Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jake sterace?

Recommended Posts

Guest martin_a44
Odesláno

Ahoj,mam 307 kombi rv.2003 a chci nove predni sterace a nevim zda muzu koupit ty moderni celogumove a jak dlouhe. Ty moje stare nejsou originalni (jsou male) a jsou klasicke raminkove. Jake jsou dobre? Diky Martin

Guest martin_a44
Odesláno

A je to na klasicky horni uchyt? Da se koupit i ten spolujezdcuv 65 cm? teto znacky? Diky

Guest martin_a44
Odesláno

Diky za odkazy. Asi zkusim ty Championy Easyvision. Diky. Jeste mam jeden dotaz,na packach od blinkru a steracu maji byt podsviceny ty symboly? Ja je nemam podsviceny a ted nevim jestli tam jsou nejake zarovecky a nemam je nahodou spalene.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Určitě to jde,máš to na webu napsané v obchodních podmínkách.Já to ale kupoval osobně přímo v obchodě,když jsem jel do Brna.Uchycení mají,,PIN,, to je někde od r.v.2004,tak se radši informuj. J.

[upravil dne 16/1/12 17:35 od jaturn]

Odesláno

Tož u mě je to se stěrači takto: V červnu jsem koupil stěrače Valeo, s kterými nemám dobré zkušenosti už z 306ky, ale nechal jsem se ukecat. Bojoval jsem s nimi až do teď, vrzaly, poskakovaly, nestíraly:grr. Ze zoufalství jsem dal na doporučení kamaráda a na staré stěrače, které mě ležěly v garáži, jsem koupil u benzínky výměnné gumičky Filson za 70kč. A výsledek = skvělý. Stěrače stírají perfektně, jsem naprosto spokojen:D.

Několikrát jsem zkoušel u předešlých aut měnit gumičky, a nikdy to nestíralo. Do této chvíle jsem byl odpůrcem vyměňování gumiček, ale teď můžu doporučit.

Odesláno

Bezramienkove su az po FL (takze od 2005). Ak ich mas bezramienkove aj na tvojom rocniku, tak ich niekto prerobil. Ja som mal predtym 307HB 2002 a tam boli este ramienkove.

Odesláno

podelim sa o skusenost. mam bezramienkove valeo a vydrzali asi rok aj nieco (2 zimy) ....teda ten na vodicovej strane. zanechava cmuhu rovno v strede .myslim ze je to tym ze je dost dlhy a prestal pruzit rovnomerne a aj gunicka v strede je prehnuta. spolujazdcov je v pohode. a co som zbezne pozeral tak sa samostatne od valea neda kupit ..tak na jar asi skusim tie sampiony (vyzeraju robustnejsie)

[upravil dne 17/1/12 11:54 od slovak01]

[upravil dne 17/1/12 11:55 od slovak01]

Odesláno

Hm, mna to caka tiez. Stierac mi nechava smuh rovno cez dazdovy senzor no a vysledok si viete predstavit, stiera ako divy aj ked je sklo inde uz suche. Spekulujem, ze by som zobral Bosch Aerotwin, celkom som na ne pocul chvalu. Neviete nieco viac?

Odesláno

Tož já jsem měl stěrače bez přítlačné lišty, a při rychlostech nad asi 100km stěrače sklo vůbec nesetřeli, protože je podfoukl vzduch. Takže já doporučuji, aby měli přítlačné lišty.

Jaké máte zkušenosti s těmi bez přítlaku v rychlosti nad 100km?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...