Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Ja si otevřel pivko a nalil kapku Grantsky, to bude dlouhý tady:D
Šalda Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Ani tady nemá smysl něco psát, než to napíšu, tak je to o 30 příspěvků dál, a toho co jsem napsal si už nikdo nevšimne
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Asi to nikdy neúpochopim sem na foru 5 let a nikdy sem zadnej ban a neco podobneho nedostal.... Asi to bude tim ze se umim chovat. JInak Taky toto tema nechapu jestli ses chtel vybrecet mel si jit k mamince na raminko a ne sem, nikdo na tvoje vylevy fakt neni zvedavej. Kazdej kolik zaslouzi ty konstruktere jednoucelovejch stroju s A6kou.... Tak co tu lezeš když na to nejsi zvědavý? Teď ses ukázal jako ten hňup o kterých píšu...
bubakkaja Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Já se taky bavím nad demencí lidí, kteří se chytají a píšou komedie... Jenomze ty se asi nebavis ono to cele je o tobe.
Marcel00 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 nenadavaj nam lebo skratis si zivotnost tu na PC foru a ban pride skorej ako to vsetci chceme
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Šalda, dej si vlákno do sledovanejch, přijde ti mail při odpovědi:D:D
Schreek Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 narcotic: Přestan tu lidi urážet, vím kde bydlíš a nebojim se to použít!
Přema Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Radek Hurvajz :D:D:D:D:D [upravil dne 6-1-12 23:14 od Přema]
olda Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Šalda, dej si vlákno do sledovanejch, přijde ti mail při odpovědi:D:Dchtěl bych to pak promazávat:D:D:D
Šalda Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Radku, to bych asi měl:D:D Mohli bychom varovat kluky na audi clubu, že budou mít novýho člena:D
agresssor Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Asi to nikdy neúpochopim sem na foru 5 let a nikdy sem zadnej ban a neco podobneho nedostal.... Asi to bude tim ze se umim chovat. JInak Taky toto tema nechapu jestli ses chtel vybrecet mel si jit k mamince na raminko a ne sem, nikdo na tvoje vylevy fakt neni zvedavej. Kazdej kolik zaslouzi ty konstruktere jednoucelovejch stroju s A6kou.... Tak co tu lezeš když na to nejsi zvědavý? Teď ses ukázal jako ten hňup o kterých píšu... No jasne hlavne ze ty patris mezi ty inteligentni ze jo
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Já se bavím nad tím, jak jste hloupí... Chytnete se každé capiny, naštve vás každá kravina... a pak pořád dokola melete jak to není trapné apod., ale lezete tu pořád
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 No to vi každej, po tom co napsal veškerý udaje na web a Google to pěkně našel
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 narcotic: Přestan tu lidi urážet, vím kde bydlíš a nebojim se to použít! Já a urážím? No, jsem sám a zatím se všichni navážejí do mě... A jen pro upřesnění, na adrese kterou máš už nebydlím, mám po dlouhém čekání byt, už asi 2 měsíce...adresu neví nikdo, žádné forum, neboj, ani ji nemám nikde registrovanou, aby ji někdo viděl...
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 řikal jsi že bydliš o dva vchody vedle rodičů
Marcel00 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 114 prispevkov za hodinu to su skoro 2 prispevky alebo 18 refreshov za minutu
Recommended Posts