skuci Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 já teda nevim jo... ale taťka měl na Mondeu, Roomstru a já na Golfu 6 taky jenom senzor na levym přednim kole... nevim jestli je to v rámci úspor ale když byl jeden ;-) i tak je tam potom hrozná rezerva než to jde kov na kov takže i kdyby se jedna obrzdila dřív tak je to v pohodě Citovat
groovred Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 tak jsem se podival, u mě na 607 jsou na obou kolech já teda nevim jo... ale taťka měl na Mondeu, Roomstru a já na Golfu 6 taky jenom senzor na levym přednim kole... nevim jestli je to v rámci úspor ale když byl jeden ;-) i tak je tam potom hrozná rezerva než to jde kov na kov takže i kdyby se jedna obrzdila dřív tak je to v pohodě Citovat
Judes Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Tak isto aj na 407-me sú na oboch predných brzdách. Citovat
Danilo Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Chtěl bych se zeptat , za jak dlouho se vám zapne economy mode ? Já teď najel 1200 km v kuse (baterka musela být plně nabitá), skoro celou cestu bez klimatizace a po týdnu stání mi to hned po otevření dveří napsalo economy mode . Jako kdyby něco vybíjelo baterku . Rádio i navigaci jsem měl už před zastavením vyplé . Že by po dvou letech byla baterka už tak slabá ? To se mi nechce věřit . Díky . Citovat
stefano Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Dovolím si napísať, že je to pri našich autách úplne normálne. Určite si aj po týždni bez problémov naštartoval, tak že baterka je v poriadku, len to econ. mode sa takto správa. Citovat
skuci Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 hele to je blbost... to auto to prostě píše při menšim poklesu... po cca 30min. zapnutí rádia při plné baterce hned eco mode Citovat
Danilo Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Dneska jsem to znovu zkoušel a rádio mi hrálo 40 minut ! Je to zvláštní . Přece když auto stojí týden a nic nežere baterku (pokud si něco nebere řídicí jednotka ) , tak by to mělo stejné , jako když dojedu a pár hodin po zastavení to hraje tak dlouho ? Podobné to mám s nabíhaním RT6 . Někdy naskočí okamžitě , někdy za dlouhou dobu . Citovat
merlin99 Odesláno 25. červenec 2013 Odesláno 25. červenec 2013 @Danilo: ten cas kolko pojde a kolko nie, podla dostupnych info vyhodnocuje pocitac podla neakych ukazatelov (presne ich uz neviem, bolo to celkom dost rozpisane v sekcii 407). cize nikdy nevies kolko Ti to presne bude hrat... a mozno tam mas naozaj neaky skryty odber. Napr niektore rady BMW este do 15 minut od zamknutia cucaju 0,4A !!! Kazde stuknutie klucikom (aj nespravnym) zobudi elektroniku a hned to zobere 0,4A... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Musi mat 508ka odber aj v kludovom rezime, pretoze alarm potrebuje napajanie, taktiez aj riadiaca jednotka....atd. urcite to neni v desatinach amperov, ale v stotinach urcite..preto ten economy mode po tyzdni... Citovat
hurrican Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Tak pani, dnes som dosiel z druheho servisu a vsetky problemy co som pisal vyssie a co podla Nitrianskeho servisu sa nedali alebo nebolo potrebne ich riesit, mam opravene (alebo lepsie povedane vyriesene) Citovat
hurrican Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Nakoniec som bol v servise v Trnave, skadial sme aj auticko kupovali. Ale tak aspon viem kde aj budem servisovat Citovat
gu-staff Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Ahoj, jakožto čerstvý majitel (ojeté) 508smy bych vás rád požádal o radu: S autem samozřejmě zatím spokojenost, oproti Focusu (1999) 1,8i to je stejný rozdíl jako mezi Májkou a paštikou z Fois Gras... Takže: na displeji v palubce se mi ukazuje jakýsi \"pomocník s převodovkou\", který mi hlásí, že by bylo vhodné přeřadit na vyšší rychlost kolem 1.500 otáček, což mně přijde dost málo, jaké jsou obecné otáčky pro přeřazení? Jak řadíte vy? Podotýkám, že mi nejde o spotřebu, ale o to, abych zbytečně nekurvil motor. Je to můj první diesel v životě, takže nejsem zběhlý. Díky předem za každou radu. Citovat
davidekcz Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Já teda vždy každým autě řadím pocitově... Žádny otáčkoměr ani pomocník řazení by mě nedonutil řadit podle nich ;) Citovat
Agrafik Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Kdyby to mělo být problém pro motor, tak ti to radit řadit nebude. Nebál bych se toho při pohotové jízdě... ostatní je opravdu o pocitech. Citovat
gu-staff Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Já teda vždy každým autě řadím pocitově... Žádny otáčkoměr ani pomocník řazení by mě nedonutil řadit podle nich ;) Mně to právě pocitově táhne k přeřazení až kolem 2.500, ale možná jsem jen nesvůj, že je v autě takové ticho Citovat
HonzaZ Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 To je těžká rada, člověk řadí podle citu. Ta nápověda mi připadá posazena dost dole. Je ale fakt, že tento motor, pokud chceme od něj aby trochu táhnul a nebyl nadměrně namahán (hlavně dvouhmotový setrvačník), je dobré držet aspoň kolem 2000 ot/min Citovat
mirohrob Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Mne to napoveda tak okolo 1800 az 2000 otacok. zavisi to asi aj od toho z akej rychlosti na aku preradzujes. Po preradeni na vyssiu rychlost to klesne zhruba na tych 1500 otacok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.