Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím stručne preberem moj problém ,mam peugeota 406 1.8 16v a chcem ho predať ale urobil som osudovu chybu ked som ho umýval :roll motor som vystriekal arvou nechal posobit a potom som ho vystriekal vapkou. od vtedy nejde točiť možem aj do rana a nič. da sa povedať že všetky konektory som mal odpojene a vyfúkane kompresorom vystriekane kontoxom. nič je v teplej garaži suši sa no stale ani naznak ani nezbrechne.. a už ani palivove čerpadlo nepočujem :myslim uvidime či sa niekto stretol stakymto pruserom ... som nešťastný lebo som už mal aj kupcu no čo s toho ked na ňom neodide :(

nedavno mi došiel benzin a zavzdušnilo sa čerpadlo aj po naliati 15l do nadrže nechytilo tak som to čerpadlo vybral vonka a surovo som do neho nalial skoro liter benzinu a potom chytil krasne išiel ako hodinky stratilo sa šklabanie trhanie ale teraz to nieje v tom myslim že je niečo v skrate ale vobec netušim čo

post-40092-14109621781176_thumb.jpg

Odesláno

ja som umyval raz motor a potom po nastartovani mi to slo trhane na 4 a 3 valce nacakal som vodu pod zapalovacu rampu vybral som ju vysusil na radiatore a auto slo ako nove vyber ju a pozri ci v tych dierach kde zatacas sviecky nemas vodu a vysus rampu zapalovaciu

Ps-ale starter ti toci motorom? pochopil som to dobre?

ked nejde starter ta problem bude v nom

[Edited on 12/1/12 13:41 by krtek 2]

Odesláno

asi by jsi měl jít postupně od baterky až k svíčkám...kde nejde šťáva...mohlo se cokoliv zkratovat...mohlo se cokoliv posrat....

co takhle krokový motorek?...asi blbost...

Odesláno

najskor to bude ono ta rampa je to tam mokre a iskra nejde na sviecky ale preraza na hlavu valcov aj tie diery na sviecky vyfukaj vzduchom aby to tam bolo suche

[Edited on 12/1/12 16:28 by krtek 2]

Odesláno

Mozno si wapkou trafil narazovu poistku, ked pises ze nepocujes cerpadlo ale motor normalne toci, skus ci nie je vyskocena (ono wap ma dost silny tlak a priamy prud by ju mohol vyhodit) :myslim

Odesláno

praveze musis to odskusat na sviecke rampu vyberes konektor do nej napichnes zastrcis sviecku do rampy(staci jednu) sviecku priloziz zavitom o kostru napr o ventilove viko a ten druhy startuje a na sviecke by si mal vidiet ci hadze na nu iskru ak iskra je tak problem hladaj v palive ci palivo dodava do vstrekovacej list cerpadlo ,ci pri startovani vstreky davkuju palivo do sacieho potrubia musis ist na to vylucovacou metodou aby si zuzil okruh patrania po chybe

Odesláno

neviem teraz ci tu zapalovac rampu este netreba ukostrit ked ju budes mat vysrubovanu von na 406 som to nerobil este ale na inych tam kde davas na nu imbus sruby(pozri ci to vnutro dier je z kovu ) ak hej , do jednej diery rampy dat kablik a ukostrit ho na motor ale asi bude treba , na bmw e36 som to tak musel urobit ale tam bolo cievok 6 boli osobitne na kazdy valec

[Edited on 15/1/12 13:39 by krtek 2]

Odesláno

premeraj tu rampu ohmmetrom su tam 4 piny meraj kazdy z kazdym vsade musis namerat nizky odpor tymto zistis len ci nieje prerazena ale ked bude mat zavitovy skrat tak to nezistis jedine dat na skusku funkcnu (poistky si pozeral ci su v poriadku? v motorovom priestore v poistkovke cislo 4 ,pozri vetky)

[Edited on 16/1/12 14:05 by krtek 2]

Odesláno

pokud rampa nedava jiskru, tak bud RJ nedostava signal od snimace otacek motoru (cidlo je nad setrvacnikem, primontovane na horni strane prevodovky, v mistech pod termostatem motoru) - mohlo treba natect do konektoru, je to hnedy 3-polovy nebo je spatne dvojite rele v kastliku RJ motoru, uz jsem taky videl tohle rele plne vody

Odesláno

len doplnim aj snimac vacky treba pozriet bez toho snimaca nenastartujes len ho neviem najst na mojom motore ale v kely ho maju na kod motora LFY ale fakt som ho nikde nevidel na tej hlave valcov:myslim asi tam nebude

[Edited on 16/1/12 15:02 by krtek 2]

Odesláno

Tu rampu jsi zkousel se vsema 4 svickama zaroven? S jednou totiz nejspis jiskrit nebude.

A pokud jsi odpojoval vsechny konektory, zkontroluj hlavne ty 15-pinovy s modrym vnitrkem a cervenou zapadkou, dost casto se stava, ze cely ten modry vnitrek povyleze ven a piny na sebe vubec nedosedaji, i kdyz je zacvaknuty a zvenku vypada normalne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...