v.mira Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 zdravim, v tomto oboru jsem laik a naprosto bezny uzivatel bez nejakych velkych ambic.. nepotrebuju aby mi skakalo auto a vrnela zrcatka, takze prosim o radu, jaky sw vybrat.. 1/ mam Peugeota 206 3dv.. takze maly auticko, to asi taky bude hrat roly... ? 2/ nemam zadne velke ambice.. mam rad hudbu, a ta basova kulisa mi tam proste chybi.. (jinak mi repra staci..) reproduktory mam 2x Autotek A52CX a 2x MAC audio MP (dal nevim) .. radio JVC KD-R45 ---- kvuli jednodussi zastavbe a cene, asi Aktivni SW.. ? nechci taky nic velkyho, sem rad ze se do toho kufru vejde batoh xD jde mi i o cenu, bohuzel jsem jeste student, takze kazda kacka dobra, takze klidne i starsi.. budu rad za kazdy tip.. ma nekdo zkusenosti s aktivnima tubama co se prodavaji na aukru.. xlopd, Manta apod ? Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Pokud můžu doporučit udělej ozvučnici z kufru - kvalitní ovály 6x9 udělají v tam malém autě daleko lepší službu, zvuk bude vyvážený a Basů bude dost. Xlopd, Manta ... nemá smysl vůbec komentovat. Sencor v tématu vedle je proti tomu HIFI Citovat
v.mira Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 to me taky napadlo.. jenze se s dratkama nekamaradim, a o hifi toho moc nevim.. staci udelat do plata diry a soupnout tam repra (jake ? ) , nebo je treba to i nejak vytlumit , ci co.. ? Citovat
Dadadavid Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Ahoj,taky jsem student,takže si umim představit,jak na tom jsi,rozhodně tvé požadavky ukojí to samé na co se chystám já, jedná se o woofer v odkaze,pokd by ti přišel slabej,prodáváj tam o 2 tisíce dražší a ten je uplně stejnej,akorát dvojitej a ten má už 600RMS,to ti rozduní auto,že v tom nevydržíš sedět takže buď tohle http://www.ahifi.cz/aktivni-subwoofer-edge-edb10a.html a nebo tohle http://www.ahifi.cz/aktivni-subwoofer-edge-edb12ta.html . Těžko odhadnout,jakou cenovku si představuješ,pokud je to do tisícovky,tak můžes mít Sencor co mám já a budeš vysmátej se 100rms,ale pokud trochu zainvestuješ,můžeš mít opravdu kvalitu a sílu Jo a pokud budeš dávat jen ovály do plata,tak samozřejmě kvalitní plato,kvalitní silné repro a na takové repro je už potřeba většinou i zesilovač No a pak záleží,co si od toho slibuješ,je dobré ele auto vytlumit tapeci pěnou a plechy hliníkovejma plátama,to vše seženeš v každém e-shou ,který se tím zabývá..třeba zrovna to ahifi.. [upravil dne 2/1/12 18:11 od Dadadavid] Citovat
v.mira Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 joo diky za tip, to vypada dobre, ale myslim ze ve 206 to zabere pulku kufru je to i zbytecne vykony.. takze asi nakonec stejne zkoncim u toho sencoru nebo neceho podobnyho.. btw. tusim ze chodime do stejnyho ustavu Hlusice, stribrnou 406 si pamatuju, a zelenyho G3 taky potkavam kdyby ses zbavoval toho sencoru, dej vedet Citovat
Vítek1 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 ten xlopd jsme montovali i kdyz jsme nechteli a rek bych ze to spis ten zvuk pokazi 10cm reprak na zes zabasuje lip meli jsme z toho strasnou prdel. uz ten nazev co se snazi kopirovat sony. Citovat
v.mira Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 to sem rad ze slysim nazor nekoho kdo stim ma osobni zkusenost dik Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 U malých aut je zadní kufr úplně ideální. Plato ale nebývá dost pevné. Pokud je v něm třeba prohlubeň tak se do té prohlubně usadí MDF patřičného tvaru a celé se to přetáhne kobercem. ( náklady včetně lepidla tak 300,- ). Do toho se pak usadí solidní repro 6x9 - za rozmunou cenu koupíš třeba Clarion, Mac Audio.. Citovat
Dadadavid Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 No jo čoveče,máš pravdu No když mě zachytíš,řekni si,dám ti to poslechnout Citovat
Krupo Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Pani, nemozem si pomoct, ale ja som mal tento (az pokial mi jeden pan nevliezol do kufra) http://hadex.cz/ozvuceni--reprosoustavy-a-reproboxy - polozka Q518 a hral senzacne. Krasne makke basy. Od tej doby neuznavam ziadne Xplody a pod, iked verim, ze hraju dobre, ale su cenovo premrstene. Citovat
PouLa Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 ja mam ve svym kufru tohle http://www.rs-autohifi.cz/store/goods-370111-41-subwoofer-raveland-brr-130-mk-ii.html plus zesik na kterej sem si udelal falesny dno..kdyztak ti to muzu vyfotit.. Citovat
Krupo Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Samozrejme vyfot a pochval svoje umenie. Urcite sa kazdy rad podiva Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.