radim.1008 Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 Najduta a odstraněna závada Dělal to konektor na ventilátoru. Byl vypálený a běžel jen, když jsem ho trochu vyhnul. Takže se ušmik, páč se nepodařil rozdělat a strýc elektrikář napájel nějaký nový. Kdyby ho někdo měl doma v šuplíku, bral bych ho a vyměnil. Citovat
Daník Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 No vidíš to nakonec Ti to snad už bude fungovat aspoň vím kde hledat. Tak ať to fouká. Citovat
radim.1008 Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 Trochu to tu oživím dotazem a posteskem. Kde jsou ty doby, kdy auto bylo pohodlné. Po ránech přituhlo a zadek začal být poněkud tvrdý. Přemýšlím, že vyměním zadní tlumiče. Přední jsem nechal měnit na jaře. Zvládnu je jako průměrně zručný strojař vyměnit sám doma nebo je to lepší nechat profíkovi? Jinak klepání mě začíná slušně sr.t. Klepe to čím dál víc a začíná se ozývat takový bouchnutí nebo žuchnutí při pomalejším přejezdu nerovnosti nebo třeba spáry na panel. parkovišti. Má někdo nějaký tip? Pomalu radši jezdím Fordem než klepátkem Kdo dá tip, který povede k odstranění si snad zaslouží i odměnu. Ps: Království a dceru nemám Citovat
koblih69 Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Tlumiče vyměníš snadno, ale poud nejsou úplně mrtvé a vyteklé tak to klepaní asi nebude od nich. CHtělo by to zvednout a kouknout kde je vůle. Citovat
AKCZ Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Nekdy se s tim stav.. zkusime na to mrknout.. A zadni tlumice se daji vymenit pomerne lehce.. Citovat
radim.1008 Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 Tlumiče vyměníš snadno, ale poud nejsou úplně mrtvé a vyteklé tak to klepaní asi nebude od nich. CHtělo by to zvednout a kouknout kde je vůle. Zvedlý to bylo cca před měsícem. V servise to stálo tři dny, hledali, jezdili a na nic nepřišli Divný je, že když jedu sám skoro se to neozve. Ale jak si někdo sedne vedle, klepe to na každý větší nerovnosti. Dokonce jezdili i bez podběhů. Teď už i na menších. Už mě to vytáčí. Mrtvý nejsou, ale předek pohltí nerovnost a zadek to nakopne. Po dlouhý době jsem jel plně obsazen a bylo to lepší Citovat
radim.1008 Odesláno 18. říjen 2012 Autor Odesláno 18. říjen 2012 Nekdy se s tim stav.. zkusime na to mrknout.. A zadni tlumice se daji vymenit pomerne lehce.. Ok domluvíme se a já přifrčím na kopec Tak to rád slyším, objednám a vyměním. Citovat
radim.1008 Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 Ráno jsem byl na houbách a tak jedna na VVitiho způsob Citovat
radim.1008 Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 Druhý brod, kde bylo víc vody Citovat
radim.1008 Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 A následná očista Ps: Jinak dnes prodán starý nárazník i s mlhama zdejšímu členovi, který ho opraví a vymění za tu tuningovou hrůzu. Sorry ale je to jak pluh na sníh Citovat
Daník Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 No vidím že jsem na tom stejně. Byl jsem stím u známých na chatě a auto špinavé ale umyju ho až přezuju. Jo v bahně to chtělo už zimy:aut. Citovat
radim.1008 Odesláno 25. říjen 2012 Autor Odesláno 25. říjen 2012 S menším modrým kolegou a kocourem Citovat
radim.1008 Odesláno 25. říjen 2012 Autor Odesláno 25. říjen 2012 To není, vesnická směska se zájmem o Pažouta. Stačí chvíle nepozornosti a už se rozvaluje v autě Citovat
radim.1008 Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 Dnes přezuta obě auta Pažout šel na řadu první a když jsem otevřel vrata bylo už bílo Takže načasování akorát Včera proběhlo společně s AKCZ pátrání po zdroji klepání. Snad se nám to podařilo najít. Po zdvihnutí předku je pravá pružina volnější než druhá a chodí směrem k ose auta. Jako by bylo ložisko daný vzhurů nohama. Ale co mě víc překvapilo, je to, že horní uložení bylo dotaženo na jednom šroubu Jeden má stržený závit a další byl dotažen jen tak, aby se neřeklo. Takže v pondělí jedu navštívit servis a zrovna jim to tam nechám. Dotahovat šrouby, o kterých si člověk myslí, že jsou dotaženy, když mají být, mě teda nenapadlo. Pořád jsem hledal zdroj na nápravě. Horní uložení mám měněno loni v listopadu a od té doby najeto +- 10tis. km. Tři servisy to hledali a nenašli. Nebo jeden to našel a nechtěl přiznat, že to při montáži zkurvili. Plus k tomu odešel spodní silentblok na motoru, byl už načnutý a k tomu nechám vyměnit zadní tlumiče, jak se ochladilo je to nějaký tvrdý Předek měněn na jaře. To zase bude kasička cinkat Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 306 v tejto farbe je proste nádherná Velmi sa mi lúbjá tí fotky z lesíka, také pjekné zátiší, všecko jak má byt. Co sa týká cinkáňá kasičky, radši nech cinká a nech je to ok, než aby byla potichu a my si rozbili držku Citovat
radim.1008 Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 Díky, mě se tahle barva taky moc líbí Přesně tak, radši ať je to v pořádku, už se po tom pídím dlouho a ten zvuk bývá někdy až otřesný. Citovat
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 Malé pokračování, včera koupeny zadní tlumiče v Kellyně se slevou 35% a ušetřeno cca 1300,- DÍKY Peugeot clube Dnes jsem se stavil v servise a nastínil jim náš objev s AKCZ a chtěl jim tam auto zrovna nechat. Ale přesvědčil mě, že má místo až 12.11. a tak s tím zase odjel dom. Objednal jsem opravu těch stržených šroubů a kontrolu horního uložení, výměnu spodního silentbloku a výměnu tlumičů, když už to bude na zvedáku. Jinak mě strašil, že tlumiče můžou být ok, že může být spíš náprava zralá na repas ale teď jak je chladno mě přes příčné nerovnosti uskakuje, či spíše nadskakuje zadek. Kdyby byla na repas, budou kola do áčka a v zatáčkách se to bude snažit dostat ven ze zatáčky, ne? Nepozoruji žádné podivné chování, jen spíš tu tvrdost, když se ochladilo. Předek nerovnost pohltí a zadek ne. [Edited on 31/10/12 17:50 by radim.1008] Citovat
Daník Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Ze zkušenosti s mou starou nápravou tam byli tlumiče úplně k.o a to mlátilo na každém retardéru a při brždění v ní tak vrzalo že jsem myslel že se to rozsype. Toť můj postřeh snad ta tvoje na tom ještě není tak zle:o. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.