Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Poraďte přenosný DVD přehrávač

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, prosím o radu ty členy,kteří mají zkušenosti z ,,provozu\'\' :),chci koupit DVD přehrávač vlastně asi jen do auta pro vnučky na delší cestu...,takový ten na opěrku hlavy,jen značkový, né vietnamské lupy:),nemusí stát majland,ale o cenu v podstatě ani nejde. Děkuju.

Odesláno

Mám přenosný přehrávač DVD, chodí OK, ale stejně bych ti doporučil spíš něco bez mechaniky na Kartu a Flashku. Je to lehčí, univerzálnější, nemusíš tahat DVDčka, je to míň zranitelný a žere to míň baterky...

Odesláno

Philips, dvoj monitor, ale hraje v oboch jenom jedná věc. Jsou spojené. Tohle Philips PET7402D.

Předseda tu prodával něco , taky dva monitory a na každém hraje jiné. Ale zase dávat 3 letému dítěti sluchátka, no nevím.

To co mám, bohatě stačí.

Odesláno

Já sem koupil někdy před vánocema 2010 v kauflandu ve výprodeji za pět stovek tenhle http://prenosne-dvd-prehravace.heureka.cz/superior-dvd-tf7002d/

udělal sem si držák za opěrku hlavy, zatím přehrál veškeré video formáty, dvd, mp3, jpg, používím spíš flashku. Nabitý vydrží hrát asi tři hodiny. Na druhou stranu to používím celkem minimálně, takže těžko soudit kolik vydrží při denním používání.

Odesláno

Řešil jsem něco podobného minulý rok.Nakonec jsem vybral toto http://www.alza.cz/energy-sistem-mobile-390-tv-cerny-d294158.htm#foto .Pokud by byla potřeba dvou kusů monitorů tak se dá vybrat od Philipse nebo třeba Sencoru a určitě i jiných výrobců.Nevím jak to kdo ocení,ale bral bych s větší uhlopříčkou a větším rozlišením displeje.U některých modelů je možno i hrát hry,viděl jsem to u Sencoru.

Odesláno

já používám tenhle přenosný DVD přehrávač Sencor SPV 8011T mám ho jinak v kuchyni,na přehrávání do auta je takové pouzdro které upevníš na opěrku hlavy a koukají o stošest:super

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jo Hyundai je v pohodě,na takové to domácí žvýkání :) Ale hlavně Hyundai zvládá 99% formátů na rozdíl od dražších značkových přehrávačů a není ani moc kazový.Máme doma 3 DVD playery právě z důvodu zvládání většiny formátů a všechny jedou bez problémů,z toho jeden jede 4 roky skoro nonstop pohádky.Letos na vánoce jsem koupil ségře Sencor do auta a zatím taky gut,má to 2 monitory a na každém se dá pustit jiný film .

[upravil dne 11.2.2012 09:37 AM od lape]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...