Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevite někdo k čemu slouži ty dvě čidla na vstřikovaci liště u 406 2.0Hdi 80kw?je možne že by se mohly porouchat a že by kvuli tomu nestrartovalo auto?

Odesláno

mne sa to uz stalo.. koli tomu vacsiemu cidlu som nenastartoval... myslim to co je na spodnej casti... vymenil som ho a nastartoval som ho.. ale az neskor som zistil ze som mal poskodeny aj kablovy zvazok ktory ku nemu vedie... pozri tu..

[upravil dne 4.1.2012 19:12 od banan1987]

Odesláno

už jsem to našel,taky jsem zkoušel vymněnit DRV ale bez uspechu nic furt nejede,nechaval jsem spravovat trysky podavaci čerpadlo s nadrže tlači mněl jsem to i na diagnostice a ta řika že je vše ok ale auto nechytne ten samy problem jsem mněl už jednou před třemi mněsici ale auto se samo zpamatoalo a je to tu zas netušim čim to muže bejt:(

Odesláno

no to som riesil aj ja.. nakoniec to boli len to cidlo a cele to suviselo s tym kablom.. skus to od niekoho vymenit a uvidis ci to je tym... popripade skontroluj vsetky kostry vozidla a kablovacky

Odesláno

tak kouknu na kable jak řikaš a uvidim,no vyzkošet to to by bylo fajn ale nemam od koho kde jsi to koupil ?nebo maš nějake čislo vyrobku?

Odesláno

diag musi vzdycky kdyz je chyba motoru neco ukazat! prece kdyz neni problem nemuze problem hlasit motor! akorat u toho musi sedet clovek ktery vi co hleda a ne jen vycist chyby

Odesláno
diagnostika neukazala nic.. pise to vo stvrtom prispevku:aut

no ja to mam zo ostravy daleko.. musis skusit niekoho z fora.. urcite ti niekto rad pomoze.

Tak ten příspěvek ve mně budí spíš dojem, že nejsou zapsané žádné chyby, ale nevěřím, že reálné hodnoty neukážou chybu.

Odesláno

neukazalo to vubec nic podobne problemy jsem mněl už jednou před třemi mněsici,a diagnostika nic tak mně servisak žduchnul s kopce,a auto chytlo a od te doby bylo v pořadku ale nepřišli jsme na zavadu jezdilo to bez problemu až do ted.už sem mněl i trysky na opravě a nic zkoušel jsem i drv a bez změny furt nic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...