fenixpetr Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Ahoj všichni dávám si dohromady klimu, už jsem vyměnil kompresor, trubky, čidlo a ted mne trápí doplnovací ventilky nemohu je sehnat neví někdo kde je objednat a kolik stojí ty moje stávající uchází [upravil dne 13/1/12 08:13 od fenixpetr] Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 obj cislo 6457 XJ VENTIL OKRUHU DIAM 8 LONG 21,5 ale dle poznamky NFP se uz nedodavaji, jedine, ze by byly nekde skladem u lokalniho dealera peugeot. Nebo pak jedine z nejakeho vraku co jim schazi? nebo je chces vymenit jen tak? Citovat
fenixpetr Odesláno 13. leden 2012 Autor Odesláno 13. leden 2012 no po napuštění tlaku uchází a dotahnout nejdou Citovat
fenixpetr Odesláno 13. leden 2012 Autor Odesláno 13. leden 2012 V Kelly je nemají? kolik stojí nevíš Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 v kelly a ni elitu nemaji, autobenex preprodava z peugeotu a co jsem koukal v ACI tak tam maji asi jen cele hadice jinak ten ventilek by mel stat 107Kc/ks v peugeotu Citovat
koblih69 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Mě v servisu dávali ventilky na 406 z Kelly, Nevím který to je mrkni na jejich stránky - Vše pro klimatizace → ventily → Ventily servisních portů Ale je to cca rok... nicméně cena v Pežo je asi přijatelná, ne? Pak je ještě měli v Elitu, ale jeslti vhodný typ nevím. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Šlo by přes tyto ventilky nějak natlakovat vzduchem potrubí abych zjistil netěsností popř. opravil?? Citovat
fenixpetr Odesláno 13. leden 2012 Autor Odesláno 13. leden 2012 jo cena skvělá já čekal nějaký ranec [upravil dne 13/1/12 15:58 od Ferry] Citovat
koblih69 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Šlo by přes tyto ventilky nějak natlakovat vzduchem potrubí abych zjistil netěsností popř. opravil?? Tlakuje se to dusíkem a pak se \"čuchometrem\" jede okolo potrubí a hledá se únik. Dělají to firmy specializované na klimatizace. Běžné firmy většinou používají jen detekční látku do standardní nápaně a UV světlo. Metoda s dusíkem je ale spolehlivější a rychlejší. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 a levnější?? jde mi o velké úniky ktere bych nejlepe doma zjistil abych popřiadě vadné díly měnil Citovat
koblih69 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Levnější je asi detekční látka vložená do okruhu, ale ani jedno neuděláš doma... Teda pokud si tam necháš dát tu UV látku tak pak doma únik najdeš, ale s tím dusíkem ne. BTW osobně doporučuju to dělat dusíkem a u renomované firmy, protože až budeš plnit potřetí klimu a pořád nebudeš mít jistotu, že už jeot naposlady tak pochopíš, že nejlevnější řešení bývá někdy velmi drahé. [upravil dne 13/1/12 13:53 od koblih69] Citovat
suk.p Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Děláme to dusíkem, sice nemáme čichačku, ale natlakujem na 11 atm a čekáme jestli drží tlak, je to na velké netěsnosti, jinak chladivo a uv. Ventilky máme cca 60 kč kus máme sadu tak bych musel vybrat, ale nevím jestli se ti to vyplatí s poštou, jinak není problém poslat . Na foukání dusíkem máme koncovku na plněmí klimy, nevím jestli by se ti to podařilo nafoukat jinak, koncovka stojí cca 600 a to se nevyplatí kupovat, Dělám ve firmě která má v republice asi 100 poboček nevím jak u vás. Máme akci test klima za 100 kč většinou se z lidma domluvíme a za stovku to zkontrolujem, než to naplníme. Ale domluva u nás nemusí být stejná jako u vás. K nám to máš daleko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.