JJEENNDDAA Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 tak jsem konečně nalepil nové nálepky....... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 a teď schválně co je divné??? Prosím nepište mi že jsem blbej už jsem si to vyslechl Citovat
106sťák Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 a teď schválně co je divné??? Prosím nepište mi že jsem blbej už jsem si to vyslechl Hustý :D:D Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 23. duben 2012 Autor Odesláno 23. duben 2012 No doufám že takovou blbost ještě nikdko neudělal. Nicméně koupil jsem vnitřní nálepky akorát na okně nejsou vidět... Opačně jsem to dal schválně snad to klubu nebude vadit. Citovat
Medvěd Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Při pohledu na detail levého předního blatníku mám sto chutí křičet: BLÁÁÁÁÁZEN, HOĎTE NA NĚJ SÍŤ !!!!!! No a pod vousy mi cosi cuká, že by smích? :D:D:D Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 23. duben 2012 Autor Odesláno 23. duben 2012 :-) i manželka se nakonec smála. Citovat
regius Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 a teď schválně co je divné??? Prosím nepište mi že jsem blbej už jsem si to vyslechl Proč ? když na to koukneš přes zrcátko tak je to dobře . škoda že to nemáš ve předu Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 Tak konečně se začíná řešit jemné cukání, klima a gumy.. :-D Na středu jsem objednaný do servisu na kontrolu (repasi) vstřiků, dneska jedu pro kompresor klimatizace a pak podle toho kolik všechno bude stát, začnu vybírat kola. Co jsem se ale díval tak se mi tak zamlouvaji dezent F 16\" nebo 17\" jako měl majty. Samozřejmě se mi líbí i chalangery ale Stuchymu bych nerad dělal konkurenci, navíc bych se chtěl vyvarovat podložkám. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 16. květen 2012 Autor Odesláno 16. květen 2012 Prvni ukol splněn klima už chladí..... teď je pežotek u doktora na vstřiky......... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 Tak klima už nechladí mám někde únik takže auto pujde znovu do servisu... Jinak KONEČNĚ jsem si pořídil kolečka jel jsem pro ně 300km na slovensko a vypadá to že se vyplatily. V brzke době až umyju auto a odstranim hmyz z narazníku, dodám nějaké fotečky...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.