Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, v tomto oboru jsem laik a naprosto bezny uzivatel bez nejakych velkych ambic.. nepotrebuju aby mi skakalo auto a vrnela zrcatka, takze prosim o radu, jaky sw vybrat..

1/ mam Peugeota 206 3dv.. takze maly auticko, to asi taky bude hrat roly... ?

2/ nemam zadne velke ambice.. mam rad hudbu, a ta basova kulisa mi tam proste chybi.. (jinak mi repra staci..)

reproduktory mam 2x Autotek A52CX a 2x MAC audio MP (dal nevim) ..

radio JVC KD-R45

----

kvuli jednodussi zastavbe a cene, asi Aktivni SW.. ?

nechci taky nic velkyho, sem rad ze se do toho kufru vejde batoh xD

jde mi i o cenu, bohuzel jsem jeste student, takze kazda kacka dobra, takze klidne i starsi..

budu rad za kazdy tip..

ma nekdo zkusenosti s aktivnima tubama co se prodavaji na aukru.. xlopd, Manta apod ?

Odesláno

Pokud můžu doporučit udělej ozvučnici z kufru - kvalitní ovály 6x9 udělají v tam malém autě daleko lepší službu, zvuk bude vyvážený a Basů bude dost.

Xlopd, Manta ... nemá smysl vůbec komentovat. Sencor v tématu vedle je proti tomu HIFI ;)

Odesláno

to me taky napadlo.. jenze se s dratkama nekamaradim, a o hifi toho moc nevim..

staci udelat do plata diry a soupnout tam repra (jake ? ) , nebo je treba to i nejak vytlumit , ci co.. ? :roll

Odesláno

Ahoj,taky jsem student,takže si umim představit,jak na tom jsi,rozhodně tvé požadavky ukojí to samé na co se chystám já, jedná se o woofer v odkaze,pokd by ti přišel slabej,prodáváj tam o 2 tisíce dražší a ten je uplně stejnej,akorát dvojitej a ten má už 600RMS,to ti rozduní auto,že v tom nevydržíš sedět takže buď tohle http://www.ahifi.cz/aktivni-subwoofer-edge-edb10a.html a nebo tohle http://www.ahifi.cz/aktivni-subwoofer-edge-edb12ta.html . Těžko odhadnout,jakou cenovku si představuješ,pokud je to do tisícovky,tak můžes mít Sencor co mám já a budeš vysmátej se 100rms,ale pokud trochu zainvestuješ,můžeš mít opravdu kvalitu a sílu :) Jo a pokud budeš dávat jen ovály do plata,tak samozřejmě kvalitní plato,kvalitní silné repro a na takové repro je už potřeba většinou i zesilovač :) No a pak záleží,co si od toho slibuješ,je dobré ele auto vytlumit tapeci pěnou a plechy hliníkovejma plátama,to vše seženeš v každém e-shou ,který se tím zabývá..třeba zrovna to ahifi.. :)

[upravil dne 2/1/12 18:11 od Dadadavid]

Odesláno

joo diky za tip, to vypada dobre, ale myslim ze ve 206 to zabere pulku kufru je to i zbytecne vykony.. takze asi nakonec stejne zkoncim u toho sencoru nebo neceho podobnyho..

btw. tusim ze chodime do stejnyho ustavu Hlusice, stribrnou 406 si pamatuju, a zelenyho G3 taky potkavam ;)

kdyby ses zbavoval toho sencoru, dej vedet :P

Odesláno

ten xlopd jsme montovali i kdyz jsme nechteli a rek bych ze to spis ten zvuk pokazi 10cm reprak na zes zabasuje lip :D meli jsme z toho strasnou prdel. uz ten nazev co se snazi kopirovat sony.

Odesláno

U malých aut je zadní kufr úplně ideální. Plato ale nebývá dost pevné. Pokud je v něm třeba prohlubeň tak se do té prohlubně usadí MDF patřičného tvaru a celé se to přetáhne kobercem. ( náklady včetně lepidla tak 300,- ). Do toho se pak usadí solidní repro 6x9 - za rozmunou cenu koupíš třeba Clarion, Mac Audio..

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...