Judes Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 noo také nieco chcem aj ja..ako pozičné. ale aby to bolo v rámci normy Vrámci normy to nebude, led pásiky ne sú povolené pre bežné používanie v premávke (sú povolené na tuningové zrazy a podujatia). Aj mne sa to tal páči no financie zaplatené za pokuty sa dá minúť aj na iné užitočnejšie veci. [upravil dne 11/12/11 23:54 od Judes] Citovat
Judes Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Schreek-u ku tým tvojim DRL svetlám, mne to nepríde špatné riešenie a usporiadanie je to také originálne neokukané, ale skôr by som si to vedel predstaviť na milom mestskom autíčku (P 206) ako na 407-me s takým dravým výzorom. Citovat
Joozino Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 judes, no ved ze aj ja nemam na pokuty, tak radsej nebudem špekulovať...za jednu pokutu mam skoro plnú nádrz, a to mi je cennejsie Citovat
morphy11 Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Me to tak hrozny neprijde :-)) Citovat
matejgigi Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 DERT má LEDky asi na najlepšom mieste, aj čo sa týka výzoru auta. Ale asi by to chcelo vyrobiť také hmlovky, v ktorých by tieto LED boli zabudované... Tak nejak, ako to má 308 po facelifte Citovat
DERT123 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 DERT má LEDky asi na najlepšom mieste, aj čo sa týka výzoru auta. Ale asi by to chcelo vyrobiť také hmlovky, v ktorých by tieto LED boli zabudované... Tak nejak, ako to má 308 po facelifte :mad: oooo dakujem Citovat
Judes Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 DERT má LEDky asi na najlepšom mieste, aj čo sa týka výzoru auta. Ale asi by to chcelo vyrobiť také hmlovky, v ktorých by tieto LED boli zabudované... Tak nejak, ako to má 308 po facelifte P308 po facelifte má denné svietenie zvlášť nie v hmlovkách. Citovat
matejgigi Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Judes, každý vie, ako som to myslel Viem, že ich má v tých miestach, tak som to tak napísal, ospravedlňujem sa... A Přemove som ešte nemal tú česť vidieť... Ale ak to máš na ten štýl, tak Citovat
Judes Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Přemove som ešte nemal tú česť vidieť... Ale ak to máš na ten štýl, tak Cez deň. Večer. Citovat
baffy Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Ahoj,mohol by mi niekto poradiť kde pripojiť tretí drát DRL aby po zapnutí parkovačiek led lampy zhasli?Ak to napojím na parkovačku nejaká sranda ju odpojí a svieti to všetko okrem zmieňovanej parkovačky.Nejak si s tým neviem rady.:myslimDakujem a pridám ešte VIN ak by to malo pomôcť VF36ERHRH21756537 Citovat
Lihous Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Jake mate deni svetla? Jinak se to pripojuje na\"+\" parkovacky. Zkusit merakem ktery drat je ten spravny .... Citovat
Judes Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Schéma zapojenia DRL denného svietenia. Citovat
Lihous Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Jak pisu + pol k parkovacce. pokud nemate merak tak rozsvitit parkovacky a zkusit ktery dratek je ten spravny myslim ze by se nemelo nic pokazit. A jeste me napadlo zkuste oranzovej drat pripojit primo na + na baterce pokud svetla zhasnou je to ok pokud ne je spatny /asi/modul svetel Citovat
Joozino Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Ahoj,mohol by mi niekto poradiť kde pripojiť tretí drát DRL aby po zapnutí parkovačiek led lampy zhasli?Ak to napojím na parkovačku nejaká sranda ju odpojí a svieti to všetko okrem zmieňovanej parkovačky.Nejak si s tým neviem rady.:myslimDakujem a pridám ešte VIN ak by to malo pomôcť VF36ERHRH21756537 potom sem hod foto predok auta a nech su zapnute DRL ako to vyzera Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.