Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno
Tak coo, už nikdo nechce spát na posteli?? To budete na sněhu nebo jak, volal mi Dzana a prej je tam metr ty bílý hmoty napadanej:D

Napadenej je max. tak Dzana, nějakou fantaskní představou o rozměru jednoho metru sněhuhu :D

Odesláno

Pokud chceš jinam není problem, pro jednoho je misto skoro všude, ja to jen plnim aby měl každej kde spát, je možný že se s tím stejně ještě bude trochu hýbat aby byla využita plná kapacita pokojů

Ale platbu maš poslanou s cenou za Hotel nebo Bungalow;)

[upravil dne 17/1/12 18:34 od Radek Hurvajz]

Odesláno

ja bych jen chtel dat info že na 50% je možne že přijedu s jednim ditetem ale zatim je to ve hvezdach a uvidi se posledni tyden pred odjezdem tak prosim brat vpotaz,diky

Odesláno

jasně petko není problem jinak snehu je opravdu metr byl jsem tam ohledně ješte kvuli tomu čvrtku a jízdy na skutru a čtyrkolce a vybrat trat kde se bude jezdit

jinak nemoc nenechala žádné nasledky lečil jsem jí slivovičkou a sem fit:D:D:D sice sem to parkrát přehnal smedicínou že sem byl krapítek unaven:aut:aut:D:D:D

Odesláno

Ahojte všichni :papa

Tak po dlouhé době se zase uvidíme :)

Mám jen dotaz:na té ubytovně jsou nějaké lůžkoviny,nebo si máme s Kubíkem vzít spacáky ? :myslim

Odesláno

No nikde o tom že by nebyli není zmínka, ale odpovědět musí Džáňa, nebo Scratch. Budete 2?

Koukni na uvodní přispěvek tohodle vlakna a napiš kam tě mam šoupnout, bud k těm třem výtržníkům v čele s Punkáčem, nebo do bungalovu k Vectorovi, ale tam je trošku jiná cena, je to na tobě

[upravil dne 19/1/12 19:42 od Radek Hurvajz]

Guest Scratch
Odesláno

to by ses divil, co chytis na spagasteak :D

[upravil dne 19/1/2012 22:58 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...