Gargamell Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Ahoj, chtěl bych se zeptat co stojí lakování. Například když pořídím nový nárazník, kolik za to budou chtít, nalakovat ho. Nebo když se mi nelíbí kapota odřípaná kamínků? Blatník by asi taky zasloužil opravit. To jen pro zajímavost. Už mi totiž nebaví čekat až se někde v inzerci objeví přední nárazník ve stříbrné Citovat
.mycTD Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 myslim, ze bezne je 1500,- az 2000,- /ks Citovat
Gargamell Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 To je celkem dost....na to abych si jen tak z legrace nechal lakovat díl. Myslel jsem, že to bude méně... Citovat
koblih69 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Jo jak bylo napsané ... já nechávám lakovat za +1500,- kus. Nějaký menší věci ( prahy... ) samozřejmě levněji. Jinak je potřeba si uvědomit, že jedna věc je to nechat to nalakovat a druhá je jezdit pak s autem, který má jiný odstín na kapotě . Citovat
Stosun Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Hmm to ne no mozna nejakej garaznik s pochybnou kvalitou asi.. Citovat
Gargamell Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 To jen ostřížímu oku neujde. Ale myslím, že si to byl zrovna ty koblih69, který si u na jednom vláknu psal jako reakci na bazarovku, že se ti nezdá odstín od blatníku dozadu.... Jsem na to koukal a říkal jsem si, to tam snad píše jen aby něco napsal. Absolutně jsem nic neviděl a i ta fotka se mi zdála dost nedobře vyfocená na to abych toto mohl vyřknout. Prostě labužník No každopádně nárazník asi budu muset nechat nastříkat. Na vrakáčích je to nedostatkové zboží - stejně jako světla. Už jezdím s ostudou asi 2 roky. Citovat
koblih69 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Jojo taková úchylka, mám jich ještě spoustu Nicméně u tvojí barvy se dá trefit poměrně dobře pokud lakýra nebude matlák. Navíc věci které mají hlavní plochu z čelního pohledu se tolik nevidí. Citovat
Šalda Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Počítej za tyhle díly spíše 2500.- ( kapota, nárazník ) ne-li víc;) A toho odstínu bych se bál, není to žádná sranda namíchat a nastříkat tak aby to nebylo poznat, chce si to s tím taky trochu pohrát, rozleštit okolní díly a podobně, a to už jsou zase další a další peníze. P.S. brácha si taky nechal lakovat Partnera, bok a zadní dveře, když s tím přijel, tak jsem mu hned říkal ať jim to tam vrátí, že se vůbec neshodli s odstínem, a brácha mě říkal, že nic nevidí, že je to super:D Citovat
Dančák Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Ohledně tý ceny lakování.....lakuji doma pro svoji potřebu v domácích podmínkách, protože v okolí stojí lakovny za ho...no, jsou drahé a když dovezli auto a na několika místech poteklý tak sem řek dost!!! Barvu si nechávám míchat v lakovnách nebo v profi barvách, stříkám v domácích podmínkách, kvalita dobrá, občas nějaký ďublík se udělá, protože to nelakuješ v boxu a ze vzduchu to pochytíš vždy, ale dobrá leštěnka vše odstaní, důležitý je dobře namíchaná barva, dobře připravenej podklad, to je 80% úspěchu, stříknout to už pak zvládne kde kdo, protože když vše perfektně nevybrousíš a nazakituješ tak ti to pak vyleze dosti napovrch a vynikne to, proto dobrej lakýrník si podklad připraví sám. Jinak tímto náklady na to jsou dost vysoké, když si vezmeš barvu 1dcl cca 300Kč(záleží jestli metalíza atd.), ředidlo, tužidlo, lak na podklad plnič, kit, balící papír, páska atd. tak se ta cena dost nasčítá a plus hodiny práce.....jinak stříbrný nárazník na 406 facelift jsem pár ted viděl....třeba na bazoši tady http://auto.bazos.cz/inzerat/13549173/Peugeot-406-Hdi-2001-Nahradni-dily-klimatronic-elektrony.php http://auto.bazos.cz/inzerat/13587292/Peugeot-406-18-16v-rv2003.php Citovat
Gargamell Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 Díky za tipy, triky a hlavně za odkazy. Byl jsem zatím omezen jen na aukro a inzerci tady. Citovat
Dančák Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Na bazoši jich je ještě více, tak koukni třeba na bazos.cz , sbazar.cz , hyperinzerce.cz , aukro.cz , annonce.cz a to jsou tak nejčastější.....zkus všechno obvolat, zjistit ceny atd. a budeš chytřejší jestli se vyplatí opravovat nebo koupit jinej, akorát na těch vrakáčích to jsou ty nárazníky většinou zralý na lak protože se s tím moc většinou nemazlej, od soukromníka je to v pohodě Citovat
Machy_CZ Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Ahoj, nebudu zaklada t nový topic, kolik by mě vyšlo na strikani toho dilu ? Predni A sloupek koussek strechy po gumovou lištu, kolem zadniho okenka zadni blatnik az po práh, ten uz ne. Lak, základni peugeot 106 červená. ne metaliza. Citovat
koblih69 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 To je stejný ono záleží jesti to přivezeš odstrojený ( gumy, světla, sklo ... ) nebo na tom bude ještě práce s přípravou. Myslím, že do 2000 se s vlastním lakováním vejdeš. Ze uzkušenosti doporučuju tu lakovnu ve Žďáru na Brněnské ( nad stavebnimama ). Nechával jsem tam dělat nějaké starší laky a dokázali i zažloutlou bílou... takže super. Teda pokud tam ještě je Citovat
gronholmm Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 To jen ostřížímu oku neujde. Ale myslím, že si to byl zrovna ty koblih69, který si u na jednom vláknu psal jako reakci na bazarovku, že se ti nezdá odstín od blatníku dozadu.... Jsem na to koukal a říkal jsem si, to tam snad píše jen aby něco napsal. Absolutně jsem nic neviděl a i ta fotka se mi zdála dost nedobře vyfocená na to abych toto mohl vyřknout. Prostě labužník No každopádně nárazník asi budu muset nechat nastříkat. Na vrakáčích je to nedostatkové zboží - stejně jako světla. Už jezdím s ostudou asi 2 roky. No i já sem koukal. Trefil to úplně přesně Citovat
Machy_CZ Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 To je stejný ono záleží jesti to přivezeš odstrojený ( gumy, světla, sklo ... ) nebo na tom bude ještě práce s přípravou. Myslím, že do 2000 se s vlastním lakováním vejdeš. Ze uzkušenosti doporučuju tu lakovnu ve Žďáru na Brněnské ( nad stavebnimama ). Nechával jsem tam dělat nějaké starší laky a dokázali i zažloutlou bílou... takže super. Teda pokud tam ještě je Díky, mysliš tu vedle WV prodejny ? Odrstrojil bych si to, klidně i přebrousil, oni by jen střikli kit a barvu, barvy si michaji sami ? Dik Citovat
koblih69 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 No asi takhle - když jem jel naposledy okolo tak VW ve Žďáru nebylo. Nicméně Auto Vysočina z Jihlavy tam vozila auta lakovat, takže třeba to nějak souvisí... Ta lakovna bývala na Brněnské když jedeš na Vatín tak na konci města vpravo. Jka je to dneska fakt nevím. Nejlepší by bylo tam zajet a domluvit se. On na to koukne a domluvíte se. Barvy si míchali sami a uměli to velmi dobře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.