Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Auto pro 3 dětské sedačky

Recommended Posts

Odesláno

je stesti, ze jsem ve skoda 120 prezil bouracku a sedel jsem uprostred a nepripoutan, akorat jsem mel asi stesti a radio bylov e sloupku :D. Faktem je, ze jsem lezl po stromech, a kolikrat spadl; jezdil na kole, a kolikrat spadl; na lyzich padu a skoku ani nemluve. V aute to chapu, ale v ostatnich vecech mi to prijde tak, bud se dospeli chovaji jako hovada a neberou ohledy, nebo proste ty deti nezvladame??? Nebo se, moc bojime a jak receno v motorkarskym slangu, strach predchazi nestesti?

To prosim berte jako uvahu, kam se 3 sedacky vejdou, jsem napsal drive, ale asi VW tady nikdo nerespektuje :D

Odesláno

Tak koukám na ty sedačky a mám z toho hlavu jak pátrací balón. Existuje vůbec pořádná sedačka, která je jak na isofix, tak i na pásy, aby se dala dávat do různých aut?

Odesláno

tohle

http://kiddy.bejby.cz/dokumenty/infinity.php

cena od 2800Kč...

v kategorii 1 9-18 není moc kam šlápnout vedle,když se budeš držet značek Romer,Kiddy,Cybex ty jsou gut a vycházejí dobře i v testech.....

Horší je kategorie 9-36Kg tam dobrých je jak šafránu....

no nevím jestli bych šel do kategorie 9-18 za 2800Kč nebo do 9-36kg za 5000Kč,ale nevím co chceš dát po těch 18kg jestli budeš dávat podsedák?

třeba brácha má ve Volvu,že složí sedačku vzádu na dětskou a nemusí mít sedačku,ale taky ji tam radši má ,protože je to jebtakový nouzový řešení....

nám se na tý Kiddy líbí že je variabilní a dá se roztahovat v oblasti ramen i na výšku,takže v zimě když je malá nabálená,tak ji to rozšíříme v oblasti ramen a sedačka ji vždy obklopuje pěkně tělo...

a ten pultík na něj si vždy dá hlavu a chrápe,hlava ji tam nelítá..

jo a Kiddy nejsou z plastu je to takový zvláštní materiál,něco jako tvrzený polystytén ,ale měkčí....takže to stárnutí plastu tam asi nebude a konstrukce je z hliníku....;)

pro zastánce podsedáku :P:P

http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/Testy/c1469-Testy-detskych-autosedacek/n1923-Sedak-pro-vetsi-deti-by-se-mel-pouzit-jen-vyjimecne

[upravil dne 17/12/11 09:25 od Charlie 1]

Odesláno

pro Charlie 1

asi máš přehled v autosedačkách--jakou bys doporučil kvalitní v kategorii 9-36kg?? upevnění Isofix, Díky:)

[upravil dne 17/12/11 11:06 od ozzy56]

Odesláno

Charlie: po 9-18 budu dávat tu větší 15-36. Vzhledem k tomu, že děti budu mít 1,5 roku od sebe, 9-36 pro mě nemá žádný smysl, stejně bych musel koupit dvě. Takhle půjdou akorát po sobě, větší 9-18, menší vajíčko, až menší vyroste z vajíčka, větší dostane 15-36 a menší tu 9-18. A až menší vyroste z té 9-18, holt budu muset koupit druhou velkou :) Jinak ženě se nelíbí pultík, radši 5-bod pás.

Odesláno

to mám ,zabýval jsem půl roku,různý zkoušení,diskuse a tak:D

musel jsem vybrat nějakou bezpečnou ,protože v tý době jsme měli Peugeota 405 a škoda 120L:(

vždy je to otázka financí jaký máš max.strop,jsou lidi co dají za sedačku 5000Kč a chtějí bezpečnost a jsou lidi co za ní dají 1200Kč a zdá se jim o čertech....

ta sedačka bude připevněna v jednom autě nebo se bude přehazovat?

[upravil dne 17/12/11 10:44 od Charlie 1]

Odesláno

jestli je otázka na mne:), tak bude furt v jednom autě, chci ji pro vnučky,nikam se přenášet nebude, proto Isofix:papa

chci kvalitní,cena nehraje roli:D,ale snad kolem 5ky ??

[upravil dne 17/12/11 11:52 od ozzy56]

Odesláno

Oddie když se ji nelíbí pultík,tak Romer,cybex...nic víc bych nekupoval...

5bodový pás dobrej,ale při bouračce,by děcko mělo asi pěkný modřiny od těch pásů,ještě ty pásy musí být dobře stažený...když vidím některý známý jak dítě poutají tak je mi :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik pásy volný,dítě si je sundává a když jim řekneš že by to mělo být stáhlý,tak ti řeknou ,že by dítě nemohlo dejchat a chudáka by to škrtilo....:bojim:bojim

5 bodový pás je dobrý,ale musí být dobře upevněný a stáhlý:roker a troufám si říct,že 6 lidí z 10 je neumí stáhnout jak mají být....možná víc....:(

Odesláno

to bylo na Ozzy56,a 5 bodový pás nebo ochraný pultík?ten pultík je asi do 15-18KG....:myslim

Oddie ty chceš isofix?

jo ještě maxi-cosi taky dobrý a bezpečný sedačky....

[upravil dne 17/12/11 11:06 od Charlie 1]

[upravil dne 17/12/11 11:12 od Charlie 1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...