Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taaakze dalsia zavada..asi to bude vaznejsie..ak razantne stupim na plyn tak auto ma tendenciu ist do strany,zhruba okolo 130km sa rozvybruje volant a v podstate to citit v celom aute a pri zatoceni do pravej strany ide tazsie volant a ozyva nejake suchanie ako kov na kov.. do lava vobec.. cim to moze byt???brzdove platnicky su dobre a kotuce tiez..trosku mi tecie servokvapalina ale tym to asi nebude lebo ju pravidelne kontrolujem a vytecie max 1L za rok tak to asi na to nema vplyv..dik za rady..

Odesláno

krome toho skripani mi to delaly presne tohle spatne stare gumy. Dal jsem je na zadek a prestalo to a auto jede rovne a pri tahu motoru netahne ani vlevo ani vpravo. Co se toho skripani tyce neporadim.

Odesláno

To zatočení je určitě, jak píše Rimmer, buď gumou, nebo je bouchlej ráfek. To skřípání je možná způsobený horním uložením tlumiče. Je tam ložisko a to může dělat ono. Nedávno to tady někdo řešil.

Odesláno

mne takto do strany tahal R19 co mam v praci a zacalo to po vymene tlmicov a nahodeni zimnych pneu. Dal som to na geometriu a ta bola OK. Teraz ked som tam dal letne pneu auto ide rovno a netaha do strany...vraj to robili tie pneu...boli uz dost jazdene

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...