Šalda Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Nenapadlo Vás že třeba ty Octávky jedou jak ony chtějí, že se nechcou předvádět?? Citovat
Stosun Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Dycky dorážej [upravil dne 14/1/12 18:19 od Stosun] Citovat
stajgrpavel Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 tak to me nenapadlo .... jednou se mi stalo ze jsem pred komcem predjel octavku... blbecek na to slapnul taky a nechtel me pustit .... ale predjel jsem ho a v kopci me problikaval dalkovejma. a to mel levej pruch volnej .... ale nedojel me ... nevim kdo zvas zna kopecek pred Novou Pakou (babák)... tam octavky nestihaj mladsi braska ma octavku 1.9td a zda se mi ze je to line jak prase, a hlavne nehutne tvrde. 406ka je uplne jine zvezeni :-) Citovat
shamann22 Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 mal som 66 kw a spokojnost, islo to vyborne, teraz sa mi zda ze na 5-tke to lepsie tahaloako 80 kw-ova co ma teraz Citovat
shamann22 Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 hej hej, to som si vsimol, ze su ine prevodvky :-) no amx. spokojnost....... Citovat
shark734 Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 jj ten 66kw motor mam v jednej 307, ked sa s tym jazdi pod plynom tak sa ECU \"nauci\" ze ma motor tahat Citovat
Fortune88 Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 ochcávky jsou predražený, hnusny, líny ...ne jednu jsem nechal daleko za sebou ... taky jsem ležel v žaludku asi jednomu staršímu pánovi s neodolatelnou károu Fiat Multipla :-)...do cca 150-160 se držel ve 200km/h byl daleko daleko za mnou ...406tka je dobra kára, ovsem ty rychlosti by mohly bejt trochu delší... [upravil dne 14/1/12 19:38 od Fortune88] Citovat
fejfarz Odesláno 14. leden 2012 Autor Odesláno 14. leden 2012 Ještě jednou díky za gratulace a milé přivítání mezi 406 - tkaře. Jak jsem s ní jel dneska poprvé a hned delší trasu tak 66 kw pod kapotou bylo moc znát. Ve 160 km jsem to ani nepoznal a škodovky opravdu do kopce nestíhali hi hi Citovat
koblih69 Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Koukám, že jsi pro to nakonec jel do Německa Citovat
stajgrpavel Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 fejfarz : tak hrrrr do nich preji dohne ochcavek za prdelkou a mnoho stastnych kilacku ( pred ochcavkama :-D ) Citovat
Stosun Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Maníci co delaj u nas v kanclu tak dva maj oktavky a jeden VW a jsou presvedceni o tom ze maji nadauta.Peugeot pro ně neni auto..Nemá se smysl ani snema o tom bavit..... Citovat
stajgrpavel Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Stosun: jo tak to znám šefik má octávku a když mu řeknu že má černej pekáč . tak se může por** :-) také pro něj peugeot neni auto... ale mám ho čím vytačet :-) a hroooozně mě to baví, když se vzteká :-) osobně nevím jak se někomu může octavka líbit .... vsě je hranaté fuj :-))))) Citovat
Fortune88 Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 vetsina lidí co jsou majitelé koncernových pleček si myslí co nemají...ale vetsina je stále v servisech..vidim to na nasich firemnich autech:-D, když jsem byl poslan FAbii 2 kombi 1.4 tdi rok 2010 abych odvezl lidi tak to byl mazec...sedacky tvrde jako na lavici nekde v kostele, kraválu uvnitř při vyšších rychlostech že ti vzadu neslyšeli co si vpředu povídame a to nemluvím o zpracování interiéru, samej plast a vecne omlácene koleno o stredovy panel...a navíc ochcávky stejneho roku jsou mnohdy v žalostnejsim stavu jak 406tka...vyhnilé víko nadrže, zhnile 5té dveře, chycene prahy mezi prednim blatnikem a prahem, lemy, a kapota...sam sem se byl osobne divat než sem se stal majitelem 406tky na octavku v kombi 2l rok 99 a katastrofa (chycene prahy atd..)...zlatej peugeot..i kdy taky ma sve mouchy ale to vsechny auta každemu se libi neco jineho...ale nechme koncernáky snít...je to přestane časem bavit nám pořád očumovat koncová svetla:-) Citovat
fejfarz Odesláno 15. leden 2012 Autor Odesláno 15. leden 2012 vetsina lidí co jsou majitelé koncernových pleček si myslí co nemají...ale vetsina je stále v servisech..vidim to na nasich firemnich autech:-D, když jsem byl poslan FAbii 2 kombi 1.4 tdi rok 2010 abych odvezl lidi tak to byl mazec...sedacky tvrde jako na lavici nekde v kostele, kraválu uvnitř při vyšších rychlostech že ti vzadu neslyšeli co si vpředu povídame a to nemluvím o zpracování interiéru, samej plast a vecne omlácene koleno o stredovy panel...a navíc ochcávky stejneho roku jsou mnohdy v žalostnejsim stavu jak 406tka...vyhnilé víko nadrže, zhnile 5té dveře, chycene prahy mezi prednim blatnikem a prahem, lemy, a kapota...sam sem se byl osobne divat než sem se stal majitelem 406tky na octavku v kombi 2l rok 99 a katastrofa (chycene prahy atd..)...zlatej peugeot..i kdy taky ma sve mouchy ale to vsechny auta každemu se libi neco jineho...ale nechme koncernáky snít...je to přestane časem bavit nám pořád očumovat koncová svetla:-) Citovat
fejfarz Odesláno 15. leden 2012 Autor Odesláno 15. leden 2012 Autí už je vyfocené tak to zpracuju rozměrově a pochlubím se Citovat
stajgrpavel Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 No kdyz tak nad tim premyslim tak jsem u krajnice jeste nevidel peugeota, ale octavek jsem videl hafo. Take bych rekl ze jsou skodovky poruchove. Kolega ma fabii 1.4ku r.v. 2000 a uz do ni 120litru nacpal a to ji jeste chudak splaci.... Mel ji 2 mecise a uz menil motor :-) a zaclo se mu to sra* vic a vic. a htozne ho stve ze ja mam auto za 28tis a udelal jsem jen rozvody , filtry, naplne a ted budu delat zadni tycky geometrie a auto bude v poho. A sefikova octavka take neni zrovna v nej stavu :-) vcera resil to ze se mu straci olej... Tak ze ti pry budou pistni krouzky nebo turbo... Pry to je ale jedno co to bude ze ho to stejne bude stat 10tisic krouzky nebo 10ku za turbo. Kdyz hsem mu rekl “ nebo to bude oboje a mas to za 20 :-)“ to me malem zabil pohledem :-) a pry ze mam traktor a ne auto.. Ja: trakto ale jede vid ? :-) a uz se semnou nebavil :-D Citovat
fejfarz Odesláno 15. leden 2012 Autor Odesláno 15. leden 2012 Nic proti škodovkám ale dnes jsem šlapal na paty na dálnici superbu nakonec mě musel pustit a vesele jsem zamával. 406 stka je super. Citovat
stajgrpavel Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 chudacek zase videl jen zadni svetla Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Nic proti škodovkám ale dnes jsem šlapal na paty na dálnici superbu nakonec mě musel pustit a vesele jsem zamával. 406 stka je super. Asi ještě spal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.