Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když jsem auto koupil tak tam cestina byla sw 8.11 po aktualizaci na 8.31 a instalace cetsiny to vypada takto.... da se udelat downgrade na 8.20 kde by cestina mela jit bez problemu ? sry ale nevim co je HR displej :D

Odesláno

Tá čeština ide v obidvoch rozlíšeniach ako HR tak aj  LR ,len je potrebné pri inštalácii potvrdiť prepis obidvoch ,čiže 3x yes a musí to ísť teraz som ju testoval vo svojom aute s HR rozlíšením.

Odesláno

Tak s pomocí baffy už čeština funguje ! Místo italštiny jsem ji šoupnul a facha jak má. Nejspíš jsem tu angličtinu tak rozházel že to nebralo žádnou jinou :D. Závěrem musí konstatovat že čeština funguje i na sw8.31.

• O 3 měsíce později...
  • O 6 let později...
Odesláno

Zdravím, na Peugeota 407 SW , 2.O Hdi 100Kw, RHR, Z roku 2008. z ničeho nic mi na displeji naskočilo " Please Insert Upgrade CD", v levem rohu je 4.51 a na displejí je logo Magnet Mareli. Nic nereaguje , resetoval jsem přes Dark , nepomohlo. Odpojíl jsem baterii take nepomohlo. Prosím o radu, a pomoc. Nemá někdo instalační CD  s verzi 8.20 v češtině. Nebo případně kde se dá stáhnout . Muj email e-mail je M.Velickov@seznam.cz 

IMG_20240509_081315.jpg

IMG_20240509_081325.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Použil jsem CD upgrade  a vše funguje tak jak má. Jsem velmi spojen. Jestli někdo potřebuje zdarma mu ho vypálím . Jen že není tam Čeština. Tu momentálně hledám. Teď řeším vysoká kouřivost motoru. Vevejdu se do Emisnich norem . Jestli poradíte, tak budu rád 🙂  

V 28. 3. 2017 at 9:23, iosif napsal:

Tak s pomocí baffy už čeština funguje ! Místo italštiny jsem ji šoupnul a facha jak má. Nejspíš jsem tu angličtinu tak rozházel že to nebralo žádnou jinou :D. Závěrem musí konstatovat že čeština funguje i na sw8.31.

Zdravím mužu poprosít o tu Češtinu , mám nahraní upgrade 8.20 , Vše gunguje jak má ale bohužel není tam Čestína. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...