Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Děkuji. Jezdím v Toyotě Verso a ta je stejně vysoká jako 5008 ovšem s horší úrovní sedadel. Přesto půjdu do nižšího. Jezdil jsem v německých VW, Ford, Mazda, Toyota i v superbu. 508čka mě, v kategorii pohodlí, přímo nadchla a doufám, že bude dobře sloužit i v jiných ohledech. Závěrem září půjde do stáje:)

Odesláno

DANILO: Volba padla na Allure v maximu. Jen JBL audio a plnou kůži jsem nechtěl. Na xenonech jsem ještě nejel, tak jsem zvědav jaký to bude rozdíl. A ten automat je perfektní. Velice jsem hodnotil okmžitou možnost zasahovat do režimu auto \"pádly\" pod volantem. Při předjíždění okamžité (1s a je podřazeno). Ty audio funke jsou činné i při jízdě? Měl jsem něco podobného v Ullysee/fiat a tam se to při rozjedu deaktivovalo.

Odesláno

Peugeota - správná volba :) . Taky jezdím 29 let , ale né moc dlouhé trasy , kromě dovolených tak do 200 km .

JBL taky nemám , prý to není velký rozdíl . Plnou kůži jsem naopak chtěl , neboť jsem ji nikdy neměl a chtěl jsem to zkusit . A paráda . Potím se na tom stejně jako v látce . Jasně , každého vkus . Xenony - velký rozdíl oproti klasice. Hlavně natáčení do zatáček je perfektní . Je vidět do ní o hodně dříve. Automat nemá chybu , pádla byl můj požadavek , jinak bych automat nebral . Super věc .

Audio funkce nevím co myslíte . Video,televize a ani fotky nejdou přehrát vůbec . Ani ve stojícím autě . Pouze hudba .

Toto mě hodně zklamalo . Viz vlákno Wip Nav Plus .

Odesláno

Nedoporučuji 19\"kola,jsou sice nádherné,ale tvrdé.Už bych si to znovu neobjednal.Jinak GT docela jde,automat řadí výborně,JBL krásně hraje,xenony dobrý,ale v automatickém režimu (dálková světla)na mě občas někdo blyká.U VW to funguje lépe a každé světlo je samostatné,u peugeotu je to synchroní.Nejhorší je doba náběhu radia a přidružených věcí.Zvláště parkovací senzory mě štvou,než naběhnou tak to dlouho trvá.A když na to člověk zapomene,tak to je pak o plechy.

Jinak na dlouhé trasy je nejlepší Audi A8:)

Odesláno

Timbuto o,oneskorenom nábehu rádia a park. senzorov sa tu už riešilo a bola na to vraj zvolávačka. Nebol si s tým v servise? Mne funguje okamžite aj rádio aj park. senzory.

Odesláno

stefano-již třikrát mi měnili radio a vždy mi tam prý nahráli nejnovější program a mám to pořád stejný,tak nevím.Když otevřu dveře a hned nastartuju tak je to tak na minutu.A když otevřu dveře a nastartuju až za cca minutu,tak to naběhne hned.Nevíš k tomu něco bližšího?V servisu na mě vždycky koukaj,jako kdybych spadl z vesmíru,co po nich chci.

Odesláno

Mam 2.1 software a parkovacie senzory mi nabehnu okamzite, teda nasledovne: nastartujem, zaradim spiatocku pomalicky vychadzam z garaze predne prestanu pipat (stena pred autom) a rozpipaju sa bocne ako svine, pretoze brana je uzka :-).

[Edited on 6.9.2012 10:16 by PeugeotHDi]

Odesláno

Tak dnes mě telefonem oznámili, že je svolávačka ... za hodinu bylo vše hotovo ...... nahrání nového sw, ale na dotaz proč a co se změnilo jsem odpověď nedostal :super

Odesláno
Tak dnes mě telefonem oznámili, že je svolávačka ... za hodinu bylo vše hotovo ...... nahrání nového sw, ale na dotaz proč a co se změnilo jsem odpověď nedostal :super

Já jsem byl taky a sdělili mi , že je to kvůli parkovací brzdy v zimním období . Víc mi neřekli a pravdu se asi nedozvíme .

Odesláno
Mam 2.2 software a parkovacie senzory mi nabehnu okamzite, teda nasledovne: nastartujem, zaradim spiatocku pomalicky vychadzam z garaze predne prestanu pipat (stena pred autom) a rozpipaju sa bocne ako svine, pretoze brana je uzka :-).

Jak zjistím číslo sowtvaru?Díky.

Odesláno

Otazocka na majitelov a automatom...

Vcera som si vsimol jednu zaujimavu vec pocas jazdy: mal som v automatickom mode automat.prevodovku a siel som cca. 60-70km/h a dal som nohu dole z plynu, cesta sla miernym dole kopcom (nemal som mod Sport ani zimu) a zrazu mi klesli otacky na 750-800ot/min avsak auto mi nebrzdilo a stale mi zobrazovalo zaradeny 4 prevodovy stupen.... Moze byt ze prevodovka vyradila do neutralu??? Nieco take ako bude mat nove CC-cko u DSG?

Odesláno

Taky jsem si toho všiml u malých rychlostí asi do 40Km/h . Ale nemám zjištěné do jaké rychlosti to dělá . Při vyšších rychlostech okolo 100 km/h to nedělá. Otáčky zůstanou stejné jak při sešlápnutém plynu.

Odesláno

Dnes vykonana servisna prehliadka 30 000km , prehraty soft radia (senzory funguju pruznejsie ) a soft esp ( zvolavacka). Maximalna spokojnost s autom a spotrebou 5,8l.

Odesláno

Takže hoši smekám před 2,2 HDi Gt. Na trase Kolín-Olomouc-Makov-Ružomberok-Snina- Dolný Kubín-Námestovo-Krásno nad/Kysucou-Makov-Olomouc-Kolín celkem cca 1400 km byla průměrná rychlost 84 km/h a spotřeba 6,2 l nafty.To je podle mě fantazie.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...