koblih69 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 dovol aby som ti pripomenul toto vlakno natocim ti jutube videjko zajtra Můžeš, ale nechápu jak to souvisí tady se řešilo něco jiného - tedy to, že se zapne Klima automaticky na AUTO při velkém rozdílu teplot. Klidně ti to zítra taky natočím :D:D i s tím zahřátím čidla v zrcátku. [upravil dne 29/12/11 19:43 od koblih69] Citovat
bezdo Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 ako pohoda, len asi treba rozlišovať automatickú a manuálnu klimu. Mne sa proste nezopne, kontrolka svieti, ale spojka necvakne a ak sa jedná o vonkajšie čidlo teploty tak to nemám. Citovat
Marcel00 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 padol tu dotaz aby pouzival klimu s pouzitim ofuku celneho okna a nasledne bolo povedane ze klima sa naspusti pri teplotach nizsich ako 4st. tak som to chcel uviest na pravu mieru. teraz som bol vonku su 4st. a nastartoval som motor a zapol ofuk. asi po 3 minutach klima kompresol zapol. zajtra to natocim. Citovat
command Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Ano presne tak pri potrebe odrosenia sa ta klima zapne teda magneticka spojka na kompresore ved to vyuzivam stale naposledy som mal zarosene okna minuly rok kedy som mal malo chladiacej zmesi v klime a vtedy sa mi nezapinala inak to pouzivam stale. Citovat
bezdo Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 To bolo písania a kde sú tie videjo???, ja že konečne sa bude v TV na čo kukať Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Nenatočil jsem to ale práci jsem si znovu dal - prostě jsem došel do garáže a vyzkoušel to. Auto venku1 2 stupně - kompresor nesepne ani po 13 min od nastartování. Můžeš přepínat odmlžování, můžeš vypínat a zapínat klimu můžeš dělat co chceš, nezapne. Přesto sklo odmlží pěkně. Jakmile jsem dal auto dovnitř tak po cca 10-ti minutách ukazoval teploměr 7 a klima už spíná. Stejný projev je i u mojí předchozí 406. Obojí jsou jednozónovky, firemní 607 je dvozónovka a totéž. U všech 3 je klima 1-2x ročně kontrolovaná ( u 407 zatím tedy jenom po koupi v listopadu - mám jí krátce ). Pokud to někdo má jinak, budiž mu přáno, já to mám takhle, podle mě je to správně, potvrdilo mi to několik servisů a nevím co na tom dál řešit Citovat
švícko87 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Pokud máš kabinový filtr,koukni na něj....Když je vlhký,funguje na 100% jako houba,zapařená... Citovat
bezdo Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Pokud máš kabinový filtr,koukni na něj....Když je vlhký,funguje na 100% jako houba,zapařená... Ano sem tam dostanem chuť na zaparenú aj ja mám sem tam zaparené keď dlho omylom chodím, ale absolútne nerozumiem čo tým chcel autor povedať? Citovat
švícko87 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Prostě se podívej na kabinový/pilový filtr,jestli není mokrý,vlhký...Pokud ano,dělá ti zamlžená okna na 90% on Citovat
bezdo Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 A prečo by mal byť vlhký, mokrý? Veď napr. na 206 je priamo pod (blízko) nasávania, prúdi tam čerstvý vzduch. Neviem ako iné modely, ale predpokladám, že vždy je tam prístup vzduchu, takže od čoho má vlhnúť? Citovat
Tom_206 Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 Třeba když prší ? Právě u 206 je přímo za nasáváním na kapotě a proudí tam čerstvej vzduch a když prší tak i vlhkost ... Jina zamlžování celkem ustalo ale furt to ještě není ono...takže zkontroluju ještě ten filtr jinak díky za rady [upravil dne 5/1/12 19:21 od Tom_206] Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Filtr samotný ani tak ne, ale úplně běžně je filtr plnej listí a podobného bordelu. Takže pokud se mlží skla tak jako 1. je potřeba filtr alespoň vyndat a vyfoukat kompresorem. Není tak neobvyklý, že je tam myší hnízdečko a podobně Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Klimakompresor sa mi tiež zopne aj keď je pod 4° Keď potrebujem odmlžiť musím zapnúť A/C (air cooling) inak sa mi okná neodmlžia.. Pri odmlžovaní sa A/C zopne automaticky aj keď mám nastavené ECO Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.