Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nemusí biť voda vo filtri, robilo mi to isté s tým že aj vypisovalo hlášku \"voda v palivovom filtri\", začalo to pred zimou a tak som ho odkalil ale voda tam nebola. Nakoniec mi tu na fóre poradili že odchádza akumulátor, vydržal ešte asi 3/4 roka a potom išiel na výmenu.

Odesláno

Zdravim peugeotaci,

ja som nedavno menil olej a pri tom som chcel vymenit vsetky filtre...olejovy, vzduchovy aj pelovy som vymenil, no palivovy filter som nenasiel...tu na fore som cital niekte, ze niektore modely palivovy filter nemali...tak teraz rozmyslam, ci to tam niekde domontovat, alebo ten filter predat. co odporucate?

Odesláno
Nemusí biť voda vo filtri, robilo mi to isté s tým že aj vypisovalo hlášku \"voda v palivovom filtri\", začalo to pred zimou a tak som ho odkalil ale voda tam nebola. Nakoniec mi tu na fóre poradili že odchádza akumulátor, vydržal ešte asi 3/4 roka a potom išiel na výmenu.

No ty mas teda perlu za perlou.....:D

Odesláno
Zdravim peugeotaci,

ja som nedavno menil olej a pri tom som chcel vymenit vsetky filtre...olejovy, vzduchovy aj pelovy som vymenil, no palivovy filter som nenasiel...tu na fore som cital niekte, ze niektore modely palivovy filter nemali...tak teraz rozmyslam, ci to tam niekde domontovat, alebo ten filter predat. co odporucate?

Doporucame doplnit tip auta:D:D

Odesláno

No ty mas teda perlu za perlou.....:D

Musím zaklopať, zatiaľ som sním spokojný. :aut

Odesláno

Ja si myslím,že palivový filter máš,Mal by si ho nájsť v pravom zadnom podbehu.V miestach medzi zadnými dverami a kolesom,To či je odsignalizovaný neviem ale vymeniť ho môžeš :papa

phpiXwDDG.pdf

[upravil dne 6/12/11 22:28 od baffy]

Odesláno

No je to realne, kamarat kupoval auto vratene z leasingu (ako protihodna pre nove). Bral ho od predajcu Peugeot a ktore bolo tam aj servisovane a filtre mal povodne. Pricom auto malo 3 roky a cca 85.000 nabehane.

ja mam tiez.par zlych skusenosti z originalnym servisom peugeot

Odesláno
Ja si myslím,že palivový filter máš,Mal by si ho nájsť v pravom zadnom podbehu.V miestach medzi zadnými dverami a kolesom,To či je odsignalizovaný neviem ale vymeniť ho môžeš :papa

A odkud mas ten obrazek???

U benzinu na 407 palivovy neni.

Odesláno

neviem, nechcem sa hadat, ale mal som asi 12 benzinovych aut roznych znaciek a vsetky mali palivovy filter.

Nevidim dovod preco by nemola mat aj benzinova 407ma.

Uz sa to tu niekde aj riesilo, ktosik to tu na 407me menil a bolo to tam kde ukazuje obrazok.

Odesláno

A odkud mas ten obrazek???

U benzinu na 407 palivovy neni.

Ked si klikneš na NAPÁJENÍ mal by si to tam nájsť http://public.servicebox.peugeot.com/

[upravil dne 7/12/11 17:49 od baffy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...