Rumiik Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Nevite někdo k čemu slouži ty dvě čidla na vstřikovaci liště u 406 2.0Hdi 80kw?je možne že by se mohly porouchat a že by kvuli tomu nestrartovalo auto? Citovat
banan1987 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 mne sa to uz stalo.. koli tomu vacsiemu cidlu som nenastartoval... myslim to co je na spodnej casti... vymenil som ho a nastartoval som ho.. ale az neskor som zistil ze som mal poskodeny aj kablovy zvazok ktory ku nemu vedie... pozri tu.. [upravil dne 4.1.2012 19:12 od banan1987] Citovat
Rumiik Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 rozkliknul jsem tvuj odkaz a pišemi to,,položka kterou hledate byla smazana Citovat
Rumiik Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 už jsem to našel,taky jsem zkoušel vymněnit DRV ale bez uspechu nic furt nejede,nechaval jsem spravovat trysky podavaci čerpadlo s nadrže tlači mněl jsem to i na diagnostice a ta řika že je vše ok ale auto nechytne ten samy problem jsem mněl už jednou před třemi mněsici ale auto se samo zpamatoalo a je to tu zas netušim čim to muže bejt:( Citovat
banan1987 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 no to som riesil aj ja.. nakoniec to boli len to cidlo a cele to suviselo s tym kablom.. skus to od niekoho vymenit a uvidis ci to je tym... popripade skontroluj vsetky kostry vozidla a kablovacky Citovat
Rumiik Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 tak kouknu na kable jak řikaš a uvidim,no vyzkošet to to by bylo fajn ale nemam od koho kde jsi to koupil ?nebo maš nějake čislo vyrobku? Citovat
banan1987 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 hmm.. skus.. ja som to nekupoval.. vraj je to drahe.. ja mam doma nahradny motor z toho som to zobral.. Citovat
Rumiik Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 aha tak to je jina ja doma žadny nahradni motor nemam:( ty asi neviš o nikom z okoli ostravy kdo by ho moh mit navic? Citovat
banan1987 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 diagnostika neukazala nic.. pise to vo stvrtom prispevku:aut no ja to mam zo ostravy daleko.. musis skusit niekoho z fora.. urcite ti niekto rad pomoze. Citovat
Vítek1 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 diag musi vzdycky kdyz je chyba motoru neco ukazat! prece kdyz neni problem nemuze problem hlasit motor! akorat u toho musi sedet clovek ktery vi co hleda a ne jen vycist chyby Citovat
Rumiik Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 diagnostika nic nenahlasila fakt bez chyby auto prostě nechce nastartovat Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 diagnostika neukazala nic.. pise to vo stvrtom prispevku:aut no ja to mam zo ostravy daleko.. musis skusit niekoho z fora.. urcite ti niekto rad pomoze. Tak ten příspěvek ve mně budí spíš dojem, že nejsou zapsané žádné chyby, ale nevěřím, že reálné hodnoty neukážou chybu. Citovat
Rumiik Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 neukazalo to vubec nic podobne problemy jsem mněl už jednou před třemi mněsici,a diagnostika nic tak mně servisak žduchnul s kopce,a auto chytlo a od te doby bylo v pořadku ale nepřišli jsme na zavadu jezdilo to bez problemu až do ted.už sem mněl i trysky na opravě a nic zkoušel jsem i drv a bez změny furt nic Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 žduchnul z kopce ??? To byl ten samej co dělal diagnostiku? To jsou věci :bojim:bojim Citovat
Rumiik Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 jj mechoš s pežotu,ale jelo a pak bez problemu až do ted čim to mohlo byt a je zas netušiš?? Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Netvrď mi, že technik z oficiálního servisu to auto nechal roztáhnout? A pokud ano tak prosím o jméno servisu ve kterým to bylo. Citovat
tomik1987 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 no tak treba do dať na diagnostiku. PP2000 Citovat
BV406 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 zduchnul z kopce ? no tvl ... to by me taky zajimalo, kde to bylo ... Citovat
Dano406 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 :xvulTrochu mimo mísu,ale nikde sem se nedočetl jestli točí motorem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.