Fx Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Na kolik tak vyjde vymena komplet silentbloku, tycek stabilizatoru a hornich ulozeni tlumicu na Peugeotu 406? Myslim tim vpredu i vzadu... Chtel bych mit auto v poradku, tak abych vedel, jak moc si mam dat zajit chut:papa Citovat
TITANa Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Jezisi a to sa tu pytas??? ved chod do servisu sa spytat! aky problem? Citovat
Guest MilaS Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Fx: ten TITANa je tak chytrej a vždycky dobře poradí ... Mě ve značkovým servisu řekli, že jenom materiál - vzpěra stabilizátoru LP+PP a zadní seřizovací vzpěry LZ+PZ vyjdou cca na 10,5 tis.Kč, práce prý trvá asi hodinu (tak 450 Kč). V Autobenexu by materiál vyšel na necelý 4 tis.Kč od neznačkových výrobců - mají asi od třech, v Auto Kelly by to možná bylo ještě levnější, tam jsem to hledal v katalogu. Já se na to taky chystám, ale budu to dělat sám. Citovat
tomyka Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 TITANa: pocitam s tym ze chodis aj na forum hokej.sk a prudis na vsetkych a potom dakto sa cuduje ze to tu upada. Citovat
Kralda Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Souhlas s TITANa. Není nic lehčího, než si zajet do servisu. Za zeptání přece nic nedáš Citovat
Fx Odesláno 6. duben 2005 Autor Odesláno 6. duben 2005 Mozna jsem to napsal spatne, doufal jsem v podobnou odpoved, jako dal MilaS. Diky moc... Jeste by se mi hodily informace, jaky vsechny silentbloky tam maji byt... Koukal jsem do katalogu dilu a neni mi to z nej uplne jasny. Ceny se ruzni a prave se pidim po tom, kde to sehnat sic levne, ale taky aby to neco vydrzelo... Na predchozim aute jsem mel spatnou zkusenost se znackou Optimal, naopak pozitivni s FeBi. Co vy? TITANa: Pokud by k tomu vsichni pristupovali jako ty, tak bychom celou tuto sekci mohli zavrit, protoze vsechno vcetne vymeny zarovky ti prece udelaji v servisu, ze:bojim Citovat
Xplod Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Ja sem ted menil tycky predniho stabilizatoru. Vysly me na 350 kus (bral sem je na firmu) v Kelly. Znacku uz nevim, ale prej to sou smejdy a brzo odejdou zas. Maj dva druhy, ja mel samozrejme ten druhej [Editován dne 6/4/05 Xplod] Citovat
TITANa Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 2 Fx: vies su ludia co konaju daco pre seba a su ludia co len vykecavaju a ja tych druhych chcem od toho odradit! nechap ma zle ale to je fakt ubohe zakladat forum len koli tomu ze sa mi nechce zdvyhnut zadok a ist sa opytat na veci tam kde je to najlahsie sa ist spytat. A pochybujem ze ked ti aj tak tu ceny povieme tak nepojdes a nespytas sa na ne aj tak v servise. lol k dodatku: tak to si fakt napsal spatne. 2 tomyka: napis mi forum kde som rozumne nanapisal odpoved. a opat pisem aka otazka taka odpoved. serte na mna, mam zly den a som ta svina ze si to vybijam na vas. Citovat
Fx Odesláno 6. duben 2005 Autor Odesláno 6. duben 2005 V servisu se ptat nebudu, protoze mam doma vybaveni i 20t lis, jde jen o to, zjistit ceny na peugeoty, protoze bezne delame akorat skodovky. Strasne se mi libi, kdyz je nekdo tak chytry, ze hned vi, ze se pujdu ptat do servisu:papa Citovat
kremenak Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Proč měnit hned všechno? Já jsem měnil jen to co bouchalo a mělo vůli, zadní tyčky co drží sbíhavost a zadní spodní čepy u kola. Tyčky po 700 Kč a originál spodní čepy čepy po 100 Kč. Od té doby všechno drží, nic ani ne?ukne. ( Je to asi 20 000 km, co jsem to měnil). Citovat
Fx Odesláno 6. duben 2005 Autor Odesláno 6. duben 2005 Mne neco mlati hlavne vzadu, a to tak, ze uplne strasne... Pri prejezdu nerovnosti se to uplne cely rozvibruje... No a mit to vse novy je takova jakasi jistota, ze... No ale uvidime... EDIT: Tim rozvibrovanim nemyslim auto, ale napravu... a je to slyset, proste jak kdyz brnknes do struny a vidis, jak to kmita, tak tady to slysis - kdyz prejedu vic nerovnosti... [Editován dne 6/4/05 Fx] Citovat
TITANa Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 from fx: V servisu se ptat nebudu, protoze mam doma vybaveni i 20t lis, jde jen o to, zjistit ceny na peugeoty, protoze bezne delame akorat skodovky. Strasne se mi libi, kdyz je nekdo tak chytry, ze hned vi, ze se pujdu ptat do servisu to fx: pre boha a jako chces zistit peugeot ceny ked sa nepojdes tam spytat?? vobec ti nerozumiem a myslim ze som ti odpisal to najlepsie co sa dalo pretoze oblbovat ta ze ja to spravime za 200korun je blbost. Ano som chytry pretoze ja by som sa siel spytat na cenu. Ja nehovorim ze mas si to dat spravit do servisu ale ked nieco potrebujem zistit od peugeotu tak asi sa tam pojdem spytat. Ak na tomto uz nieco nepochopis tak fakt neviem co vlastne chces. Citovat
Ferry Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 FX prijed si na Jiznak pro katalog ND na CD a muzes si pak ceny hledat primo na strankach peugeotu podle cisel Citovat
Ferry Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Napsán autorem komisar já bych bral taktéž katalog ND na CD ale jezdit si pro něj,nevím to je poslední možnost.co jsem se tady ptal asi jej nikdo nemáv okolí Č.Budějovic. JJ v Ceskych Budejovicich bohuzel nemuzu slouzit, mozna nekdy v lete Citovat
Guest MilaS Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Ferry: já bych tedy s dovolením zájem o katalog na CD měl, už jsem se po něm pídil před časem. Jestli by to šlo, byl bych ti vděčnej :papa . Kdyžtak mi napiš možný termín na U2, nechci tě zbytečně otravovat. Jinak se občas vyskytuju na ČVUT. Děkuji vřele a zdvořile. Míla Citovat
Pinďa Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Něco podobného se řeší na P406 výměna vzpěr u stabilizátorů:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.