Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Jeden rychlý dotaz, mám rozdělaný předek auta, měním prasklý nárazník. Mám na starým velkou mřížku, na novým malou. Starý nárazník není původní. Na autě jsou dvě vrtule sahary. Bude nějaký problém, když nechám malou mřížku na novém nárazníku? :myslim Je zatavený a nechce se mi to ďoubat. :D

post-35961-1462616322,5817_thumb.jpg

Odesláno

No, když s tím budeš jezdit a ne postávat a nebudeš používat aplikace typu "kryt hooodně velká zima", tak bych se nebál ;)

Odesláno

No, když s tím budeš jezdit a ne postávat a nebudeš používat aplikace typu "kryt hooodně velká zima", tak bych se nebál ;)

Nic takového nemám na zimu. :D

Ja bych se nebal vubec. Jezdit, neresit ;)

Dobrá, neřešil jsem to a už jezdím.

Naprosto dokonalé nájezdy. No super.

Nájezdy ještě z dob dědovi Škody 110. Bez prken na ně tedy nenajedu, ale zase jsou příjemně vysoký, že si pod auto i sednu. Akorát, když potřebuju do motoru, musím na štokrle. :D

Odesláno (upraveno)

nájezdy jsou pěkný a vysoký,jakou mají stabilitu,když nejsou spojený,asi bych se bal na trávníku na to najíždět

odesláno z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Spotřeba po srazu na jižní Moravě, kdy byla nádrž vyjeta polovinou km kolem baráku a druhou polovinou na sraz a domů, činila 7,1/100km. To by šlo. :D

Peugeot dnes dostal třetí originální díl a to harmoniku do sání. :D Teď ještě olej a filtry.

post-35961-1463428203,6626_thumb.jpg

Takhle vypadala stará.

post-35961-1463428253,6372_thumb.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

Tedka tam vzduch půjde konečně správným směrem, to půjde i spotřeba dolů. :D

PS: Musí, ono už to horší být nemůže :D

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

Chtělo by to ten motor trochu očistit :P

Zbytečný. :D Až budou mít kamarádi k baráku cestu a ne lesní tankodrom, tak nepucuju. :D Po jejich návštěvě je auto vždy na umytí.

Tedka tam vzduch půjde konečně správným směrem, to půjde i spotřeba dolů. :D

PS: Musí, ono už to horší být nemůže :D

To nevím, dneska to opět houpalo otáčkami po zastavení až skoro k udušení. Je zajímavý, že to dělá jen studený. Asi by to chtělo ještě vyčistit krokový motorek. Jen kde ho najdu? :D Navíc byl dnes ráno cítit v autě benzín. Otevřel jsem kapotu a hadička s lištou jsou od benzínu. Neměl jsem čas to zkoumat. Odpoledne se na to mrknu. Doufám, že je jenom povolená sponka. :myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Musím to zaklepat, ťuk, ťuk , ťuk. Vše je teď v poho. Jen jsem se ještě nedostal k tomu vyměnit olej. :mad:
Dnes umyto a vygruntováno na zítřejší kamarádovu svatbu. Taky natankováno doplna a spotřeba 8,2L/100km. Opět převážně krátké trasy.
post-35961-1465579508,7825_thumb.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes jsme dojeli na Moravu a před odjezdem jsem byl tankovat. Dvě nádrže před tím kolem 7,5 teď 8,8l/100km. Uvidíme tuhle nádrž, ta zahučí tento týden. V sobotu nás čeká na otočku Mnichovo Hradiště.

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Na dálky nežere. :D Žamberk - Brno -Žamberk - Králíky - kolem komína, Žamberk - Mnichovo Hradiště - Milovice u Hořic 650km a stále čtvrt nádrže zbylo a spotřeba i s klimou 7,1l/100km. :mrk

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Má to smysl řešit to po pár cestách nebo po nádrži ? Co takhle posledních 5.000km ? Jako fakt, tahle krátkodobá spotřeba má vypovídající hodnotu nula. Jen to vypovídá o tom, že jsi jel malinko jinou trasu, s jiným profilem, jiným třeba obsazením auta a možná jsi víc spěchal ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...