Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, clubáci.

Nastal čas pro obměnu vozového parku. Chtěl bych staršího Peugeota. Do hledáčku se mi dostaly tyto modely:

- 406 kombi, hdi 2.0 nebo 2.2

- 307 hdi 2.0, 79 nebo 100kw.

O každém modelu zvlášť vím nějaké info, ale jaké jsou při přímém porování?

Pro 406 hovoří spolehlivost a prověřená konstrukce, proti zase morální zastaralost (téměř 20 let).

U 307 je to zase naopak, je to moderní auto, ale nejsem si jistý spolehlivostí a kvalitou.

S Peugeoty nějaké zkušenosti mám, 206 Gti, 206 1.6, 205 grd, 306 1.6, 307 1.6 a 405 1.9d. a všechny vesměs pozitivní.

Díky za všechny postřehy:papa

Odesláno

prisiel, zalozil vlakno, odisiel...

takychto vlakien je tu kopec, mozno by stacilo trosku pohladat...

su tu vlakna typu kupa auta... poradite ?

takto sa tu budeme dohadovat medzi sebou a stejne tu nakoniec

bude vlakno po X-te s nulovym vysledkom

a nejako nechapem tym odpovediam tunak... zeby niekto premazal odpovede ??? :myslim

Odesláno
Nevím čemu říkáš u 406 morální zastaralost. Ano interiér má klasické tvary, ale pokud se týká techniky tak by tu kontrukci viděl spíš jako výhodu...

tak 406 je technicky z roku 96, motor je sice novější, ale prostě to tak na mě působí. Ale na druhou stranu oceňuju na 406 to, že vypadá jako normální auto, žádný minivan nebo mpv:super

Odesláno

parola, shark: snad jsem uvedl, že proti Peugeotu nic nemám ;)

založil jsem to vlákno proto, že jsem nikde nenašel porovnání těchto dvou.

jak jsem uvedl, o každém autě zhruba vím co je zač, ale mě by zajímalo přímo hodnocení těchto dvou typů.

jinak jestli někdo nemá chuť, nenutím ho přispívat. jestli usoudíte, že je to vlákno zbytečné, tak ho zamknu a půjdu na VWforum:P:D

Odesláno
tak ho zamknu a půjdu na VWforum:P:D

zamykat moze admin/moderator a na VW forum ti nik nebrani :D:D:D

al pohoda... len mi pridu tieto debaty uplne k nicomu, bo uz poznam ako to s takto zalozenymi vlaknami chodi... najviac info mas po precitani recenzii na internete, ak chces nejake ti pohladam...

406kombi porovnavat so 307 je hrusky a jablka...

su to uplne odlisne auta, pre odlisne vyuzitie. najprv by bolo dobre vediet na aky ucel budes auti vyuzivat...

Odesláno

ja by som bral 307, vid podpis:D...406 je pekne auto, pohodlne, dobre odhlucneny podvozok ale zase hniju prahy a podobne..pred 3/4 rokom som jednu skoro kupil ale mala KO motor , hniju prahy...307 je podla mna dizajnovo krajsia aj z vonka aj zvnutra, tvrdsi podvozok no mne vyhovuje-len je blbo odhlucneny.... hlavne zadna naprava..ostatne je odhlucnene paradne...ale zase za tie prachy kupis asi 406 novsiu

Odesláno
tak ho zamknu a půjdu na VWforum:P:D

zamykat moze admin/moderator a na VW forum ti nik nebrani :D:D:D

al pohoda... len mi pridu tieto debaty uplne k nicomu, bo uz poznam ako to s takto zalozenymi vlaknami chodi... najviac info mas po precitani recenzii na internete, ak chces nejake ti pohladam...

406kombi porovnavat so 307 je hrusky a jablka...

su to uplne odlisne auta, pre odlisne vyuzitie. najprv by bolo dobre vediet na aky ucel budes auti vyuzivat...

tak zatím uvažuju, že bych ch těl s autem jezdit po silnicích:D

plánujeme rodinu, takže bude potřeba hlavně velký kufr. a protože mám rád diesely tak chci naftu, v tom mám jasno

Odesláno

se švagrem sme procestovali v 307 sw půlku Evropy - pak si koupil 406 break(tu co teď mám já) a procestovali sme zbytek ...nemám srovnání z krátkých cest - na dlouhé dovolené/cesty bych zvolil 406...čistě co do komfortu jízdy a kufru...motor si netroufám hodnotit..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...