Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no jo do dělejte si prdel!Má najeto jen 60000Km,ale poctivejch!po dobu záruky,ted už na origo servis prdí a jezdí k Míloj čermákovi.Servis ve Volvu,výměna oleje a filtrů cca 15000Kč

Odesláno

Tož to je auto přesně podle mého gusta, 4x4, automat, 136kw. Volva jsou krásný, už jsem takové taky prohlížel. Myslím, že něco takového by mohlo nahradit mou 307mičku, ale jen v benzínu. Vůbec bych se nebál do toho jít. Ceny dílů jsou trochu dražší, ale já bych to neřešil. Svezení luxusní. :super

Odesláno

To je slovo do pranice. Já bych ho měl tak rád, pěkně bych ho mazlil, umýval, luxoval... slibuju :) Když si ale koupim nějakou zaprděnou xxxxx (nechci se nikoho dotknout - prostě tuctové auto), tak to brzy omrzí.

Odesláno

60000km /3roky bude ho prodávat,protože máobjednanýho VW Multivana 2.5 4x4 DSG nebo co,má 3 děti,další plánuje a do Volva se nevejdou.....Volvo na sněhu to je mazec....:D

Odesláno
Copak radost, ale výroba je fajn

Je pravda, že mám rád to, když něco dělám a povede se to. Jsou ale činnosti, které člověka baví i když to vlastně nekončí hotovým výrobkem. No a to je asi jedna z nich ;)

Odesláno

jako všechny auta co má,hovno nájezd,akorát sere na servis,protože dávat za servis ročně o 10000Kč a mít kvůli tomu razítko v knížce to nemusí,navíc u Volva se dá krásně zjistit kolik to má přesně najeto,tam už to nikdo nestočí....

Odesláno

Hurvajz a proč nejezdíš ty na výměnu do Peugeotu?On jezdí jen kvůli záruce do origo servisu a po záruce adios,proč by to měl kupovat za hotový,když si to může odepsat z daní.....jo někam jo:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...