Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No doufám že takovou blbost ještě nikdko neudělal. Nicméně koupil jsem vnitřní nálepky akorát na okně nejsou vidět... Opačně jsem to dal schválně snad to klubu nebude vadit.

Odesláno

Při pohledu na detail levého předního blatníku mám sto chutí křičet:

BLÁÁÁÁÁZEN, HOĎTE NA NĚJ SÍŤ !!!!!!

No a pod vousy mi cosi cuká, že by smích? :D:D:D:D

Odesláno
a teď schválně co je divné??? Prosím nepište mi že jsem blbej už jsem si to vyslechl
Proč ? když na to koukneš přes zrcátko tak je to dobře . škoda že to nemáš ve předu :D
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak konečně se začíná řešit jemné cukání, klima a gumy.. :-D Na středu jsem objednaný do servisu na kontrolu (repasi) vstřiků, dneska jedu pro kompresor klimatizace a pak podle toho kolik všechno bude stát, začnu vybírat kola.

Co jsem se ale díval tak se mi tak zamlouvaji dezent F 16\" nebo 17\" jako měl majty. Samozřejmě se mi líbí i chalangery ale Stuchymu bych nerad dělal konkurenci, navíc bych se chtěl vyvarovat podložkám.

Odesláno

Tak klima už nechladí mám někde únik takže auto pujde znovu do servisu...

Jinak KONEČNĚ jsem si pořídil kolečka jel jsem pro ně 300km na slovensko a vypadá to že se vyplatily. V brzke době až umyju auto a odstranim hmyz z narazníku, dodám nějaké fotečky......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...