ArmyDOG Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Ahoj, potřeboval bych poradit. Cestou na hory jsem měl snowboard na zadním sedadle a hranou mi nejspíše přerušil ty měděně čárky na zadním skle, které slouží k rozmrazování. Věděli by jste co s tím? Napadlo mě nějaké lepidlo, které vodí elektřinu. Znáte nějaké takové? Za každou radu budu moc rád. Díkec Citovat
elton Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Existuje na to nějaká opravná sada, ale stojí dost. Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Mě to opravili v autoskle. Vyšlo to levněji než opravná sada. A ještě se zárukou Citovat
MrVain Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 100% odskusane vodive striebro od Wurth http://www.wurth.sk/sk/online-katalog/vyhladavanie?q=striebro&x=0&y=0 ale lacnejsie to bude v servise Citovat
ChouLu Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 loctide dela opravnou sadu.. v AK ji meli myslim kolem 140Kč , nejduležitejsi je najit kde je to zničeny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.