Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chci se zeptat,na autě manželky se začaly Na autě dělat puchýře,2 roky nic a teď to začíná vylézat?Vím ,že ty díly byly stříkaný,děděk vletěl do roští....a chci se zeptat čím to je způsobený?kdo co ojebal?díky

post-26804-141096212969_thumb.jpg

[upravil dne 20/12/11 16:18 od Charlie 1]

Odesláno

neni tam zakladovka, nebo nekvalitne odmasteno

pokud by to bylo i shnily, tak i nekvalitni dily....

Odesláno

To není chyba odmaštění, to se projeví ihned. Chyba nevyschnutí podkladu to taky není ta se sice trochu \"rozjede časem\", ale to vypadá úplně jinak a ani špatné tužení. Já bych typoval, že pod tím je rez. Podle mě byl ten blatní zevnitř orelej a někdo ho důkladně neočistil a přožralo se to skrz pod lak. Odloupni pár puchýřků jestli tam bude rez. Pokud ano tak to nemá smysl řešit a rovnou vyměnit blatník z vrakáče, protože tohle už nezastavíš.

Docela mě zajímá výsledek, protože v takovým rozsahu jsem to ještě neviděl. :bojim

Odesláno

hochu je to na dveřích a zevnitř jsou jak nový....netipoval bych to na rez,když puchýř odloupnu je tam červený lak Lucifer nebo šedivobílej podklad....:myslim,myslím ,že to bylo politý něčím nekvalitním,ale před 2 rokama když se to kupovalo nic tam právě nebylo....napadá někoho něco....?koupím dveře z vrákáče a kapotu ta je stejně vepředu pěkně leze rez...jsem zvědavej jak se to rozleze dál....

Odesláno

Tak tohle je docela palba:o

Tak pokud to nění rzí tak je to docela záhada:myslim

Špatným odmaštěním to není, spíš bych to tedy tipoval na špatně namíchanej clarlak v poměru tužidlo-ředidlo.

Odesláno

taky je to záhada....fakt před 2 rokama krásný lak...jo a na některých místech na kapotě to už nemá lesk jakoby to je matný,jsem zvědavej co to udělá po zimě....:D:D,je možný,že to udělal autošampon nebo chemie v myčkách??

Odesláno

Tak podle fotek to nebude ani tak lak jako spíš metla, mohla být špatně namíchaná, potom ztrácí na kvalitě a může to praskat či se takhle vzdouvat. Ale těch možností je víc.

Odesláno

no koupím dveře a kapotu z vrakáče stříkání bych se nedoplatil...to auto najede 5000-7000km/rok je manželky...a ta to neřeší,není to rezatý jen hrbolatý....:D:D

jo je tam červený lak Lucifer nebo šedobílábarva-jak kde....tak nikdo neví....:myslim

Odesláno

Vezmi jehlu a zkus do ty bubliny silou píchnout, jestli projedeš zkrz je to zhnilý, pokud to bude pevný stačilo by to přebrousit a stříknout, ale v každym připadě musí jedna bublina dolů, a vem si že bude pevná, je to lak, plnič a připadně tmel, takže se to jeví jako tvrdý.

Odesláno

me tohle udelal lak po spatnem odmasteni a trvao mu to cca rok a pul :( tak promin, jestli jsem spatne radil.

Odesláno

tak teď jste mě nasrali!byl jsem venku,jehlu do kleští,a bublina se propíchla,nic víc!!shnilý to není, blbě nastříkaný....ale když bublinu na ní prstem zatlačím tak se odloupne a pod ní je červenej lak nebo bílošedábarva...jak kde....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...