laci1970 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 pekny den co moze byt ked niekedy pri startovani vysvieti kontrolka pal.filtra a potom sa schasne vdaka Citovat
straki007 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 NMas tam vodu ve filtru. Staci odkalit(sroubek na dne filtru) ale nejlepe je filtr vymenit. Citovat
Judes Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Nemusí biť voda vo filtri, robilo mi to isté s tým že aj vypisovalo hlášku \"voda v palivovom filtri\", začalo to pred zimou a tak som ho odkalil ale voda tam nebola. Nakoniec mi tu na fóre poradili že odchádza akumulátor, vydržal ešte asi 3/4 roka a potom išiel na výmenu. Citovat
dusankoKE Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Zdravim peugeotaci, ja som nedavno menil olej a pri tom som chcel vymenit vsetky filtre...olejovy, vzduchovy aj pelovy som vymenil, no palivovy filter som nenasiel...tu na fore som cital niekte, ze niektore modely palivovy filter nemali...tak teraz rozmyslam, ci to tam niekde domontovat, alebo ten filter predat. co odporucate? Citovat
straki007 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Nemusí biť voda vo filtri, robilo mi to isté s tým že aj vypisovalo hlášku \"voda v palivovom filtri\", začalo to pred zimou a tak som ho odkalil ale voda tam nebola. Nakoniec mi tu na fóre poradili že odchádza akumulátor, vydržal ešte asi 3/4 roka a potom išiel na výmenu. No ty mas teda perlu za perlou..... Citovat
straki007 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Zdravim peugeotaci, ja som nedavno menil olej a pri tom som chcel vymenit vsetky filtre...olejovy, vzduchovy aj pelovy som vymenil, no palivovy filter som nenasiel...tu na fore som cital niekte, ze niektore modely palivovy filter nemali...tak teraz rozmyslam, ci to tam niekde domontovat, alebo ten filter predat. co odporucate? Doporucame doplnit tip auta:D:D Citovat
dusankoKE Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Ospravedlnujem sa, Peugeot 407, 2.0 benzin, 100kW, rok vyroby 2004 Citovat
Judes Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Nemusí biť voda vo filtri, robilo mi to isté s tým že aj vypisovalo hlášku \"voda v palivovom filtri\", začalo to pred zimou a tak som ho odkalil ale voda tam nebola. Nakoniec mi tu na fóre poradili že odchádza akumulátor, vydržal ešte asi 3/4 roka a potom išiel na výmenu. No ty mas teda perlu za perlou..... Musím zaklopať, zatiaľ som sním spokojný. Citovat
baffy Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Ja si myslím,že palivový filter máš,Mal by si ho nájsť v pravom zadnom podbehu.V miestach medzi zadnými dverami a kolesom,To či je odsignalizovaný neviem ale vymeniť ho môžeš phpiXwDDG.pdf [upravil dne 6/12/11 22:28 od baffy] Citovat
laci1970 Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 aku moze byt este mam origo uz 5., rok filter origo z peugeota teraz robily vymeni oleja mam 2.0hdi 100kw Citovat
koblih69 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Jako že tam máš 5 let palivový filtr? Doufám, že jen špatně chápou tvojí větu Citovat
pyrone Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 No je to realne, kamarat kupoval auto vratene z leasingu (ako protihodna pre nove). Bral ho od predajcu Peugeot a ktore bolo tam aj servisovane a filtre mal povodne. Pricom auto malo 3 roky a cca 85.000 nabehane. ja mam tiez.par zlych skusenosti z originalnym servisom peugeot Citovat
straki007 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Ja si myslím,že palivový filter máš,Mal by si ho nájsť v pravom zadnom podbehu.V miestach medzi zadnými dverami a kolesom,To či je odsignalizovaný neviem ale vymeniť ho môžeš A odkud mas ten obrazek??? U benzinu na 407 palivovy neni. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 neviem, nechcem sa hadat, ale mal som asi 12 benzinovych aut roznych znaciek a vsetky mali palivovy filter. Nevidim dovod preco by nemola mat aj benzinova 407ma. Uz sa to tu niekde aj riesilo, ktosik to tu na 407me menil a bolo to tam kde ukazuje obrazok. Citovat
baffy Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Ja si myslím,že palivový filter máš,Mal by si ho nájsť v pravom zadnom podbehu.V miestach medzi zadnými dverami a kolesom,To či je odsignalizovaný neviem ale vymeniť ho môžeš A odkud mas ten obrazek??? U benzinu na 407 palivovy neni. Ked si klikneš na NAPÁJENÍ mal by si to tam nájsť http://public.servicebox.peugeot.com/ [upravil dne 7/12/11 17:49 od baffy] Citovat
baffy Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Musel som sa opraviť nie palivová nádrž ale napájení .Prepáč Citovat
straki007 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Tak ja mam ofiko SB a bohuzel u benzinove 407 palivak neni. Kdo ho ma tak je to dovoz nekde Rumunsko nebo jine krajiny a to stejne pochybuju........ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.