Guest minimaxa Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 noto mi ho vyndej, ja mu dam mutanta az mu slezou usi na jednu stranu...........¨ :P:aut:D to je ale ošklivý auto Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Co je to za otřesně zmatlanou bouračku? Ten blatník tam dával jeden z těch smradů, ne? Hůř to snad spasovat (nebo spíš nespasovat) asi nešlo.Ale to je jen optickej klam, jak svítí slunko přeci:D:D:D Citovat
koblih69 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 No vono teda jednu věc na Coupe nechápu a to je spára kolem předních světel, od každého dílu je jiná spára, v zakřiveních nekopíruje obrys světla... no nevím když jsem to viděl poprvé tak jsme myslel, že je to splácaný po bouračce a vono je to origo... to je věc, kterou bych neustál i když se mi jinak líbilo velmi. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 No a né, 4 kola, volant:D:D Citovat
maturantka Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Mně zase všichni říkají, že V70 je pohřebák. A není Tak když to tak někomu připadá, je to jeho věc. Ale kdo se pohoršuje nad tím, že nějaký děcka napsaly z machroviny, že coupé je mutant, mi připadá stejně chytrej jako ty děcka :-). Citovat
elton Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Maturantko, ten smajlík znamená, že si dělám srandu, Jenom jsem si rýpnul. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 To by se jen pelešilo.... To máme mládež. Citovat
h4wk3y Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 maturantka: neber to tu tak vazne, ne Citovat
maturantka Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Však mně je úplně jedno, jaký auto se komu líbí nebo nelíbí, spíš se mi zdá divný to, že někdo tady prohlašuje o těch děckách, že mají nějakou nevědomost nebo co, když jenom napsaly, že se jim to auto nelíbí. No a co? Tak se jim nelíbí. Ale klidně mě tu utěšujte dál, že jste to nemysleli zle:-D. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Tam někdo psal že se mu to auto nelíbí?? Koukala jsi na stejnej obrázek? Potom je tvá reakce už jasná. Tady totiž nikdo neřešil líbí nelíbí, to jsi asi blbě pochopila Citovat
maturantka Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Tak šlo hlavně o toho mutanta, ne? Ten ford byl tak nějak úplně mimo, to jsem ani nebrala jako něco, čím bych se měla zabývat :-) Tohle téma je celkově o prdu, ale tak to je jedno :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Nešlo o mutanta, šlo o to že mladež sedí na prdeli doma a tim padem nepozná ani dost rozšiřenou značku auta. Citovat
maturantka Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 aha, tak jestli to patří mezi základní vzdělání, tak to jo, jsou to nevzdělanci :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.