Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak jste spokojeni,pokud nezlobí a jaké vylepšení jste si sami provedli

Recommended Posts

Odesláno

Tak nakoniec to bola 5 min. záležitosť. Najprv som to chvíľu skúšal cez bočné dvere pri vybranom tesnení ale keďže som netušil ako su tam tie tiahla tak som to vzdal a vpredu to šlo raz dva :)

post-29597-0-32148900-1438684603_thumb.j

Odesláno

ja spis resim aktualne 2 problemy
rozpadly se mi ty plastove nesmysly na udrzeni okna na stahovacce - nove v PSA cca 250 korun
ale resim jak opravit samotnou stahovacku - vytrhly se mi lanovody z plastoveho jezdce
a davat 700 za pouzitou je silenost

Odesláno (upraveno)

Tak s tohodle jsem dvanácterák.... :myslim:roker

Fotku som urobil po otvorení samozrejme len som chcel naznačiť na ktorom mieste som to zahákol. Možno sa to niekomu zíde. S tej strany toho čudlíka je hrana za ktorú sa dá potiahnuť. Samozrejme pri zavretý ch dverách nieje jednoduché sa tam trafiť ale dá sa :)

Upraveno uživatelem dusan2
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tá krabica ma stále baví a prekvapuje. Dnes tri veľké bicykle ( naozaj veľké ) dva detské , päť ľudí a pes :) Mám to auto rád stále viac a viac :)

post-29597-0-49548900-1439739884_thumb.j

Odesláno

Jsem s krabicí přestěhoval komplet 3+1.... Bude se mi asi po ní stýskat, až bude muset do věčných ekologických lovišť....

Odesláno

Už tak zhruba půl roku hledám nějakou posledněvýrobněrokovou (včetně derivací) v nějaké motorizaci, kterou skoro nikdo nechce (takže 2,0 turbo benzín).... A kulábos.... :(

Odesláno

Za každou cenu poslední rok výroby nemá smysl, hlavní je stav, stav, stav. Poměrně nedávno jsem objevil úplně to samé, co mám já, i s chlupama - stejná barva, stejný motor, skoro stejná výbava (nemá el. sedačky - zbytečnost, zato už měl tempomat, co jsem já musel dodělávat). V pěkném stavu, nebourané... Až si říkám, že jsem si to měl vzít sám do zásoby :)

Odesláno

Ten rok výroby beru jako odrazový můstek pro stupeň koroze, i když ani to není na stopro.... Pro mne je koroze jediný limitující faktor, TÉMĚŘ vše ostatní zvládnu.... Takže samo hledím i na starší ročníky....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...