Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takhle z obrazku tezko rict, jaky zvuk to bude mit, abys pak nebyl zklamany.

Pred 10 lety jsem taky podlehl \"tuningu\" a koupil na Opla takovy super sportovni vyfuk. Zvuk peknej, dunivej, po kterym te zacala po 50 km bolet hlava, spotreba o litr vyssi a jak me slysela policejni hlidka, tak automaticky halt - kontrola. Po pul roce jsem ho vyrval, prodal za pul nakupni ceny a koupil origo. Od te doby nejsem zastance \"ladaku\". I z motorky jsem ho sundal a dal origo, vadil mi ten strasnej kraval. Takze za me: radsi koupit za tretinovou cenu seriovy vyfuk, zbytek penez projezdit, investovat do oprav vozu nebo treba prochlastat. :mrk

Odesláno

Tiež mám UlterSport a zvuk to má decentný len pokiaľ tomu nestúpiš na krk... tu je moje videjko... ale kamera to moc nepobrala ten zvuk:

BTW: Už som to vravel viacerým čo chceli Ultera = priprav sa na to, že pôvodné gumové závesy ho moc neudržia... takže treba niečo pevnejšie napr.: imag0852.jpg

vfukk006.jpg

[upravil dne 1/13/2012 12:44 od Cinicman]

[upravil dne 1/13/2012 17:53 od Cinicman]

Odesláno

na mazdě mám taky ulter sport ihomologací (značka+papír) a je paradní, žádný řvoun, jen takový decentní a příjemný zvouček;)

Odesláno

Nechci kvůli tomu zakládat nový topic, ale při průjezdu nerovnostmi mi výfuk bouchá někde do podvozku, silentloky sice drží, ale budou už asi nějak vychozené, může mi někdo doporučit nějaké pořádně pevné případně dát odkaz, které mohu použít přímo na 307. Díky

Odesláno

přemýšlel jsem o tom a nakonec asi serie v té rovné verzi plus nějaká koncovka na to pak, na tohle auto už to asi nemá cenu dávat ten Ulter :nevim , takže středový plus koncový rovný Polmstrow za dohromady 1500 a bude klid? nebo mam vzít Bosal?

[upravil dne 16/1/12 07:42 od juke]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...