Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

lidi chci se zbavit chromu na lištách u 406 new modelu..je to jen prozatimní řešení než nasušim peníze na zavaření a celolak... jde mi o to jestli existují bez chromu,jesli je někdo nemá, nebo prostě jestli je někde dokážu sehnat jedná se jen o lišty nárazníků ;) dveří mám

Odesláno

to se řekne potáhnout folií...jenže před tím je třeba se zbavit té nerovnosti a kit v téhle délce mi přijde jako špatné řešení a lakovat to přes chromvou lištu je spíš barbarství...

Odesláno
Potažením jsem myslel potažení té chromové lišty. Zavaření a podobné taškařice považuju za nesmysl když jsou dostupné ty bez chromu.

no já právě hledám odkaz kde bych bez toho chromu sehnal a nepřipadá mi že by yly dostupné...na new model jsem je nikde nenašel

Odesláno

opravim ze zadni kombi jde mit samo bez chrom list :D , takhle u novyho modelu v sedanu jdou pouze dvere a tusim ze ani blatnik nejde pač old model tam ma blinkr v listeale to uz si nejsem tak jist

Odesláno
opravim ze zadni kombi jde mit samo bez chrom list :D , takhle u novyho modelu v sedanu jdou pouze dvere a tusim ze ani blatnik nejde pač old model tam ma blinkr v listeale to uz si nejsem tak jist

Listy blatniku sa daju vymenit za listy bez chromu a bez smerovky,maju ich v Autokelly.Aj ja som ich kupoval.Obe stali nejakych 6 e po zlave.:super

http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;4246625;4246658;4247098;4385476;4380849;4380868;4380869|CT=5|PCT=4|CUR=2|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=1431834|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0|

dscf6117l.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...