Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
noo také nieco chcem aj ja..ako pozičné. ale aby to bolo v rámci normy

Vrámci normy to nebude, led pásiky ne sú povolené pre bežné používanie v premávke (sú povolené na tuningové zrazy a podujatia). Aj mne sa to tal páči no financie zaplatené za pokuty sa dá minúť aj na iné užitočnejšie veci.

[upravil dne 11/12/11 23:54 od Judes]

Odesláno

Schreek-u ku tým tvojim DRL svetlám, mne to nepríde špatné riešenie a usporiadanie je to také originálne neokukané, ale skôr by som si to vedel predstaviť na milom mestskom autíčku (P 206) ako na 407-me s takým dravým výzorom.

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

DERT má LEDky asi na najlepšom mieste, aj čo sa týka výzoru auta. Ale asi by to chcelo vyrobiť také hmlovky, v ktorých by tieto LED boli zabudované... Tak nejak, ako to má 308 po facelifte ;)

Odesláno
DERT má LEDky asi na najlepšom mieste, aj čo sa týka výzoru auta. Ale asi by to chcelo vyrobiť také hmlovky, v ktorých by tieto LED boli zabudované... Tak nejak, ako to má 308 po facelifte ;)

:mad::mad: oooo dakujem :papa

Odesláno

P308 po facelifte má denné svietenie zvlášť nie v hmlovkách.

2012-Peugeot-308-SW.jpg

Odesláno

Judes, každý vie, ako som to myslel ;) Viem, že ich má v tých miestach, tak som to tak napísal, ospravedlňujem sa... :)

A Přemove som ešte nemal tú česť vidieť... Ale ak to máš na ten štýl, tak :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,mohol by mi niekto poradiť kde pripojiť tretí drát DRL aby po zapnutí parkovačiek led lampy zhasli?Ak to napojím na parkovačku nejaká sranda ju odpojí a svieti to všetko okrem zmieňovanej parkovačky.Nejak si s tým neviem rady.:myslimDakujem a pridám ešte VIN ak by to malo pomôcť VF36ERHRH21756537

Odesláno

Jak pisu

+ pol k parkovacce.

pokud nemate merak tak rozsvitit parkovacky a zkusit ktery dratek je ten spravny myslim ze by se nemelo nic pokazit.

A jeste me napadlo zkuste oranzovej drat pripojit primo na + na baterce pokud svetla zhasnou je to ok pokud ne je spatny /asi/modul svetel

Odesláno
Ahoj,mohol by mi niekto poradiť kde pripojiť tretí drát DRL aby po zapnutí parkovačiek led lampy zhasli?Ak to napojím na parkovačku nejaká sranda ju odpojí a svieti to všetko okrem zmieňovanej parkovačky.Nejak si s tým neviem rady.:myslimDakujem a pridám ešte VIN ak by to malo pomôcť VF36ERHRH21756537

potom sem hod foto predok auta a nech su zapnute DRL :papa ako to vyzera

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...