Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozloučení....něco končí, jiné začíná.

Recommended Posts

Odesláno

Ani tady nemá smysl něco psát, než to napíšu, tak je to o 30 příspěvků dál, a toho co jsem napsal si už nikdo nevšimne :D

Odesláno
Asi to nikdy neúpochopim sem na foru 5 let a nikdy sem zadnej ban a neco podobneho nedostal.... Asi to bude tim ze se umim chovat. JInak Taky toto tema nechapu jestli ses chtel vybrecet mel si jit k mamince na raminko a ne sem, nikdo na tvoje vylevy fakt neni zvedavej. Kazdej kolik zaslouzi ty konstruktere jednoucelovejch stroju s A6kou....

Tak co tu lezeš když na to nejsi zvědavý? Teď ses ukázal jako ten hňup o kterých píšu...

Odesláno
Šalda, dej si vlákno do sledovanejch, přijde ti mail při odpovědi:D:D
chtěl bych to pak promazávat:D:D:D
Odesláno
Asi to nikdy neúpochopim sem na foru 5 let a nikdy sem zadnej ban a neco podobneho nedostal.... Asi to bude tim ze se umim chovat. JInak Taky toto tema nechapu jestli ses chtel vybrecet mel si jit k mamince na raminko a ne sem, nikdo na tvoje vylevy fakt neni zvedavej. Kazdej kolik zaslouzi ty konstruktere jednoucelovejch stroju s A6kou....

Tak co tu lezeš když na to nejsi zvědavý? Teď ses ukázal jako ten hňup o kterých píšu...

No jasne hlavne ze ty patris mezi ty inteligentni ze jo :super

Odesláno

Já se bavím nad tím, jak jste hloupí... Chytnete se každé capiny, naštve vás každá kravina... :D a pak pořád dokola melete jak to není trapné apod., ale lezete tu pořád :D

Odesláno
narcotic: Přestan tu lidi urážet, vím kde bydlíš a nebojim se to použít! :bacha

Já a urážím? No, jsem sám a zatím se všichni navážejí do mě... A jen pro upřesnění, na adrese kterou máš už nebydlím, mám po dlouhém čekání byt, už asi 2 měsíce...adresu neví nikdo, žádné forum, neboj, ani ji nemám nikde registrovanou, aby ji někdo viděl...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...