Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

na své 106tce mám budny i obložení KO, Přemýšlím, jak to vyřešit, napadají mě 3 možnosti.

Prní dvě přichazejí v uvahu, že bych v létě přestavěl zadek na kotouče, nejlepe vyměnou cele napravy, na kolik vyjde jetá kotoučová náprava ?

O kolik lépe mi budou brzdit vzadu kotouče než bubny ?

V předu budu mít 247 chlazené kotouče z gti, motor mám 1.4.

Varianta s přestavbou na kotouče:

1/

Starline 500 sada obložení (1 balení = 4ks?)

Starline 2000 za dva kotouče

2/

Vzít jeté bubny a obložení, ze 106, co mam doma na díly, v jakém stavu jsou to nevim.

Poslední varianta počítá s tím, že nechám jenom bubnovou nápravu a na koutouče přestavovat nebudu.

3/

ATE 4000 za dva bubny

Ferodo 800 za obložení

Edit:// Ve dvojce samozrejme zadni bubny ze 106

[upravil dne 16/1/12 12:25 od Machy_CZ]

Odesláno

Náprava jak kdy, vím že tu byla s třmenama... asi za 5k.

Nejjednodušší je měnit komplet nápravu, varianta 2 je nejspíš nesmysl, resp. nemyslím si, že by bylo pro předek a zadek shodné obložení a koutouče, var. 1 nebude pouze o výměně toho co píšeš, var.3 se mi zdá předražená, resp. ty bubny budou nejspíš i s ložiskama.

Odesláno

ahoj vím, že jeden kluk tady z okolí mi nabídnul nápravu se stabilizátorem kotoučema a dobrejma ložiskama za 3500. kdybych ty pěníze měl tak bych jí vzal a nechal bych ti mojí :-D ale nevím jestli jí ještě má už je to zas měsíc.

Odesláno

bubny se mění tehdy,když mají ,,přes míru\'\', t.j., že mají větší vnitřní průměr,než stanoví výrobce;)

dej,do kupy tu svoji nápravu,bude to asi nejlevnější...

[upravil dne 16/1/12 12:26 od ozzy56]

Odesláno

Ano, bubny jsou už KO.

Teď jsem našel v elitu Bubny Brembo 1800 za PÁR! Co že je slušná cena, k tomu obložení cca 700 za 2500 nové brzdy vzadu neni špatné.

MyP106 : Dej mi vědět s tou nápravou, ve čtvrtek budu kdyztak objednávat bubny.

Odesláno

nevím,jak dlouho si chceš auto nechat,ale při výměně bubnů a paken bych zrepasoval i brzd. válečky (nebo nové),včetně samostavu,pružin,lanek ručky atd., budeš pak mít od zad. brzd dlouho pokoj

Odesláno

Já bych skoro doporučil vyměni za nové, sice to bude nejspíš dost vopruz, pač to je vše hezky zarostlé, ale aspoň máš jistotu. Já před 2 rokama repasoval a už byli zase v háji, takže i obložení...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...