Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

jo tak, já si přečetl jen pár příspěvků a asi jsem si nevšim, že už jsi psal, že se to chystáš dát do servisu :mad: já byl na doplnění klimy minulý víkend a přišel jsem na krásnou dírku v chladiči :D

Odesláno

Auto jest doma a opět klimujeme. :D V autě je to jak v plavečáku po čištění ozónem. :D Prý ještě měsíc a bylo by po klimování, protože byl povolený ventilek a chladivo tak utíkalo. :bojim

Ve středu ještě jedeme na výměnu řemenu alternátoru na počkání, prý ten píská, že je zteřelý.

Odesláno

Dotaz na vás kteří jste měli rozdělanou palubku. Po přejezdu nerovnosti nebo třeba jen v zatáčce, kdy se auto \"kroutí\", se mi ozývá z palubní desky, z prostoru před spolujezdcem, skřípění, podobné tomu, jako když se o sebe třou dvě pet lahve v balení. Neví tedy někdo z vás, co by se kde mohlo uvolnit? Díky moc za tipy. :papa

[upravil dne 1/6/14 19:06 od radim.1008]

Odesláno

Těžko říct, ale za prohlídnutí nic nedáš, vytáhni ten plast nad nohama spolujezdce a mrkni na to, jinudy se tam vlastně ani podívat nemůžeš to bys musel vyndat všechno :D

Odesláno

Ten druhý odkaz brr :D Jak bude chvíle kouknu na to. Dnes jsem jel do práce autem a ani jednou se to neozvalo. :myslim A to bylo 5stupňů a včera při skoro 20stupních se to ozývalo prakticky pořád.

Odesláno

Něco podobného mě dělalo na Breaku. Myslím, že to byl airbag spolujezdce. Vyndal jsem ho, styčné plochy namazal, a byl klid. Ale měl jsem tenkrát v palubovce rozdělaných víc věcí, a tak nemůžu s určitostí tvrdit, že to byl opravdu airbag.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...