Vulgi.svk_BA Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Nazdar vsetci!!!! Prosim Vas potrebujem poradit ohladom tohto auticka. Mam moznost ho kupit s tym ze je to tusim r.v. 2000 alebo 2001 nePamatam si presne. Ma to 51kW tak asi ziadny zavodnik to nebude... Niekde som tu cital ze viete podla vin mi napisat vsetko o tom aute tak ak by ste boli taky dobry a dalo by sa to tak vam budem velmi vdacny!!!! Najlepsie keby to bolo co najskor aby to niekto nekupil.... Vin VF32AWJYF41553486 Vopred vam velmi pekne dakujem
straki007 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 ty se zaregistrujes prihlasis a hned vlakno. Dej si tlacitko hledat a musis nejdriv cist a ne hned zakladat vlakno. A jeste blby nazev. tady: http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?fid=17 A doplnim : Venuj pozornost bodu cislo jedna. [upravil dne 15/12/11 10:30 od straki007]
Vulgi.svk_BA Odesláno 15. prosinec 2011 Autor Odesláno 15. prosinec 2011 Prepac ale fakt by mi to velmi pomohlo a potrebujem to vediet co najskor fakt sorry Teraz som si vsimol ze je tu tema aj na vin aj o tomto aute. Ale aj tak by som ocenil nejake rady na co davat pozor pri kupe...
Vulgi.svk_BA Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 Nazdar!!! Nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem. MOhli by ste zmenit nejako nazov temy tO surne tam byt nemusi.... Chcem sa spytat ked sa mi motor zohreje tak na 70-75 niekedy ledva 80 stupnov tak je asi nahovno termostat co? Ake su optimalne otacky pre tento motor? Mal by som zaujem dat ledky na spz a do interieru ako som tak pozeral temy tak tie smd led vyzeraju slusne len neviem aky typ kupit:( mozte mi hodit prosim vas link nech nekupim blbost? Este + by som chcel led do parkovacie a cuvaciek dakuejm. Rozmyslal som aj nad palubnym pc ale kedze mam r.v. 2001 a asi tu nemux verziu tak mi to asi nepojde tak aspon miesto hodin vymenit displej za ten co zobrazuje aj vonkajsiu teplotu a jeden chalanisko odtialto mi pisal ze by som mal mat v spatnom zrkadle teplomer len neviem podla coho to zistim ci tam je alebo ne. Este by som rad vymenil tu tycku na kapote za taku vzperu co otvara kufor tak ak by sa niekto nasiel kto ma jednu navyse a predava za symbolicku cenu tak nech sa ozve:) dakujem Prajem vam prijemne prezitie sviatkov a stastny novy rok:)!! A este poslednu vec co som skoro zabudol... Chcel by som cire predne svetla to sa nedaju kupit iba skla na svetla cire? Jedine komplet cele svetla?? Vopred dakujem za vsetky odpovede:)
Marcel00 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 si zabil :D:D:D:D aj tebe pekne sviatky...
Vulgi.svk_BA Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 Si kokot a dakujem ti za tu vycerpavajucu odpoved s ktorou si mi fakt pomohol [upravil dne 26/12/11 08:04 od Vulgi.svk_BA]
pastorek Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 MOhli by ste zmenit nejako nazov temy tO surne tam byt nemusi.... To zmeníš sám keď dáš editovať prvý príspevok. Chcem sa spytat ked sa mi motor zohreje tak na 70-75 niekedy ledva 80 stupnov tak je asi nahovno termostat co? Pravdepodobne áno. Ake su optimalne otacky pre tento motor? Záleží čomu hovoríš optimálne ale všeobecne platí že motor musíš počúvať a má ísť ľahko. Napríklad po rovine v meste sa dá ísť na 1700 - 2000 otáčok no pred akceleráciou by si mal podradiť . Mal by som zaujem dat ledky na spz a do interieru ako som tak pozeral temy tak tie smd led vyzeraju slusne len neviem aky typ kupit:( mozte mi hodit prosim vas link nech nekupim blbost? Este + by som chcel led do parkovacie a cuvaciek dakuejm. Takéto veci kupujem tu: http://autoomega.sk/index.php ... jeden chalanisko odtialto mi pisal ze by som mal mat v spatnom zrkadle teplomer len neviem podla coho to zistim ci tam je alebo ne. Čidlo zistíš tak že na spodnej hrane zrkadla je malý plastový výstupok. Podľa všetkého to tam mať nebudeš ale kabeláž by mohla byť. Chcel by som cire predne svetla to sa nedaju kupit iba skla na svetla cire? Jedine komplet cele svetla?? Nedajú sa vymeniť iba sklá lebo pri čírich je tvar svetla modelovaný parabolou a pri normálnych sklom. P.S. Za tú poznámku na Marcela00 si asi vyslúžiš BAN. Pritom stačilo počkať lež som dopísal tento román. [upravil dne 26/12/11 09:29 od pastorek]
rootsky Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Si kokot a dakujem ti za tu vycerpavajucu odpoved s ktorou si mi fakt pomohol [upravil dne 26/12/11 08:04 od Vulgi.svk_BA] Být tebou tak tohle upravím, protože jsi se sqěle uvedl...(Vadí mi nadávky, takhle se tady neoslovujeme i když si do nás někdo rýpne. Ta reakce mi nijak nevadí, ten \"kokot\" nadruhou stranu hodně.)
marko306 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Si kokot a dakujem ti za tu vycerpavajucu odpoved s ktorou si mi fakt pomohol [upravil dne 26/12/11 08:04 od Vulgi.svk_BA] Čo ti Marcel zlé napísal? Sa uvedomuješ? Pred tým tam bolo ďakujem a teraz toto? [upravil dne 26/12/11 10:20 od marko306]
Radek Hurvajz Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Vulgi.svk_BA: ještě jedna urážka a maš BAN, takže bych ti radil sklidni se, na tohle tu nejsme zvyklí a ani si zvykat nebudeme. Děkuji za pochopení, Moderator.
Recommended Posts