bližšího?V servisu na mě vždycky koukaj,jako kdybych spadl z vesmíru,co po nich chci. Citovat
Timbuto Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 jinak koukám,že jsem Majka z Gurunu,když píšu bliká s tvdým Citovat
PeugeotHDi Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Mam 2.1 software a parkovacie senzory mi nabehnu okamzite, teda nasledovne: nastartujem, zaradim spiatocku pomalicky vychadzam z garaze predne prestanu pipat (stena pred autom) a rozpipaju sa bocne ako svine, pretoze brana je uzka :-). [Edited on 6.9.2012 10:16 by PeugeotHDi] Citovat
jarda20 Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Tak dnes mě telefonem oznámili, že je svolávačka ... za hodinu bylo vše hotovo ...... nahrání nového sw, ale na dotaz proč a co se změnilo jsem odpověď nedostal Citovat
Dj Addams Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 No ja pojdem zrejme buducu stredu na ten sw parkovacky, mali by aj konecne vymenit ten displej za farebny... Citovat
Danilo Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Tak dnes mě telefonem oznámili, že je svolávačka ... za hodinu bylo vše hotovo ...... nahrání nového sw, ale na dotaz proč a co se změnilo jsem odpověď nedostal Já jsem byl taky a sdělili mi , že je to kvůli parkovací brzdy v zimním období . Víc mi neřekli a pravdu se asi nedozvíme . Citovat
Timbuto Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Mam 2.2 software a parkovacie senzory mi nabehnu okamzite, teda nasledovne: nastartujem, zaradim spiatocku pomalicky vychadzam z garaze predne prestanu pipat (stena pred autom) a rozpipaju sa bocne ako svine, pretoze brana je uzka :-). Jak zjistím číslo sowtvaru?Díky. Citovat
Tibor100 Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Ktrorých 508 sa týka ta zvolávačka? Aj modely 2012? Lebo mne zatial nič neprišlo. Mám auto z 06/12. Citovat
mark001 Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 @ Tibor100 : tyka sa to vsetkych modelov 508, zavolaj si do servisu a spytaj sa ich na zvolavacku SW pre ESP ;-) Citovat
PeugeotHDi Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Otazocka na majitelov a automatom... Vcera som si vsimol jednu zaujimavu vec pocas jazdy: mal som v automatickom mode automat.prevodovku a siel som cca. 60-70km/h a dal som nohu dole z plynu, cesta sla miernym dole kopcom (nemal som mod Sport ani zimu) a zrazu mi klesli otacky na 750-800ot/min avsak auto mi nebrzdilo a stale mi zobrazovalo zaradeny 4 prevodovy stupen.... Moze byt ze prevodovka vyradila do neutralu??? Nieco take ako bude mat nove CC-cko u DSG? Citovat
Danilo Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Taky jsem si toho všiml u malých rychlostí asi do 40Km/h . Ale nemám zjištěné do jaké rychlosti to dělá . Při vyšších rychlostech okolo 100 km/h to nedělá. Otáčky zůstanou stejné jak při sešlápnutém plynu. Citovat
janou Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Dnes vykonana servisna prehliadka 30 000km , prehraty soft radia (senzory funguju pruznejsie ) a soft esp ( zvolavacka). Maximalna spokojnost s autom a spotrebou 5,8l. Citovat
ozzy1 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Takže hoši smekám před 2,2 HDi Gt. Na trase Kolín-Olomouc-Makov-Ružomberok-Snina- Dolný Kubín-Námestovo-Krásno nad/Kysucou-Makov-Olomouc-Kolín celkem cca 1400 km byla průměrná rychlost 84 km/h a spotřeba 6,2 l nafty.To je podle mě fantazie. Citovat
ozzy1 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Tímto se omlouvám Eltonovi, jelikož ten to nebude číst s nadšením. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.