Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zatiaľ som sa skoro po nič nedopátral, ale vidím to tak na 7Jx16 vzhľadom na to, že originál plechy sú 6,5Jx15 a na rozširovacie podložky môžem zabudnúť...

Odesláno

Juu Cviklik má stejné auto i barvu jako já :)

Jinak já sem evase koupil (od překupníka jako dovoz ze švýcarska) s ALU 15\" s nápisy a logy alfa romeo. V techničáku mám jenom jeden rozměr pneu 195/65 R15. Minulá rok sem akorát koupil plecháče a letos i zimní pneumatiky :D

No moc sem nepomohl, ale osobně mi vyhovují kola které tam patří a větší bych tam necpal.

Odesláno
Juu Cviklik má stejné auto i barvu jako já :)

Jinak já sem evase koupil (od překupníka jako dovoz ze švýcarska) s ALU 15\" s nápisy a logy alfa romeo. V techničáku mám jenom jeden rozměr pneu 195/65 R15. Minulá rok sem akorát koupil plecháče a letos i zimní pneumatiky :D

No moc sem nepomohl, ale osobně mi vyhovují kola které tam patří a větší bych tam necpal.

Pěkný co?Je na ND:D

Odesláno

No ramena zas až tak moc nevydrží(není to VW:D)a jedno stojí v lepší kvalitě cca 100e.Ale mimo to se ještě vyjebe těhlice v místě uložení kulaku a ta taky neni nejlevnější:aut

Odesláno

mám tam origo fondmetal i s pokličkou citroen od koupě, překupník byl rozumnej :D

Jinak jsem se pokoušel něco zjistit ale nic jinýho jak 205/65/15 asi není pro tohle auto určený takže bych opravdu rád věděl jak je možný že JoseA má zapsaný ve velkým techničáku 195.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...