.mycTD Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 opet resim 20litrovou spotrebu u 1,9GT uz me nenapada, co by na to jeste mohlo mit vliv -svicky jsou porad matne cerne (jako usazeny uhlik) -vzduch filtr novy, nove svicky -termostat otevira cca pri 90°C -sytic si myslim, ze se vypina (posuzuju podle poklesu otacek po zahrati) Uz me nenapada, co jeste kontrolovat. Lambdu jsem jeste nezkousel, ale myslim si, ze ta snad nemuze zvednout spotrebu o tolik? Jestli nekoho neco napadne, tak diky za rady. Pripadne jestli mi muzete doporucit nejaky servis v Brne, kde by se mi na to koukli. Citovat
Holly Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Člověče tak to je drsný. To si místo toho rovnou můžeš koupit nějakou ameriku, třeba nějakej osmiválec. Jinak lambdu můžu věnovat, házela sice chybu, ale spotřeba šla kolem 10-ti. Je to Bosch LSH 6 (LHS?, teď nevím, vozím jí v krabičce v autě). Jakou máš kompresi? Za jak dlouho zrychlíš z 0 na 100? Nevím jestli by takováhle spotřeba mohla bejt HOODNĚ jetým motorem, to snad ani nejde. A co olej, žere ti to olej? Zrovna včera jsem četl, že když otevřeš nalejvací víčko oleje a protůruješ to a jde z něho kouř, tak jsou v tahu kroužky. Zkus takovýhle věci a uvidíš, možná to je všechno dohromady. Ale všechny moje rady ber s rezervou, nejsem žádnej automechanik! Citovat
Holly Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Tak mě ještě napadá jestli máš správně nastavenej předstih. Podle těch svíček by se dalo dost poznat, třeba mrkni sem: http://www.brisk.cz/cz/pro1i6.php Nebo jestli rozumíš \"englicky\" koukni na stránky NGK, nebo na Denso, všude mají diagnostiku svíček podle vzhledu, někde ale mají lepší fotky než jinde. Citovat
Holly Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Ještě je to dobře vidět tady:http://www.intruder.cz/serv/svicky.htm Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 říkalo se, že správná svíčka by měla mít cihlovou barvu. Na šáde to tak platilo, na motorce to mám.Onehdá jsem čistil svíčky na 106 a po 20tis jsou krásně čistý, jen trošinku od karbonu.Což spravil ocelák. Hele a nepřisává ti to vzduch? to by potom dávkovalo víc nafty pokud je to tak jak myslím. Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Aha, tak jsem mrknul na Hollyho příspěvek a tam to tak je, tak nic no....... Citovat
TITANa Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 nemas mensi vykon a vysoku spotrebu? keby prisavalo vzduch tak zmes by mala byt chudobna cize biele sviecky. toto pi pripada ze bud mas spatnu lamda sondu alebo ucpany katalizator. vsetky sviecky su cierne? Citovat
.mycTD Odesláno 7. duben 2005 Autor Odesláno 7. duben 2005 vykon nedokazu posoudit, pac to mam asi 14dni. myslis, ze lambda dokaze zvednout spotrebu na dvojnasobek? -svicky jsou cerne vsechny -olej to sice trochu zere, ale to si myslim, ze nema vliv na ty svicky? Jeste me napadlo: Da se u toho jednobodu nejak serizovat predstih, nebo je to v vsecko v RJ? Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Pokud Ti to žere olej přes ventily, tak si myslím, že svíčky budou černé.Hele u šáde se svíčky tvářily podle toho, jak byl naštelovanej předstih.Já pořád zmińuju tu šáde, ale tak nějak z toho vycházím a odvoďuju chování Peugeota.Ale pokud je blbě naštelovanej předstih, tak auto nejede tak jak má, nemá výkon, popř chcípe atd. Citovat
.mycTD Odesláno 7. duben 2005 Autor Odesláno 7. duben 2005 jj, to s tim predstihem je mi jasny, proto chci vedet, jestli se da nejak ovlivnit. Jak rikam, vykon nemam s cim srovnavat. 0-100km/h dam asi za 13,5-14s (mereno v aute na stopkach) Citovat
Gotrek Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Asi Ti moc neporadím, ale nechodí Ti někdo cucat nádrž? Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 nebo by taky mohl nekde scat benzin....?? Citovat
.mycTD Odesláno 7. duben 2005 Autor Odesláno 7. duben 2005 nadrz mi nikdo necuca, pac to mizi vyhradne za jizdy:-) Mokre skvrny pod autem bych si urcite vsimnul. Kazdopadne by to nevysvetlovalo ty cerne svicky -to si myslim, ze je ten primarni problem. Citovat
Fusion Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 pozor! benzín se vypaří tedy nenechá flek, diesel je mastnej tak nechává Citovat
Holly Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Jakej má ten motor mít výkon? To GT je obdoba GTI u 205-ky? Jestli jo, tak 205-ky dělaj stovku za 8s, to by pak bylo těch tvejch 14 prachsprostě ubohejch, to bys měl poloviční výkon. Zálěží taky jak to měříš, jestli to vytočíš na dvojku a změříš, tak je to OK, jestli řadíš až trojku, tak to už je pomalý. Citovat
Medvěd Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Ptal ses po servisu v Brně, zkus Jirku Mášu v Rajhradu, kontakt = člen klubu JiMa - Trundík k němu jezdí a chválí si ho Citovat
.mycTD Odesláno 7. duben 2005 Autor Odesláno 7. duben 2005 Holly: GT neni tak uplne GTI. Ma mit 80kW a stovku tusim lehce pres 10s. Tocil jsem to jen do zacatku cerv. tzn kilo na trojku. Medved diky Citovat
Holly Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Tak to zkus na dvojku, těch pár vteřin tomu motoru neublíží. Jestli to má 80kw, tak to musí jít. Kolik máš max. na otáčkoměru? 8000? Citovat
Holly Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Mimochodem, 80kW je 107PS, ne jak píšeš dřív 98. Citovat
.mycTD Odesláno 7. duben 2005 Autor Odesláno 7. duben 2005 driv jsem si myslel, ze mam XU9J1(DFZ), ted si myslim, ze mam DDZ otackomer je do 8000 zrychleni zkusim, az se dostanu mimo brno. Tady v centru je to docela slozity:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.