matii Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Mám nové PC a neustále na mně pošta (Microsoft Outlook z Office XP) vyžaduje při odeslání pošty hesla k oběma mailovým účtům. Přestože je vyplním, zaškrtnu pole uložit do seznamu hesel, funguje vše jen po dobu co je Outlook zapnutý. Jakmile ho vypnu a zapnu, opět chce po mně hesla. Nevíte, kde může být zakopaný pes? U XPéček na starším PC to šlo OK. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Máš e-mail na nějakym free hostingu, nebo na svym či firemním? Citovat
matii Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 Máš e-mail na nějakym free hostingu, nebo na svym či firemním? jeden je vlastní FORPSI a jeden UPC Spíš to bude nějakým nastavením v poště. Přihlášení třeba tady na fóru mi zústává. [upravil dne 7/1/12 17:51 od matii] Citovat
matii Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Ano vše funguje jak má, jen zkrátka když zapnu outlook, musím vždy vyplnit obě hesla, aby se pošta stáhla. Jediné co mě zatím napadá je jakási nekompatibilita OFFICE XP a WIN7 Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Tak tu si počítaj http://support.microsoft.com/kb/290684 Citovat
MotoMoto Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Tak vyhledem k věkovému rozdílu OS a Office bzch tomu celkem věřil, že to bude tou nekompatibilitou. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Majú s tým problém aj novšie verzie Office a s W7 to nesúvisí. Citovat
matii Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 A W7 nemá něco jako měly XP Outlook express? Nebo doporučíte mi nějakého slušného poštovního klienta (freeware) pro W7? Citovat
Edison Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Thunderbird? (mozila) Ale proč ne outlook? Když se to jednou rozchodí... Citovat
MotoMoto Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Má celý blok aplikací ke stažení, jmenuje se to Essential a funguje to v pohodě. Citovat
matii Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Aha díky, někde jsem to tu viděl, sorry mám W7 teprve pár dní. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 http://www.slunecnice.cz/sw/windows-live-essentials/ Citovat
MotoMoto Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Máš v tom editor fotek, jednoduchý střihový program a pár dalších aplikací. Citovat
Edison Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Já Ti nevim.. tyhle multi softy... :-// Umí sice všechno, ale všechno tak nějak.. na dvě věci... Nic pořádně... On vekej word neumí pořádně dělat s dokumentem větším, než 5 stran... co pak tyhle hybridy... Citovat
MotoMoto Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Tak to vůbec nevím co mzslíš. V klasickém Word pracuji běžně s dokumentz s více jak 50ti stranami, ale tadz jde o aplikaci která se dříve nazývala Outlook Expres a byl součástí WIN XP, ale protože to bylo zadarmo tak na to vlétl úřad pro hospodářskou soutěž (v USA) a Microsoft to musel přestat dávat do systému. Ostatní aplikace nepoužívám, tedz kromě střihu videa. A také je ani neistaluji. Používám ten e-mailový SW abych měl oddělenou soukromou a firemní poštu (tu mám v Outlooku) Citovat
MotoMoto Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 ten SW e-mail je naprosto v pohodě, jen se ti nebude sychronizovat třeba s mobilem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.