Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes po nastartování se zobrazila kontrolka otevření víčka nádrže, nádrž zašroubovaná a víčko zacvaknuté, celou cestu to svítilo a poté se objevila i diagnostika tudíš zas nějakej snímač, nevíte kde ho aspoň najdu a zda má vliv na funkčnost? Díky

Odesláno

Musí být někde u závitu víčka, jelikož mi taky jednou u pumpy zůstalo svítit, tak koukám proč to, když je kryt zavřenej a nakonec nebylo úplně docvaklý to víčko (pootočení cca 1cm). ;)

Odesláno

straki007: Takže zrada čidla když je víčko zavřené, nebo si to zas něco vymejšlí? Když je to pod nadkolim, je to tedy pod plastovym podběhem kola u víčka nádrže? Když jsou otevřený dvířka u hrdla tak to čidlo asi vidět neni že? Nebo nemáte aspoň fotku jak to čidlo vypadá kde přesně je a tak? Moc by mi to pomohlo díky!

Odesláno

Na zátce jsou 2 magnety a na hadici vedoucí do nádrže v nadkolí je snímač těch magnetů...... mrkni jestli nějaký magnet nevypadl či mrkni na kabel ke snímači.

Odesláno

Když jsem zkoumal zátku tak jsem tam něco jako 2 magnety viděl, byli naproti sobě na víčku a udělalo to z ničeho nic, víčko se neotevíralo, tudíš nic vypadnout nemohlo....ještě to zítra zkouknu a je třeba pro kontrolu toho snímače a kabelu něco demontovat nebo to je vidět u kola? díky

Odesláno

Dle serviseboxu předpoklám že mám jít po kabeláži na pozici 3....jinak kdyby byla závada zde tak je tam pouze tato kabeláž ve které je už nějaké čidlo, nebo tam je ještě nějaké čidlo kromě těch magnetů na víčku, které na tomto schématu není?

post-38898-14109621545768_thumb.png

Odesláno

Ok chápu díky moc, rozdělám to a zkouknu to, nejvíc mě ted štve že se to sype všechno najednou, nejdřív brzdy, další den ty podtlaky k turbu a ted zas čidlo nádrže a dotoho ještě tátova 406 s podávacím čerpadlem, třetí 406 zatím jezdí:D klep klep

Odesláno

Tak jsem odšrouboval víčko, magnety tam byli, tak jsem je očistil protože byli dost mastný i hrdlo jsem očistil a kontrolka už nesvítí, akorát jsem to nezkusil jestli i kontrolka svítila než jsem to očistil, večer svítila, ale všechno se u mě dycky stane přes noc tak nevim:D každopádně ted to nesvítí a když jsem s tim zkoušel pootáčet tak se pak kontrolka rozsvítila v určitý poloze zas rozsvítila, takže to čidlo funguje....budu doufat že to bylo jen tou špínou

• O 7 let později...
Odesláno

Prosím,neví někdo co ss problémem u elektromagnetu víčka nádrže 407ky? Při každém odemčení , i zamčení, funguje, ale s výrazným řachtáním. Díky

Odesláno

Myslel som tak, ze da sa zohnat ako diel. jasne ze ho asi nebudu mat vsade.
Mozno to bude stacit len rozobrat a namastit kolieska vo vnutri. Mne stacilo namastit tu tycku co zabieha do dvierok, bolo to naprasene a islo to tazko. Po namasteni OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...