MagnaWoX Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Ahoj, při průjezdu levotočivou zatáčkou, při zatížení pravé strany je slyšet škrtání kovu o kov od pravého zadního kola, jako kdyby dřel štít o kotouč...dá se to nějak vyřešit nebo se mám připravit na nákup nových štítů? Díky za odpovědi Citovat
ozzy56 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 zkus shodit kolo a uvidíš, jinak jeden štít cca 2500 kč v pežo nemáš sjeté desky? Citovat
matejgigi Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Mne to dre od zadného ľavého kolesa pri brzdení... Bol som pod autom, mal som aj zhodené koleso. Platničky sú OK Citovat
MagnaWoX Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 zkus shodit kolo a uvidíš, jinak jeden štít cca 2500 kč v pežo nemáš sjeté desky? desky by mely byt ok, ale mrknu na to... Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Mrkni se mezi ten kotouč a ten štít já tam měl kamínek, kolegyně taky.... [upravil dne 4/1/12 10:56 od koblih69] Citovat
Guest bostich Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 nebo můžeš ten štít rukou trochu ohnout aby nedřel. Citovat
chobotnice Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Mně to kdysi dělalo taky a byla naprasklá svislá tyčka stabilizátoru. Zkus to Citovat
MagnaWoX Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 jj, příští týden budu měnit vodorovný, tak se na ně kouknu. Jinak už je to trochu slyšet i při jízdě po rovině, při lehkém zatočení doleva se to rozškrtá jak blázen. Zdá se mi že při zatočení na druhou stranu, jak se pravá strana odlehčí tak to přestane ... kolo sem měl sundaný a jestli je něco mezi tím štítem a kotoučem nevím, protože tam vůbec není vidět, ale zjistil jsem, že když točím kolem tak na určitém místě dře kotouč o desky...čím to?? Je to celý nějaký divoký :grr Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 A kdžy to dáš na zvedák a zatočíš kolem tak co? BTW u 406 je dobré sundat třmen a očistit pečlivě dosedací plochu někdy to tam nabyde oxidací a třmen nesedí rovně. Citovat
MagnaWoX Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 No když zatočím kolem, tak je slyšet jak v tom určitým místě dřou desky o kotouč... Ale to by se to drhnutí neměnilo se zatočením ne? Citovat
Mischelin Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 No mě to dělal lanovod který se uvolnil z držáku a škrtal o disk:D Citovat
regius Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Taky mě to začalo drhnout PZ kolo ale já mam bubny. Před dvěma dny jsem odjížděl z domu a při šlápnutí na brzdu jsem myslel že nemám obložení na paknách jak to drhlo. Obložení je dobré dělali jsme ložisko v létě a pakny se davali asi před 2,5roku Během jízdy jsem párkrát dupl na brzdu a dva dny byl pokoj. Dnes zase drhlo ale nemohl jsem na té sračce dupnout na brzdu:D:D:D Jo a když jsem dával zimní kola a zatočil tak na jednom místě to zašustilo . Citovat
Dano406 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Já měl vypadlý ten bazmek co drží paknu ruční bzdy ve štítu.Ta pružinka a ten kolík tam dělal bordel. Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 No když zatočím kolem, tak je slyšet jak v tom určitým místě dřou desky o kotouč... Ale to by se to drhnutí neměnilo se zatočením ne? Nehučí to kolo při protočení? To skoro vypadá na ložisko. Citovat
*marian* Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 kukni na stav kotouče mě to dělal rantl na kraji že byl probržděný a zachytával se o desky stočil sem kotouče vyměnil desky a je klid Citovat
Benžík Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Me to taky drhlo, asi spadnul kus rezu ze stitu brzdy nebo nejaky kaminek do bubnu a drhnul. Nez jsem dojel domu tak to prestalo. Citovat
MagnaWoX Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Nehučí to kolo při protočení? To skoro vypadá na ložisko. Nehučí, jenom to drhne....ale ložisko trošku rachotí, když se sním točí....tak že by to nakonec bylo ono? Citovat
koblih69 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 A když zatočíš jen nábojem tak ais tak, že? Podle mě je to ložisko rozsypaný. Citovat
MagnaWoX Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 A když zatočíš jen nábojem tak ais tak, že? Podle mě je to ložisko rozsypaný. tak ložisko objednáno, tak sem zvědavej...A je možný, že by kvůli tomu dřely i ty desky na tom jednom místě? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.