Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

K tlumičům: B4 jsou v pohodě, Eibachy zvládnou s přehledem, měl jsem to na autě :) Na \"běžné\" auto za mě best kombinace (vlastně kopie starších Porsche)...

Odesláno

To máš opravdu, tak špatný lak ? Jinak když už folii, tak bych volil matnou a možná nevím proč na tu modrou bych hodil bílou :D A co když ti ji pak sundávají, to ti ten lak asi definitivně oddělají :myslim

Odesláno

Bohužel jo,dělá to úplně matné fleky a teď v zimě se tam udělali flíčky odlupujícího se laku :(

By jsi volil matnou? a já právě zvolil černou lesklou,aby to bylo takový nenápadný :D Viděl jsem to tady na clubu na 307CC a bylo fakt super.

Když potom folií sundají,tak bych už to nechal přelakovat

Odesláno

další gangstaa :D hele já jí budu stříkat z jara až nebude mrznout, ale na tý modrý mě to přijde takový nijaký, takový jak kdyby to tam nepatřilo... nejvíc teda co jsem viděl to sedělo tý stříbrný no... je to taková uni metla... zkus si udělat víc fotek pokaždý z jinýho uhlu a pak uvidíš..

[upravil dne 18/2/14 22:25 od Mizlerek007]

Odesláno

hele fakt ti nevim no ta modrá je prostě modrá :D sluší jí to vcelku... menší černý díly na ní pekně zanikaj, kdešto ty větší jsou jak pěst na oko... uvidíš... já zvolil lesklou černou, k tý stříbrný to ladí, nestihlo se to nalakovat na podzim před relaxem, tak se to udělá ted až se bude lakovat spolujezdcova strana...zkus projet google jestli nenajdeš modrou s černou střechou...

Odesláno

uděláš z toho jen tuzingovej pasqvil. O kolik dražší oproti folii by bylo nechat střechu nastříkat... ? Ale samozřejmě je to voje auto a tvoje rozhodnutí...

jak psal John, jsou barvy ke kterým černá ladí, ale jsou barvy ke kterým ne.

[upravil dne 19/2/14 18:56 od Ducatista]

Odesláno

Já mám na střeše na coupe carbon folii a není to uplně blbý..Ale já to mám jen jako provizorní řešení.Měl jsem stejnej problém s tím lakem na střeše.Nejhorší je to na tý střeše rovně uříznout, protože coupe nemá žádný lišty ani spáry. Je to otázka cca hodiny práce.. Ale počítej s tím, že když to budeš chtít sloupnout, může to jít dolu i s tím poškozeným lakem.

Jinak ten carbon tam mám taky lesklej.Kdyby jsi měl cestu do Prahy, tak mi tý folie dost zbylo.. :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ale prd z toho udělám. Zkusím to a buď se mi to bude líbit a nebo to strhnu a nechám nalakovat. Jinak díky za kritiku a názory,ale co hlava to názor a to je dobře.

Jinak na autě už změny moc neprobíhají.Akorát jsem si dal do přední masky dva chrom pásky a změnil jsem pneu z 215/45/R17 na 205/50/R17,ale stejně začínám uvažovat nad 16\". Na autě to vypadá dobře,ale je to tvrdý jako prase a ještě když sou koleje na silnici,tak to strhává.

Odesláno
Já mám na střeše na coupe carbon folii a není to uplně blbý..Ale já to mám jen jako provizorní řešení.Měl jsem stejnej problém s tím lakem na střeše.Nejhorší je to na tý střeše rovně uříznout, protože coupe nemá žádný lišty ani spáry. Je to otázka cca hodiny práce.. Ale počítej s tím, že když to budeš chtít sloupnout, může to jít dolu i s tím poškozeným lakem.

Jinak ten carbon tam mám taky lesklej.Kdyby jsi měl cestu do Prahy, tak mi tý folie dost zbylo.. :papa

Také jsem řešil stejný problém, na svém Coupé se mi začal loupat, tak jsem tam dal fólii černý carbon od 3M, nalepit to byla sranda, ale pak to dobře vyříznout... děs :) Dávám nějaké foto z aplikace fólie...

post-8630-14109636843858_thumb.jpg post-8630-14109636844492_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Po dlouhém rozmýšlení nechám nakonec střechu přestříkat.

Další věc co se mi objevila na autě,tak když sepnou sahary,tak začnou vydávat hrozné zvuky :D je to strašně přijemný,když stojím ve městě v koloně :D

Odesláno

jo jo,byl jsem rád,že to začlo dělat,Cechic mi aspon řekl,že jsou to sahary.Já za jízdy nevěděl odkud to jde.Takže mě čeká rozebrat celý předek,sundat sahary a promazat.Snad to pomůže.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...