Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Na MTS jsem slyšel dobré ohlasy, tak snad to vydrží déle. U tebe bude taky problém, že jezdíš krátké trasy a výfuk se ti nedostatečně zahřeje (zůstane v něm voda). :( 

Měl Bosal zklamal u 205/309. Měl jsem dva. Jeden byl neskutečně hlučný a ten druhý oproti Walkeru o polovinu lehčí a nic nevydržel. Momentálně ten Walker je jako koncák na cabriu. :D 

Odesláno

MTS je hodně slušnej výfuk za ty penize .. taky ho mám zadní díl na HDi a spokojenost. Bral jsem ho už hodně lidem a někteří ho mají už i 5let a co vím pořád vpohodě.

Odesláno

Když jsem včera vyndal po dvou letech zadní díl, tak jsem se divil, že je jak novej. Nikde žádná stopa reznutí.

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Snad bude a půjde trochu dolů i spotřeba. :myslim

Dnes jsem dal zpět podběh, nádobku ostřikovačů a zjistil proč tekla. Silikon držel než jsem dal poslední šroubek mezi podběh a trojúhelník pod nárazník. Nevím proč, ale prorazilo to nádobku znovu. :bacha Tak jsem ji vypustil, tedy ten nalitý zbytek ze zakoupených třech litrů -40ky. Zalepil znovu a pod šroubek dal plastovou podložku. Uvidíme až do toho naliju zase nemrzku. :D

Odesláno

Dnes v noci se stal zajímavý úkaz. Na počítadle denních kilometrů svítil nájezd na jednu nádrž 720km. :D To jsem už dlouho neviděl. :D Spotřeba 50%město a 50%dálková do Prahy a zpět za 7.7l/100km. Je v tom ještě ten děravý výfuk.

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ráno bylo auto jak ledové království.

68158465874874da2130b8e98761779b.jpg

Vyklidil jsem garáž a dal auto rozmrznout, dopoledne vyměněna nádržka ostřikovačů. Ať vstupujeme do nového roku bez nedodělků. :)

454d8332336a8f9481dc6313a04fc7ff.jpg

Odesláno

Dnešní ranní start byl hodně z těžka. Ani rádio se mnou nekomunikovalo. Budíky začaly ukazovat po pár kilometrech a nejlepší bylo, že zůstával viset plyn na 2tis. Po asi 15km jízdy začal spolupracovat. :D

278f5dbebea67133b1893786d5d82749.jpg

Odesláno

sakra, -24°C :o To u nás jenom -15°C a startoval jsem na otočení. 

Ale je divné, že auto nekomunikovalo a k tomu plynu, nechtělo by promazat lanko? 

Jinak koukám, že foukáš ventilátorem naplno. :D 

Odesláno
před 39 minutami, MilanF1 napsal:

sakra, -24°C :o To u nás jenom -15°C a startoval jsem na otočení. 

Ale je divné, že auto nekomunikovalo a k tomu plynu, nechtělo by promazat lanko? 

Jinak koukám, že foukáš ventilátorem naplno. :D 

To vaše prostředí nelze ani srovnávat,když se vracím v zimě od Prahy je tam u vás vždy tepleji a to o dost.

Já po startu taky foukám vždy naplno,rychlejc se vše odmlží,když tam někdo zadýchá ,když jedu sám tak napůl.

Odesláno

Přesně, jak do toho vymrzlého auta sedneš, tak se to hned opotí. A to mám v autě sucho. Sníh oklepávám a když je na gumách sníh nebo mokro, nechávám to u kotle uschnout. ;)

Spíš než by chtělo promazat, tak to bylo tak všechno z tý zimy a větru zamrzlý. Na 80 se to ohřálo asi po 15km. Do tý doby to znělo jak starý diesel. :D A to jsem to měl asi 5min. natočený než jsem vyjel.

Odesláno

Chápu. Jen mě ten větrák na plno ruší, už je dost hlučný. :D Já ho úplně naplno napouštím, protože stejně teplý vzduch hned po startu nejde. Navíc klima nefunguje, abych mohl pustit suchý vzduch. 

Odesláno

V naší 306 už taky asi 3 roky nejede klima, prožraný chladič (výparník) ale na zamlžování oken to nemá moc vliv, prostě se to natočí, pustí vše hned naplno a jde se škrábat skla :) ..

Odesláno (upraveno)

Já asi nechám vyměnit ten výparník .. před 3 (už skoro 4) lety když auto ještě bylo psaný na mě jsem to neudělal víceméně z finančních důvodů, ale tenhle týden čeká 306 další technická a jestli vše bude OK bude se jezdit prostě dál a na léto by zas po delší době klima byla příjemná .. :)

Upraveno uživatelem StibTo
Slušněji, dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...