Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Problém s tankováním nafty do nádrže

Recommended Posts

Odesláno

Už nějakou dobu mě trápí problém s tankováním. Když dám pistoli do nádrže a natankuju cca 3l nafty, tak pak už pistole furt vycvakává(jakoby byla nádrž plná) a abych vůbec nějakou naftu natankoval tak musím držet pistoli tak aby průtok byl minimální. Dělá to i u jiných benzínek takže problém v tanovací pistoli není(zkoušel jsem ji i dát trochu ven i úplně zarazit ale nic nepomáhá).

Odesláno

a drzis ji nebo ji tam nechavas volne? je to blba otazka ale moje mati s tim mela taky problem tak jsem jel jednou s ni at me ukaze jak tankuje, drzela tam tu pistol jakoby zlomenou strasne krecovite. celej problem a nebo ju malinko pootoc

Odesláno

ahoj ... take musim mit pistoly sikmo ... jako bych to tankoval do sedacky :-) ... jinak se to vycvakava... neni v nadrzi nake sitko , ktere by chtelo vycistit ??? pokud tam je tak jak se k nemu dostat ???:myslim

Odesláno

No točit jsem zkoušel pouze doleva(směrem do kufru) a nijak to nepomohlo. Auto dám do servisu jelikož už mě fakt nebaví stát na benzínce 10 minut abych natankoval půl nádrže:D ale jediný co mě napadá co by ten ventil mohlo ucpat tak je VIF ale to už je tak minimálně 5 nádrží zpátky.

Odesláno

ke kufru dávám právě konec pistole ze které teče palivo(liju to na levou stranu otvoru nádrže), dávám ji dovnitř nejvíc jak jde. A tankoval jsem u různých benzínek a dělalo to samé.

Odesláno

Já mám také Peugeot 406, 2.1td, dělá mě to také, úplná vycvakávačka:o nejsi v tom sám, dokonce se mě už dvakrát šprajcla pistole v nádrži a nemohl jsem ji vytahnout, to bych to auto nejradši :myslim , ale nakonec jsem ji nějak vytáhl:)

[upravil dne 18/12/11 21:05 od petgall81]

Jinak že prý to je tím, že některé benzínky nemají přístroj na odsávání par z nádrže, u OMW mě to nedělá a stejně beru naftu jen tam, protože ty naše pažouty potřebují kvalitní naftu, jinak se kazej a likvidují nám peněženku..

[upravil dne 18/12/11 21:10 od petgall81]

Odesláno

U 406 jsem to měl v pohodě, ale u 306 se mě to sem tam stane taky, a je to tím, že v tom hrdle od nádrže je ten gumovej kryt či co to je, a když tu pistol dám třeba jen o 2 cm výš, tak mě ta guma ucpe pistol a ta se vypne. Teď přesně nevím jak to je u 406, ale myslím že tam bude taky ten gumovej uzávěr proti vyprchávání, nebo ne?

Odesláno

Tankuju pouze u Shellky nebo Benziny, takže tam přepodkládám že to mají. Pistoli jsem zkoušel i povytahovat(pistole byla pomalu celá venku) a dělalo to pořád. Je fakt že VIF jsem tam dával samostatně přes tu jejich odměrku na víčku.

Odesláno

a neskusal nikto vlozit do potrubia nejaku hadicku o priemere pistole a skusit, ci to dojde az do nadrze.

potom sa da zistit ci to tam nieco neblokuje.

Niektore nadrze mali na potrubi nieco ako ochranu proti vlozeniu zlej pistole. ci to aj to nerobi.

Mam 3 peugeota, 2 x 605 a 1 x 405 ale mohol som nalievat aj z flasky a vzdy islo. nikdy ziadny problem.

Pripadne uz len pozriet potrubnou kamerov. Myslim ze dakde v Lidli mali za dakych 30 € taku obycajnu na kameru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...