aaamilan Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Ahoj všem. Mám dotaz, dnes jsem neměl co dělat a tak jsem se ře,kl že si umyju svého miláčka a trochu ho vyčistím. Asi jsem to přehnal:-( po umytí a nastartování se mi rozblikala kontrolka AIR BAG. Jednoduché vysvětlení je, že jsem někde namočil čidlo. Protože do ted stím nebyli žádné potíže. Nevíte někdo co stím? nebo kde to čidlo je? Zkoušel jsem odpojit baterku a nechat to restartovat, ale žádná změna. Nemáte stím někdo zkušenost?. Předem díky za rady:-D [upravil dne 27/12/11 04:00 od aaamilan] Citovat
Ferry Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 asi myslis airbag urcite jsi suroval i pod prednima sedackama co, tak zkontroluj oranzove konektory, tam je problem. Cidlo zadne nemuzes namocit, pac zadne cidlo tam neni, je tam jen ridici jednotka v niz je kulicka, ktera pri urcitem zpomaleni sepne kontakt, ale ridici jednotka je v kovovem tele, takze to bys musel auto totalne vytopit vodou aby se do ni dostala Citovat
Benžík Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 To těžko, jedině, že bys to myl wapkou i zevnitř. Nejspíš jsi posouval sedačky a bude to dělat nějaký kablík nebo konektor pod sedačkou. Na AIR BAC (airbag) je jednotka bagů, pyropasy a samotný bagy, snímač neni. Maximálně vypínač bagu. Citovat
Cviklík Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 A nedělal si něco okolo volantu,že by odešel kroužek pod volantem?Často odchází. Citovat
aaamilan Odesláno 27. prosinec 2011 Autor Odesláno 27. prosinec 2011 Tak děkuji, kouknu se potom. Ted ráno jsem vyjížděl ven z garáže a nic mi neblikalo, ale po ujetí 100 m to zase začalo. Tak se zkusím kouknout pod tu sedačku, jestli jsem tam něco neposunul. O kroužku pod volantem jsem slyšel, ale byla by to náhoda, že zrovna u mytí auta by to začlo. Ale co se vlastně divím, těch problémů s autama je víc:D Auto jsem myl jen hadící, vapka se mi nechtěla tahat a dovnitř jsem fakt vodu nestříkal, aspon vědomně Citovat
Benžík Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Z toho si nic nedelej, jakmile jsem s autem vic nez 100km od dopmova, tak mi ten bag taky zacne blikat. Doma muze zkouset hybat s kablikama, konektorama, tocit volamtem jak chci a nezacne to blikat. Asi se pugu libi delat si z lidi srandu. Citovat
Ferry Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 no tak pak jedine pripojit na diag a vypsat chyby z jednotky, tam bude ulozeno, co to zpusobilo a da se na to pak zamerit a odstranit Citovat
aaamilan Odesláno 27. prosinec 2011 Autor Odesláno 27. prosinec 2011 Ahoj, tak to mám odstraněný, aspon doufám. Porovnal jsem kabely pod sedačkou a zatím mám kllid. Doufám, že to už nebude zlobit. Díky za pomoc. Citovat
Czedisonek Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 jde nějak zjistit že to celý je funkční jinak než že to někam řachnu ? Citovat
Ferry Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 to Czedisonek, da se to pripojit na diag a odpalit i bez bourani celyho auta Peugeot na to ma napsanej dokonce celej servisni postup, jakoze otevrete vsecny dvere, stahnete okynka, pripojte na diag, odstupte od vozu a na dalku odpalte, fakt nekecam Vsechny ty pyrotechnicky veci jsou delany na 10let, pak by se mely menit, ale kdo by to delal, ze. Ono to samozrejme funguje i potom, me loni v lete bez problemu a spolehlive vybehly predpinace pasu pri mensim stouchanci, i kdyz byly z roku 1995, takze 15 let stary Citovat
rkolac Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Taky mne to už delší dobu bliká,jen jsem žádný kabely pod sedákem nenašel:myslim,asi jse blbě koukal,nevíš kde přesně to je??,žádnej svazek tam fakt není Citovat
Czedisonek Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 já si čas od čásku jen tak říkám, jestli tam ten pytel vůbec je.... asi to budu muset rozlousknout a juknout se tam... ať je nějaká sranda.... Citovat
Cviklík Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Asi proto že nemáš ve starým modelu boční airbagy:D. Citovat
Ferry Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 i kdyz nejsou bocni airbagy, tak pod sedackou musi byt kabel k predpinacum pasu, ma oranzovy konektor, nelze prehlednout Citovat
argoo Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 a v tom oranzovom konektore byva veeeeeeeeeeeeelmi casto zly spoj, potom to svieti, hlavne ked sa auto trochu zachveje. Citovat
Cviklík Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 i kdyz nejsou bocni airbagy, tak pod sedackou musi byt kabel k predpinacum pasu, ma oranzovy konektor, nelze prehlednout To ale nemá předepínače ma to pyropásy a ty jsou ve sloupku. [upravil dne 28/12/11 19:19 od Cviklík] Citovat
rkolac Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 dnes jsem koukal a dole fakt nic není,tak kde bych to mohl jinde najít:( Citovat
Cviklík Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 dnes jsem koukal a dole fakt nic není,tak kde bych to mohl jinde najít:( Na 99,999999999999999999% ti to dělá kroužek pod volantem:D Citovat
rkolac Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 ten mne taky napadl ale do toho se mne moc pouštět nechce,určitě ne ted v zimě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.