Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

při průjezdu levotočivou zatáčkou, při zatížení pravé strany je slyšet škrtání kovu o kov od pravého zadního kola, jako kdyby dřel štít o kotouč...dá se to nějak vyřešit nebo se mám připravit na nákup nových štítů?

Díky za odpovědi

Odesláno

jj, příští týden budu měnit vodorovný, tak se na ně kouknu.

Jinak už je to trochu slyšet i při jízdě po rovině, při lehkém zatočení doleva se to rozškrtá jak blázen. Zdá se mi že při zatočení na druhou stranu, jak se pravá strana odlehčí tak to přestane :myslim...

kolo sem měl sundaný a jestli je něco mezi tím štítem a kotoučem nevím, protože tam vůbec není vidět, ale zjistil jsem, že když točím kolem tak na určitém místě dře kotouč o desky...čím to?? Je to celý nějaký divoký :grr:grr

Odesláno

A kdžy to dáš na zvedák a zatočíš kolem tak co?

BTW u 406 je dobré sundat třmen a očistit pečlivě dosedací plochu někdy to tam nabyde oxidací a třmen nesedí rovně.

Odesláno

Taky mě to začalo drhnout PZ kolo ale já mam bubny. Před dvěma dny jsem odjížděl z domu a při šlápnutí na brzdu jsem myslel že nemám obložení na paknách jak to drhlo. Obložení je dobré dělali jsme ložisko v létě a pakny se davali asi před 2,5roku Během jízdy jsem párkrát dupl na brzdu a dva dny byl pokoj. Dnes zase drhlo ale nemohl jsem na té sračce dupnout na brzdu:D:D:D Jo a když jsem dával zimní kola a zatočil tak na jednom místě to zašustilo .:mrk

Odesláno
No když zatočím kolem, tak je slyšet jak v tom určitým místě dřou desky o kotouč... Ale to by se to drhnutí neměnilo se zatočením ne?

Nehučí to kolo při protočení? To skoro vypadá na ložisko.

Odesláno

Nehučí to kolo při protočení? To skoro vypadá na ložisko.

Nehučí, jenom to drhne....ale ložisko trošku rachotí, když se sním točí....tak že by to nakonec bylo ono? :myslim

Odesláno
A když zatočíš jen nábojem tak ais tak, že? Podle mě je to ložisko rozsypaný.

tak ložisko objednáno, tak sem zvědavej...A je možný, že by kvůli tomu dřely i ty desky na tom jednom místě?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...