Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je fakt. Ono pod názvem tohoto vlákna se dá bohužel představit cokoliv, jen ne o jaký problém se původně vlastně jednalo. Bohužel. Takže potom ani nemá smysl řešit, jestli daný příspěvek byl nebo nebyl k tématu...:xvul

Odesláno
Ale vzdyt absolutne o nic nejde.

Mne vubec nic nevadi.Akorat cucim jak nekderi jedinci dokazou rozvest pro mne trapnou debatu:aut

A ted budou urcite pokracovat...........v cem je debata trapna.ze jo:D:D

Prosímtě Straki a proč je ta debata pro tebe trapná :D:D:D:D ??? Promiň nedalo mi to :papa

Né vážně, já se třeba ptal proto, že tyhle věci mě zajímají. Já osobně třeba mám řadu slepých cest typu, že něco dělám nějak mám pocit, že je to to nejlepší a pak zjistím, že to dobře nebylo. Proto mě zajímalo kde je zakopaný pes - Jestli se třeba variantou 2000 něco nezničí, nebo je to neúčiné, nebo jsou prostě už lepší přípravky ... abych se toho sám třeba vyvaroval.

Tvoje vysvětlení je mi jasné, takže jsem zase o něco chytřejší ( nebo spíš méně hloupý ).

Celkem mě mrzí, že není nějkaý test těch přípravků, to by mě docela zajímalo.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak. Motor (holy) prehodeny, ale mam zle spravy. Mechanik mi volal, ze sa mu podarilo ho nastartovat, ze ide len na tri valce, s toho prvy ma otrasny zvuk, ze tam nieco búcha. Hned skapal. Aj ze tecie olej niekde medzi prevodovkou a motorom, ze riadnym prudom. Motor som kupoval od jedneho manika z Hlohovca a ten mi po telefonate sa dušoval, ze motor bol odskusany a ze isiel v pohode. Rozvody nove, filtre, aj olej. Mechanik sa na to pozrie, teraz ze ma vela roboty, tak si ho necha na neskor. Asi som v prdeli. Mam pocit, ze toto auto asi nepojde pri mojom stasti.

Odesláno

ach jo ty mas teda stastie... ci len si nevies spravne vybrat motor + mechanika tentokrat?

Taka blba otazka, ale : kolko to montoval ten motor dnu? Nehovorim ze to ma ist ako na F1tke alebo Ralley;-) ale zda sa mi ze to je nieklko tyzdnov?

Ina otazka: co je v tomto pripade \"holy\" motor? Co by ma este zaujimalo, ako je mozne ze je mechanik po vymene motora prekvapeny ze medzi motorom a prevodovkou tecie olej ? cakal by som ze to nerobi prvy krat.

[upravil dne 10/2/12 17:50 od merlin99]

Odesláno

Tak ten motor som zohnal az minuly tyzden. Neviem preco bol prekvapeny, no nakazal som mu nech sa na to pozrie. Co moze byt s tym jednym valcom, ked tak bucha jak mi vravel? Ten olej to moze byt aj nejake tesnenie? Nepoznate nejakeho sikovneho mechanika v ololi Spiskej novej vsi? Kto by sa vyznal do motora. Ten holy motor je uplne holy t.j. hlava, blok, vana. Bez turba trisiek atd.

Odesláno

hm, tomas ty mas teda fakt brutal smolu, toto by nasralo 2x. Ja bych to auto uz asi ani vidiet nechcel,,, nastastie moja 407 zatim bez servisu v podstate uz skoro 4 roky, ale nieco podobne som zazil ked som mal golfa, stocene km atd ,klima, prevodovka v haji , kupa druhej , penaze za servis, a o chvilu zase v haji, od kupy auta po predaj presiel sotva mesiac :D a uz golfa nechcem ani vidiet

[upravil dne 11.2.2012 13:23 od denoo]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ano. Uz jazdim, len si myslim , ze este nedostatky tam su. Potrebujem dat auto niekomu sikovnemu, kto sa rozumie do tohto auta niekde tu v BA ale nikoho nepoznam. Navyse ani momentalne nemam vela casu to riesit. Trapi ma ta dymivost v druhej teme. Motor ma lepsi zvuk ako ten predtym. Aj spotreba sa mi zda lepsia. Asi musim s nim na diagnostiku, ale do Peugeotu urcite NIE!!! V Lamaci ma raz odrbali a radsej pojdem za niekym co to vie. Zdar

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar. Mam dalsi problem. urcite potrebujem ist na dia ale skusim najprv tu. Dnes som trosku prevetral auto. Zastavil som na benzinke aby som dofukal kolesa. Sadnem, startujem, a nic. Chyta, chyta ale nakoniec toci len starter. Zase pootocim kluc, dokonca trochu aj pridam plyn a nic. Opakuje sa to asi 6x a nakoniec horko tazko chyti. Uz som myslel, ze ostanem stat. Niekedy sa mi to stava, ale len ked je auto zohriate. Ale na druhy krat chyti pekne. Som z toho mimo. Napr. rano nastarujem a zadymi na bielo, nejake 5 sekundy a potom sa to ustaluje az nakoniec nedymi vobec.Moze to mat s tym suvis? Dakujem za kazdu odpoved

Odesláno

vstreky neviem, to by snad bol cienry dym... ci ?

Tomas1987 co voda? nestraca sa ti ?

teplota vody pocas jazdy je stabilna ?

este tak mozno tie zhavicky ci su ok...

skontrolovat vahu vzduchu a mozno tak skontrolova EGR ventil... to tak narychlo co ma napadlo...

a v konecnom dosledku palivove cerpadlo...

hm same lacne veci...

kopec mudrych reci mam zase co ? :D

Odesláno

Tak vahu vzducgu mam podla dia ko. To mi vypisovalo uz pri starom motore a vsetko islo ok. EGR neviem a voda sa mi nestraca. Teplota vody aj oleja je v poriadku. Ked mu poriadne pridam ci uz na mieste alebo za jazdy, zadymi nacierno ale len pri zosliapnuti plynu a potom uz nevidim nic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...