Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám nové PC a neustále na mně pošta (Microsoft Outlook z Office XP) vyžaduje při odeslání pošty hesla k oběma mailovým účtům. Přestože je vyplním, zaškrtnu pole uložit do seznamu hesel, funguje vše jen po dobu co je Outlook zapnutý. Jakmile ho vypnu a zapnu, opět chce po mně hesla. Nevíte, kde může být zakopaný pes? U XPéček na starším PC to šlo OK.

Návštěvník
Odesláno

Máš e-mail na nějakym free hostingu, nebo na svym či firemním?

Odesláno
Máš e-mail na nějakym free hostingu, nebo na svym či firemním?

jeden je vlastní FORPSI a jeden UPC

Spíš to bude nějakým nastavením v poště. Přihlášení třeba tady na fóru mi zústává.

[upravil dne 7/1/12 17:51 od matii]

Odesláno

Ano vše funguje jak má, jen zkrátka když zapnu outlook, musím vždy vyplnit obě hesla, aby se pošta stáhla. Jediné co mě zatím napadá je jakási nekompatibilita OFFICE XP a WIN7

Odesláno

Tak vyhledem k věkovému rozdílu OS a Office bzch tomu celkem věřil, že to bude tou nekompatibilitou.

Odesláno

Má celý blok aplikací ke stažení, jmenuje se to Essential a funguje to v pohodě.

Odesláno

Máš v tom editor fotek, jednoduchý střihový program a pár dalších aplikací.

Odesláno

Já Ti nevim.. tyhle multi softy... :-// Umí sice všechno, ale všechno tak nějak.. na dvě věci... Nic pořádně... On vekej word neumí pořádně dělat s dokumentem větším, než 5 stran... co pak tyhle hybridy...

Odesláno

Tak to vůbec nevím co mzslíš. V klasickém Word pracuji běžně s dokumentz s více jak 50ti stranami, ale tadz jde o aplikaci která se dříve nazývala Outlook Expres a byl součástí WIN XP, ale protože to bylo zadarmo tak na to vlétl úřad pro hospodářskou soutěž (v USA) a Microsoft to musel přestat dávat do systému. Ostatní aplikace nepoužívám, tedz kromě střihu videa. A také je ani neistaluji. Používám ten e-mailový SW abych měl oddělenou soukromou a firemní poštu (tu mám v Outlooku)

Odesláno

ten SW e-mail je naprosto v pohodě, jen se ti nebude sychronizovat třeba s mobilem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...