Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak šlo hlavně o toho mutanta, ne? Ten ford byl tak nějak úplně mimo, to jsem ani nebrala jako něco, čím bych se měla zabývat :-) Tohle téma je celkově o prdu, ale tak to je jedno :-)

Co ty mas ze zivota, ze se neumis pobavit nad hlouposti/neznalosti druhych? :aut

A jinak driv myslim aspon pro kluky bylo poznavani aut dobra zabava... Pokud se ti zda lepsi jejich dnesni vysedavani na FB a lajkovani sqwelejch statusu hustoborecnych felazkamosu, tak potes panbuh ;)

[upravil dne 7/12/11 18:20 od h4wk3y]

Odesláno

fakt jsem se snazil, opravdu jo. Ale Citroena v tom fakt nevidim... a kdyz privru obe oci nadoraz, tak fordu puma se to podoba nejvic z boku a i tak dost diskutabilne :D

To, ze to auto nikdo nikdy nevidel neni asi nic zvlastniho :) jeden by se az divil, kolik lidi to nezna. Holt jich proste v kazdy ulici nestoji 20 stejnejch. No... a zaplatpanbuh za to :D

Mimochodem nedavno jsem narazil na tohle http://www.pininfarina.com/index/storiaModelli/modelli.html?scheda.php?id=47&cmp=anno&ord=desc&sl=0&ids=d0kkhdekd8eor23j5rt52r5m22. Abych rek pravdu, tak jsem nemel tuseni, ze v roce 1997 vyhralo cenu za nejhezci coupe na svete a o rok pozdeji nejkrasnejsi auto roku.

Odesláno
No vono teda jednu věc na Coupe nechápu a to je spára kolem předních světel, od každého dílu je jiná spára, v zakřiveních nekopíruje obrys světla... no nevím :myslim když jsem to viděl poprvé tak jsme myslel, že je to splácaný po bouračce a vono je to origo... to je věc, kterou bych neustál i když se mi jinak líbilo velmi.

videt ze coupe nemas :P

toto by bola ta posledna vec co by ta trapila :D

Odesláno

Keby je tam fotka Fóbie s HŤP samochodom troj valčekovím, tak to všetci poznajú, päť krát to každý okomentuje a hlavne by to bolo naj, naj, naj, supiš pupiš extra fáro a nie poondiata fordka krížená s PSA :aut

Odesláno

Nějak mě to ani nepřekvapuje, že děcka nepoznaj, co že je to za auto. Mám pár kamarádek, který maj auta a když se zeptám, co to je, tak neví, prostě jezdí nějakým autem, ale jaká je to značka, netuší, hlavně když to jezdí:cool:. Potom se ptát třeba na motor, nemá absolutně cenu :D.

Odesláno
Tak šlo hlavně o toho mutanta, ne? Ten ford byl tak nějak úplně mimo, to jsem ani nebrala jako něco, čím bych se měla zabývat :-) Tohle téma je celkově o prdu, ale tak to je jedno :-)

Co ty mas ze zivota, ze se neumis pobavit nad hlouposti/neznalosti druhych? :aut

A jinak driv myslim aspon pro kluky bylo poznavani aut dobra zabava... Pokud se ti zda lepsi jejich dnesni vysedavani na FB a lajkovani sqwelejch statusu hustoborecnych felazkamosu, tak potes panbuh ;)

[upravil dne 7/12/11 18:20 od h4wk3y]

Ze začátku to tu spíš vypadalo, že to lidi rozčiluje. Já taky nepoznám spoustu značek aut (ano, coupé a většinu častějších peugeotů zrovna poznám). Stejně tak nepoznám třeba některý druhy stromů a nevím, jestli to někomu přijde vtipný :-). Ale máš recht, ze života nemám nic :-). Oni si \"lajkujou\" statusy a my se tady o tom už týden bavíme, tak kdo je blbější? My nebo oni? :-D

Odesláno

no děcka jsou různá,já přivez po Favoritu Lagunu a mladej prohlásil ,,takovej krám\" no co s tím naděláte,taky snad vyrostou :(

[upravil dne 9/12/11 22:06 od Haryk]

Odesláno

Podle me spis nez Ford Puma tak Ford Cougar ma k 406c bliz i kdyz mozna spis k 407c. :)

Tak a ted se jdu za tyto prirovnani nechat dobrovolne zbicovat a omluvit se ven pred barak. :D

Odesláno

No ale povedzme si otvorene že to kupéčko je naozaj mutant. (aj keď pomerne vydarený) Francúzska značka vyrobená v Talianskej fabrike dizajnérom a to ešte nemal hambu dať tam motor z Lancie. Už chýba iba nemecká prevodovka, americké gumy a je to komplet.

Slušne sa tomu povie dieťa globalizácie.

Zabudol som vložiť rotu smajlíkov aby bolo jasné že je to myslené položartom.

:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 9/12/11 23:45 od pastorek]

Odesláno

Logicky vzaté, sme na P-C fóre, tak nám to príde smiešne.

Maturantka, už vidím ako sa banda biológov baví na nejakej svojej stránke na fotke z Fuckbooku o harantoch ktorý prirovnali agát k breze :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...