Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Ale přece napíšu .. i když něco jiného - spotřebu opravdu nemá smysl sledovat po 200 nebo 300 km, stačí trochu těžká noha a jsi o 2L vedle ani nemrkneš .. ale abych byl soudný - taky jsem sem jednou postoval údaj tuším, že to bylo cca 7,8L/100 po ujetých asi 200km.

To jsi mě asi špatně pochopil, tankoval jsem plnou, kdy nájezd byl zhruba půl napůl s motáním se kolem komína do 5km a dálková.

Odesláno (upraveno)

Bud tu spotřebu má na Octavii II v naftě nebo na VW Polo ´97 1.4i, ale pochybuji, že to Polo bude mít palubák, takže to bude spotřeba kokty. :D

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

To jsi mě asi špatně pochopil, tankoval jsem plnou, kdy nájezd byl zhruba půl napůl s motáním se kolem komína do 5km a dálková.

Aha asi jsem to blbě přečetl, byť nadvakrát :)

Odesláno

Tak máme další šrám. :bacha

Včera večer jsem si dojel za jedním čůrem až k němu před barák. Ve městě, v křižovatce mě předjel odbočovacím pruhem se svojí Octavií a když se vracel, dostal jsem od kola šutrem do okna. :bacha Koukal jak puk, když jsem zastavil před autem a vylezl ven. Takovej cápek... Naštěstí vím, kdo to je, chvíli se snažil handrkovat. Nakonec mi dal na sebe číslo a já se stavím v servise jestli to půjde vyspravit pod UV lampou. :bacha.

Odpoledne zkusím udělat fotku.

Odesláno

Ale mám, v tu chvíli mě tak naštval, že jsem se rozjel za ním. Sám jsem tam měl asi 70km/h, ale chlapec musel ukázat, že 2.0TDI jede. On to nebyl jen jeden šutr, ale sprcha bordelu přímo na auto. :bacha Včera jsem na fotku zapomněl, dnes se zkusím polepšit. :D

Odesláno

No a případnou cenu opravy budeš vymáhat přímo na něm ? Nebo jste sepsali ten protokol o nehodě, aby to cvaknula jeho POVka ??..

Odesláno

To víš, že jsem na něho zkusil protokol. Ale ani prd, nechtěl slyšet. Že mi nemusí věřit, že to je od něho prasklý, že nemám důkaz apod. Když jsem viděl, že ho nezlomím, tak jsem vyrukoval s tím, že už jsem okno měnil a i s prací to vyjde na 6000,- To mi nechtěl věřit, že prý na Octavii stojí 3500,- Nj, ale bez dešťovýho senzoru. :D Že mám pojistku jsem mu řekl až nakonec, že když se oprava vejde do pojistné částky, nechám to být, ale pokud ne, že ho kontaktuji. On na to nakonec přistoupil, když jsem mu řekl, že s jeho otcem jsem dělal v práci, že ho znám. Tak vyměknul. :D Ale nejdřív hrozný machry a o předjíždění v křižovatce přes dvě zebry a odbočovačí pruh nechtěl ani slyšet, že prý spěchal z práce. :bacha

Odesláno

Mám otázku, na mém zadním znaku se mi sloupal znak. Našel jsem tento http://www.sbazar.cz/zdendalitvinov/detail/3512755-peugeot-306-zamek-do-zadnich-vyklopnych-dveri a chtěl bych se zeptat, zda jde vyměnit ten díl, který se mačká pro otevření. Já v něm mám totiž díru pro klíč, ale klíč do toho stejně nepasuje, teda jde zastrčit, ale jen částečně. :myslim:nevim

Odesláno

No na tý fotce kde máš auta - tvoje / pachatelovo? Nebo to byl takovej fofr, že z tý Oktávky zbyla jen ta rozostřená šmouha?

Odesláno

Jestli chceš vidět OctaviiII ve verzi Laurin a Klement tak ti ji zajdu vyfotit na sídliště. :D Tohle je focený dneska, když jsem si vzpomněl, že jsem slíbil sem dát fotku. Líp se mi to nepodařilo mobilem zaostřit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...