Herkules Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Zdravím všetkým. Asi pred dvoma týždňami sa na mojom peugotíku objavil takýto problém. Z ničoho nič mi začalo počas jazdy trhať volantom. Nezáležalo to od rýchlosti a malo to tendenciu otáčať auto doľava. Naraz to prestalo a bolo to OK. Včera sa mi to stalo opäť. Volantom mi už trhalo citeľne viac a celé auto sa takmer rozkmitalo. Opäť malo tendenciu otáčať doľava. Keď som ubral zmiernilo sa to a keď som pridal tak sa to zosilnilo. Po otočením volantom pri vyberaní zákruty to na chvíľu prestalo a potom opäť začalo. Po naštartovaní a po prvých cca 10 minútach jazdy je všetko v poriadku. Navyše dnes cestou naspäť z práce sa začalo ozývať aj akési klepanie. Čím viac to klepalo tým viac trhalo volantom. Potom to na chvíľu prestalo. A zase začalo. Bojím sa s tým ísť ráno do práce. Nevie mi niekto poradiť v čom by mohol byť problém. Myslím že to má tendenciu sa zhoršovať. Citovat
Herkules Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 ze by homokinetak na poloose ? Nad tým som uvažoval ale že by len tak sám začal pri rovnej jazde vpred? Pri otočených kolesách a pomalom pohýnaní nič neklepe, čo je akýsi test kinemáku. Asi ho budem musieť skontrolovať. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Nejdříve zkontroluj v jakém stavu je manžeta na homokineťáku. Citovat
Herkules Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 Manžeta je prasknutá. Takže to bude homokinetický kĺb? Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Jo a hodně opatrně s tím! Mě se kdysi kousnul u Favorita na dálnici a síla kterou se stočil volant se utrhnout nedá, naštěstí v místě kde jsem vyletěl mimo silnici byl shodou sjezd a tak se nestalo zhola nic. 30-tkou jsem dojel s opatrností do servisu cca 10 km, ale od té doby mám před tím respekt. Citovat
Herkules Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 No tak to si ma vôbec nepotešil. Myslel som že ešte zajtra na ňom pôjdem do práce lebo vo štvrtok už mám dovolenku a tak by som na to mrkol. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Tak to se ti přidírá homokineťák. Když je prasklá manžeta a jezdí se s tím dlouho, tak se vazelína vyhází ven a dostane se tam všechen bordel z okolního prostředí. Takže to určitě bude na výměnu homokineťáku. Citovat
Herkules Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 Vďaka za rady. Ešte by som bol rád ak by mi poradil niekto kto už takúto výmenu robil. Ide totiž o to aký homokineťák objednať. Ak to hľadám podľa typu vozidla tak mi vyhodí kĺby s rôznymi priemermi a počtom zubov pre ABS. Alebo mám radšej najprv vybrať starý a objednať podľa toho? Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Hoď sem VIN, ale stejně si nejsem jistý, už se tu několikrát řešilo, že třeba kvůli počtu zubů nejlepší je kouknout na ten stávající. Nimcéně ten kroužek by mohl jít přehodit, ale u tak starýho auta přitom často praská. Citovat
Herkules Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 VIN: VF38EDHXE80253076 V priemeroch sú rozdiely len 0,5 mm ale ide rozdielny počet zubov pre ABS. Nikde je 29 a niekde 48. Nechcem aby to potom nerobilo problémy. Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Měl by to být OEM 3272 S6: počet vnějších drážek: 25 počet vnitřních drážek: 34 průměr homokinetického kloubu do těhlice: 59 mm průměr homokinetického kloubu: 100 mm počet zubů ABS: 29 Ale ty zuby spočítej, na sto stačí sundat kolo. Citovat
tomm176 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Měl by to být OEM 3272 S6: počet vnějších drážek: 25 počet vnitřních drážek: 34 průměr homokinetického kloubu do těhlice: 59 mm průměr homokinetického kloubu: 100 mm počet zubů ABS: 29 Ale ty zuby spočítej, na sto stačí sundat kolo. Zdravím, dá se zjistit i rozměr pro moje auto? VF37ANFZ230169994 moc děkuju Citovat
Herkules Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 Vďaka za pomoc. Asi to celé vyberiem von a podľa toho objednám. Aj tak teraz nemôžem jazdiť. Len aby sa mi to podarilo. Skúsenosti mám len tie podmienky niesu teraz v zime ideálne. Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Měl by to být OEM: 327283 počet vnějších drážek: 25 počet vnitřních drážek: 23 průměr homokinetického kloubu do těhlice: 55,7 mm průměr homokinetického kloubu: 90 mm počet zubů ABS: 48 Ale jsou tam 2 systémy Brzd ( Bendix nebo Bosch ) takže opět raději ověřit ! Citovat
tomm176 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Jestli to bylo pro mě, nemám abs a brzdy ate. Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Bez ABS tma vidím jednu variantu, ale nanašel jsem v náhradě samostatný kloub: Poloosa: OEM kód: 327277, 3272H7, 3272T3 montovací strana levá vnejsi ozubeni - strana u kola 25.00 vnejsi ozubeni - strana u diferencialu 22.00 prumer tesniciho krouzku v mm 54.80 délka (v mm) 607.00 Citovat
Herkules Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 Takže som začal pracovať na výmene homokino kĺbu. Maticu sa mi úspešne podarilo uvoľniť. Samozrejme som musel použiť profi trhák od Wurthu. S tým to nebolo až také ťažké. Kĺb ktorý mi tu bol vytypovaný podľa VIN to však zrejme nebude. Vidno to už na prvý pohľad. Chcel by som však ešte poprosiť o jednu radu. Ak chcem uvoľniť a vyklopiť tehlicu musím uvoľniť aj horné osadenie tlmiča resp. pružiny na troch torx skrutkách alebo stačí len uvoľniť dolné usadenie tlmiča? Potom bude treba tehlicu trochu podpáčiť, ale nemám veľa miesta medzi kolesom a stenou garáže. Cca 1m, takže nemôžem použiť dlhšiu páku. Je na to nejaká finta aby som sa veľmi netrápil? Citovat
Herkules Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 Takže starý kĺb je vonku. Mať tak hneď nový a dve samoistiace matice z ktorých jednu som vytočil zbytočne (na stabilizátore) vymenil bo som to tak do hodinky. Nieje to nič ťažké. Teraz ale musím počkať kým mi príde nový Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.