Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele trundiku :) nadhera...v mem aute uz kousek tohoto motivu je od vyroby, ale pridal bych, jinak mam stejne koberecky a i plys na sedackach. Kdyby byly za takove pekne penize i na 605 verzi tak bych hned koupil. Napis jestli maji

Odesláno
Napsán autorem rimmer

hele trundiku :) nadhera...v mem aute uz kousek tohoto motivu je od vyroby, ale pridal bych, jinak mam stejne koberecky a i plys na sedackach. Kdyby byly za takove pekne penize i na 605 verzi tak bych hned koupil. Napis jestli maji

Rimmer, Trundik uz to napsal - Mají je na 205, 306, 306 a 405 - starý i nový model, takze pro 605 asi smolicek

Odesláno

no kdyby měli imitaci leštěného hliníku, to bych si dal líbyt, dřevo tolik nemusím. je to samozdřejmě věc názoru a nechci tím nikomu nic hanět. mk:papa

Odesláno

Přesně, jak řika mk405 kdyby měli imitaci leštěnýho hliniku tak to bych bral...

Nemužeš sem dát nějaký kontakt na ně nejlépe internetovou stránku pokud mají. Dík moc. :):)

Odesláno

Tak bohužel na dokladu není ani jejich telefonní číslo, ani žádné www stránky. Jestli si to chce někdo najít, tak je to firma

ANGLIA TRADING, s.r.o., Bratislavská 183/2, 602 00 Brno.

Co se týče verze pro 605 tak nevím, na tu jsem se zapoměl zeptat (omlouvám se všem 605kám, že jsem na ně zapoměl)

Odesláno

A to je takovej problém to koupit a přestříkat si to podle svého gusta. Je to sice trochu škoda, ale když chceš hliník a oni to nemají........ ;):cool:

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

A to je takovej problém to koupit a přestříkat si to podle svého gusta. Je to sice trochu škoda, ale když chceš hliník a oni to nemají........ ;):cool:

ještě že jsi nenapsal at si koupíme tabule hliníkového plechu a nůžky a šmirg....:D:D:D

Odesláno

Tak dneska mi od nich přišla odpověd....

CITACE

Děkujeme za Váš zájem. Ano dekor na vůz Peuget 405 do roku 1992 je k dostání

na naší prodejně.

Dekory však nabízíme pouze v

provedení dřevo.Cena je 178,- Kč vč.DPH. Jde o výprodejovou akci.

Za tuhle cenu si obednám i tento dřevený rozhodně to bude vypadat lip než původní.

Hold škoda,že nemáji tu imitaci hliniku, tu jsem našel jen za cca 2500kč a to za to nedam. :papa:papa:papa

Odesláno

Jak píše John, mají pouze tyto dekory. Když jsem se na to ptal, tak je kdysi koupily od firmy, kterou potom koupil Fiat a následně zase prodal. Od té doby jim to tam leží. (prý asi od roku 1998) Nicméně není to nijak \"zestárlé\" a pořád to drží perfektně. Z toho jsem měl celkem strach, jestli to lepidlo nebude starý, ale řekl jsem si, že za ty peníze k tomu dokoupím klidně i tubu silikonu. Nebylo třeba.

Odesláno

no tak za 2.500,- opravdu radči koupím tu tabuly hliníkového plechu a nůžky a šmirg...:D:D:D

john: nemáš odkaz na www jak to vypadalo???

mk:papa

Odesláno

To John - prosím tě kde jsi sehnal jejich mailovou adresu. Já našel maximálně tel. Za ty prachy si to taky koupim - třeba jen na zkoušku jak to bude vypadat, ale do Brna kvůli tomu nepojedu, takže jedině na dobírku.

:papa:papa

Odesláno

mk405: bohužel www stránku nemájí nebo teda o ni nevím. Nikde o ní nemájí totiž ani řádku.

Bohouš 205 GTI : jejich email je : ANGLIATRADING@iol.cz

Můžeš jim taky napsat jestli chceš a nebo až mi odepíšou tak se jich na 205 zeptám já jestli mají skladem ještě. :)

Odesláno

Pokud by někdo měl zájem o hliníkové tabule, tak 2x1 m, tlouš?ka 0,63 mám na skladě za 246 bez DPH, elox za 334 bez DPH. :D:D:D:D

Hele, mrkněte se na www.cedea.cz, nebo www.pro-carbon.com , tam nabízejí potahování kapot na auta carbonovým vláknem ( ovšem Felicia - 15 000 ) a následným vyleštěním. Dělají všechno možný a je to zajímavý odkaz.Pro informaci jsou z Lipníka nad Bečvou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...