Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
noto mi ho vyndej, ja mu dam mutanta az mu slezou usi na jednu stranu...........
¨

:P:P:aut:D

to je ale ošklivý auto

Odesláno
Co je to za otřesně zmatlanou bouračku? Ten blatník tam dával jeden z těch smradů, ne? Hůř to snad spasovat (nebo spíš nespasovat) asi nešlo.
Ale to je jen optickej klam, jak svítí slunko přeci:D:D:D
Odesláno

No vono teda jednu věc na Coupe nechápu a to je spára kolem předních světel, od každého dílu je jiná spára, v zakřiveních nekopíruje obrys světla... no nevím :myslim když jsem to viděl poprvé tak jsme myslel, že je to splácaný po bouračce a vono je to origo... to je věc, kterou bych neustál i když se mi jinak líbilo velmi.

post-25417-14109620937089_thumb.jpg

Odesláno
Mně zase všichni říkají, že V70 je pohřebák.

A není:D

Tak když to tak někomu připadá, je to jeho věc. Ale kdo se pohoršuje nad tím, že nějaký děcka napsaly z machroviny, že coupé je mutant, mi připadá stejně chytrej jako ty děcka :-).

Odesláno

Však mně je úplně jedno, jaký auto se komu líbí nebo nelíbí, spíš se mi zdá divný to, že někdo tady prohlašuje o těch děckách, že mají nějakou nevědomost nebo co, když jenom napsaly, že se jim to auto nelíbí. No a co? Tak se jim nelíbí. Ale klidně mě tu utěšujte dál, že jste to nemysleli zle:-D.

Odesláno

Tak šlo hlavně o toho mutanta, ne? Ten ford byl tak nějak úplně mimo, to jsem ani nebrala jako něco, čím bych se měla zabývat :-) Tohle téma je celkově o prdu, ale tak to je jedno :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...