rootsky Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 K tlumičům: B4 jsou v pohodě, Eibachy zvládnou s přehledem, měl jsem to na autě Na \"běžné\" auto za mě best kombinace (vlastně kopie starších Porsche)... Citovat
222johny222 Odesláno 18. únor 2014 Autor Odesláno 18. únor 2014 Co myslíte??? Zachází mě lak,tak tohle řeším,jestli udělat takovou razantní změnu. Citovat
Msch406 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 To máš opravdu, tak špatný lak ? Jinak když už folii, tak bych volil matnou a možná nevím proč na tu modrou bych hodil bílou A co když ti ji pak sundávají, to ti ten lak asi definitivně oddělají Citovat
222johny222 Odesláno 18. únor 2014 Autor Odesláno 18. únor 2014 Bohužel jo,dělá to úplně matné fleky a teď v zimě se tam udělali flíčky odlupujícího se laku By jsi volil matnou? a já právě zvolil černou lesklou,aby to bylo takový nenápadný Viděl jsem to tady na clubu na 307CC a bylo fakt super. Když potom folií sundají,tak bych už to nechal přelakovat Citovat
John Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Upřímně mi ta černá k modrý nesedne...k červený možná ale jinak nevím... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 další gangstaa hele já jí budu stříkat z jara až nebude mrznout, ale na tý modrý mě to přijde takový nijaký, takový jak kdyby to tam nepatřilo... nejvíc teda co jsem viděl to sedělo tý stříbrný no... je to taková uni metla... zkus si udělat víc fotek pokaždý z jinýho uhlu a pak uvidíš.. [upravil dne 18/2/14 22:25 od Mizlerek007] Citovat
222johny222 Odesláno 18. únor 2014 Autor Odesláno 18. únor 2014 asi jo,pak je semka hodím a zkritizujete to. Já taky sám nevím,mám fakt dilema Byl jsem rozhodnutej pro lesklou,ale teď v tom mám hokej Citovat
Mizlerek007 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 hele fakt ti nevim no ta modrá je prostě modrá sluší jí to vcelku... menší černý díly na ní pekně zanikaj, kdešto ty větší jsou jak pěst na oko... uvidíš... já zvolil lesklou černou, k tý stříbrný to ladí, nestihlo se to nalakovat na podzim před relaxem, tak se to udělá ted až se bude lakovat spolujezdcova strana...zkus projet google jestli nenajdeš modrou s černou střechou... Citovat
Šalda Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Pokud černou, tak jedině lesk, matný černý jsou už dávno po sezóně Citovat
Ducatista Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 uděláš z toho jen tuzingovej pasqvil. O kolik dražší oproti folii by bylo nechat střechu nastříkat... ? Ale samozřejmě je to voje auto a tvoje rozhodnutí... jak psal John, jsou barvy ke kterým černá ladí, ale jsou barvy ke kterým ne. [upravil dne 19/2/14 18:56 od Ducatista] Citovat
razor Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 Já mám na střeše na coupe carbon folii a není to uplně blbý..Ale já to mám jen jako provizorní řešení.Měl jsem stejnej problém s tím lakem na střeše.Nejhorší je to na tý střeše rovně uříznout, protože coupe nemá žádný lišty ani spáry. Je to otázka cca hodiny práce.. Ale počítej s tím, že když to budeš chtít sloupnout, může to jít dolu i s tím poškozeným lakem. Jinak ten carbon tam mám taky lesklej.Kdyby jsi měl cestu do Prahy, tak mi tý folie dost zbylo.. Citovat
222johny222 Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 ale prd z toho udělám. Zkusím to a buď se mi to bude líbit a nebo to strhnu a nechám nalakovat. Jinak díky za kritiku a názory,ale co hlava to názor a to je dobře. Jinak na autě už změny moc neprobíhají.Akorát jsem si dal do přední masky dva chrom pásky a změnil jsem pneu z 215/45/R17 na 205/50/R17,ale stejně začínám uvažovat nad 16\". Na autě to vypadá dobře,ale je to tvrdý jako prase a ještě když sou koleje na silnici,tak to strhává. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Hele střecha jedině lesk... Budu ji mít taky.. A kola ? Nech tam 17\" a udělej GO nápravy a uvidíš ze se to ani nehne Citovat
tommik Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Já mám na střeše na coupe carbon folii a není to uplně blbý..Ale já to mám jen jako provizorní řešení.Měl jsem stejnej problém s tím lakem na střeše.Nejhorší je to na tý střeše rovně uříznout, protože coupe nemá žádný lišty ani spáry. Je to otázka cca hodiny práce.. Ale počítej s tím, že když to budeš chtít sloupnout, může to jít dolu i s tím poškozeným lakem. Jinak ten carbon tam mám taky lesklej.Kdyby jsi měl cestu do Prahy, tak mi tý folie dost zbylo.. Také jsem řešil stejný problém, na svém Coupé se mi začal loupat, tak jsem tam dal fólii černý carbon od 3M, nalepit to byla sranda, ale pak to dobře vyříznout... děs Dávám nějaké foto z aplikace fólie... Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 ja bych cernou strechu nedaval, stejne tak cernou kapotu a pod. ale zalezi na vkusu kazdeho soudruha.... Citovat
222johny222 Odesláno 9. květen 2014 Autor Odesláno 9. květen 2014 Po dlouhém rozmýšlení nechám nakonec střechu přestříkat. Další věc co se mi objevila na autě,tak když sepnou sahary,tak začnou vydávat hrozné zvuky je to strašně přijemný,když stojím ve městě v koloně Citovat
Satepek Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 To byl ten zvuk co jsi včera ukazoval těsně po zdechnutí v brně ve Futuru, sem si říkal co to je... Citovat
222johny222 Odesláno 9. květen 2014 Autor Odesláno 9. květen 2014 jo jo,byl jsem rád,že to začlo dělat,Cechic mi aspon řekl,že jsou to sahary.Já za jízdy nevěděl odkud to jde.Takže mě čeká rozebrat celý předek,sundat sahary a promazat.Snad to pomůže. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 10. květen 2014 Odesláno 10. květen 2014 kámo spíš to budou uhlíky ale uvidíš, snad se povede Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.