Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zduř, tak jelikož se mi začina nynější clonítko loupat tak jsem přemyšlel o tomhle postupně zatmaveném clonítku ale nenašel jsem nikde fotky kde je na autě. Může někdo hodit foto pokud toto má??

2660037h-_MED.jpg

Odesláno

Ja mám origo na modro zatmavené čelné sklo s jemným postupným prechodom... dohodni sa z niekým nech ti šupne šuter do skla, prežeň to cez poistku a v autoskle, kde ti to budú meniť si priplať pár šupov za takéto tónované... :papa;)

Tu je to trochu vidieť... lepšie foto nemám a už je tma... :D : 002.jpg

[upravil dne 1/13/2012 19:44 od Cinicman]

Guest mischko11
Odesláno
Ja mám origo na modro zatmavené čelné sklo s jemným postupným prechodom... dohodni sa z niekým nech ti šupne šuter do skla, prežeň to cez poistku a v autoskle, kde ti to budú meniť si priplať pár šupov za takéto tónované... :papa;)

Tu je to trochu vidieť... lepšie foto nemám a už je tma... :D : 002.jpg

[upravil dne 1/13/2012 19:44 od Cinicman]

ale ale co to mas pod tym zrkadlom ? to bude dajaky snimac svetelnej intenzity :D:D:D:D

Odesláno

Klidně bych si taky dal origo sklo na 307 Break kdyby bylo i s clonítkem.Napsal bych to na pojišťovnu a bylo by.Na Felicii jsem to měl origo a tady na 307 mi to chybí:(:(:(

Odesláno
ta černá vypadá takhle

přesně tohle jsem chtěl vidět.... takže mě to odradilo a kupovat totu nebudu:D.... udělám to z folie na okna nějakou moc moc tmavou buď 20tku nebo 5tku

Odesláno

kdysi jsem to měl na škodovce a v tom přechodu se obraz a hlavně světlo divně lámalo. Ta folie byla šunt přes kterej toho stejně nebylo moc vidět. Ale to bejvalo ted budou třeba lepší

Odesláno
:mrk kdyby to bylo takhle originální na 307 Break to by bylo :super

Treba sa spýtať niekde v autoskle. Sú to polské sklá, majú homologizáciu a sú ako origo len sú s tým tónovaným pásom hore... vravel mi vtedy tuším 3-4 farby a podľa mňa to budú vedieť objednať aj na 307. Ak nie tak skúsiť iného zasklievača...

Odesláno

K tomu co se řešilo na začátku. Co se týče výměny čelních skel, tak se proplácí pouze to co tam bylo. Takže pokud tam bylo sklo bez pruhu tak bude proplaceno také sklo bez pruhu. Dost se to kontroluje :roll

Odesláno

Veď oficiálne na papieri pre poisťovňu bude samozrejme sklo bez pruhu... to, že sa ja dohodnem v servise a priplatím pár stoviek aby som mal aj pruh je každému, kto sa priživuje na mojich peniazoch u prdele... (tým mám na mysli samozrejme poisťovne a celý ten na hlavu postavený zákon o PZP... :bojim) :papa

Odesláno

No v Peugeote by som si teda tým našim \"odborníkom\" sklo meniť dobrovolne nedal... :bojim

Špecializovaná firma na autosklá odvedie určite lepšiu robotu ako nejaký nevyučený 17-ročný brigádnik = osobná skúsenosť... :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...