Ferry Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Napsán autorem MMMMM Auto je u autoelektrikare a zatim si s tim nevi rady.Nemate nekdo nahodou schena toho imobilizeru v 406 old typ. Nebo jak je pripojen k ridici jednotce nebo neco k tomu.Diky vsem Schemata jsou na hlavni strance www.peugeot-club.cz v sekci Servis ke stazeni Citovat
Guest MMMMM Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Trochu se v tom neorientuje kde tam je ta ridico jednotka popr.klavesnice imobilizeru? Citovat
Guest MilaS Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Klávesnice imobilizéru je u řidiče vlevo dole, před pojistkovou skříňkou - je tam takovej vyklápěcí šuplík. Když ho otevřeš, tak pod ním jsou pojistky. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 To je mi jasny ale kde to je na tom manualu ktery je ke stazeni na peugeot-clubu Citovat
Guest MilaS Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Je to v kapitole UVEDENÍ DO CHODU a píše se tam o zařízení proti krádeži a je tam fotka otevřenýho šuplíku a fotka klávesnice. Já jsem myslel, že to víš, když jsi psal o tom, že ti svítí čevená i zelená kontrolka. Citovat
Ferry Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Napsán autorem MMMMM Trochu se v tom neorientuje kde tam je ta ridico jednotka popr.klavesnice imobilizeru? zapojeni ridici jednotky je pro vstrikovani Magneti Marelli MM8P na strane 5, pro Bosch MP5.1.1 ( ten budes mit spis ) na strane 6. Jinak ale to zapojeni samotne klavesnice v tech schematech neni ( proc asi ze ) to ma jen autorizovany servis Citovat
Karel Č Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Zapojení klávesnice pro TD mám. Kam to chceš poslat? Už jsem Ti to poslal na mail, co máš uvedený ve členech, třeba se Ti to hodí a já se k poči dostanu až v pondělí. [Editován dne 14/4/Thu, 14 Apr 2005 14:51:14 +0000Thu, 14 Apr 2005 14:51:14 +0000 Karel Č] Citovat
Karel Č Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Tak nic, už se to vrátilo, že adresa neexistuje. Ale snaha byla. Citovat
Ferry Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Napsán autorem Karel Č Tak nic, už se to vrátilo, že adresa neexistuje. Ale snaha byla. posli to na moji adresu z profilu ja kdyztak preposlu dik Citovat
Guest MMMMM Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 Prosim poslete mi to na marsal@poh.cz Citovat
Guest MMMMM Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 ==Je to v kapitole UVEDENÍ DO CHODU a píše se tam o zařízení proti krádeži a je tam fotka otevřenýho šuplíku a fotka klávesnice. Já jsem myslel, že to víš, když jsi psal o tom, že ti svítí čevená i zelená kontrolka. == Tak toto nemohu najit navedte me jeste a nebo kopnete. Citovat
TITANa Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 este k tomu tvojmu dialkovemu co blbne. tak ked otvoris klucik tak by si tam mal mat taky lepiaci papierik a na nom kod asi typu: 6E4A5PRI, tento isty kod by si mal mat aj na jednotke centralu a tu najdes dakde pod pristrojovkou a najskor na strane spolujazca. tento kod je treba a na zaklade neho ti objednaju dialkove. a mas opat vsetko v poriadku. ) Citovat
Guest MMMMM Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Tak zavada opravena, cely problem byl v kodovem ventilu, ktery se musel vymenit za standartnni. Ten puvodni byl kaput. Vite nekdo cenu tohoto ventilu od Peugeota? Diky vsem za rady a pomoc. Citovat
Ferry Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 kdybys dal nejake katalogove cislo, ale pojem kodovy ventil mi nic nerika Citovat
TITANa Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 ten ventil je na vysokotlakom cerpadle a komunikuje so skrinkou klavesnice. ked sa odblokuje tak otvori privod paliva do cerpadla a ked je zablokovany tak nieje prisun paliva. tento ventil sa pouziva aj na zastavenie. cena toho ventilu s imobilizerom je od 4 do 7tis Sk. obycajny lze kupit za 1500Sk. [Editován dne 19/4/05 TITANa] Citovat
Guest MMMMM Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Presne tak. TITAn zjistili jsme ze na mem Peugeotu je daleko slozitejsi nez na jinych tohoto typu, proste je tam toho kodovani jeste vice, pry se delaji dva druhy imobilizeru ktery se davali nebo davaji do 406. Muzes mi zjistit jaky je mezi nimi rozdil? Diky Citovat
Guest MMMMM Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Mimochodem nevite co je inerční spínač Citovat
Driver Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Já mám na 306 taky tento imobilizér a měl jsem s ním ten problém, že se bloknul. Nabídli mi v servisu, že vymontují ten original a místo toho dají nějaký jiný imobilizér na dálk. ovládání. Chtěli za to 5 tis. Ale nakonec se to v jiném servisu \"podařilo\" zprovoznit. Tak jestli by třeba nestálo za to nechat si tam dát něco jiného něž ten original imo. [Editován dne 20/4/05 Driver] Citovat
TITANa Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 inercny spinac je vypinac ktory pri naraze vozidla vypne napajanie cerpadla paliva Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.