Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

Odesláno

Safi, od mě ten čistej styl možná brzo přejde a když auto neprodám a finanční situace to dovolí, tak se budou nahánět nějáký ty poníci :aut

XS nárazník nebude :D byť ho mám hozenej v garáži v černým matu, tak to na auto nedám, mě se XS tolik nelíbí. Až bude jiný lízátko, tak to bude zase něco jinýho :)

Odesláno

:) však já to beru :) ... Prostě mám určitou averzi, jak každej chce XS nárazník a mlhy :D.. mě to neláká a zůstane tenhle obyč :)

Lízátko z laguny u mě fakt nehrozí :D bude asi z Astry H ... to vypadá na 206 asi nejlíp... nebo bude z Leona Cupra R ale to už má kde kdo :roll

[upravil dne 15/11/12 22:22 od Tom_206]

Odesláno

tak ono nemusi to bejt vylozene xs ale jen naraznik s mlhama protoze ten je fakt stylicticky hezci nez tohle :) Tot muj nazir, ufff alespon ze nekdo z tech normalnich co odmita lagunacky lizatko....

Odesláno

To chceš nahánět výkon u 1,1??? Znám i smysluplnější způsoby vyhazování peněz z oken.

Začínal jsem se 44 kW a zvýšení výkonu na 60 KW, na stále slabých 60 kW, by mně vyšlo na cca 1500 euro! Ještě pořád si myslíš, že je to dobrej nápad?

Odesláno

Ale proč ? abych měl silnější auto od základu a nebavilo mě to ? Měl jsem Lancii Deltu a tam ten výkon byl, sice fajn ale víc mě chytlo vzít maloobsah a pohrát si s tím ;) Nepotřebuju aby to mělo 100kW a je mi jedno kolik to bude stát, je to auto pro radost a nejsem šetřílek :roll A radši budu mít chcíplou 1.1, kterou si předělám podle svýho a budu z toho mít radost, než si koupit třeba GTI a pak jen chodit a kopat se do zadku...

Já si dělám auto pro sebe a jen a pouze pro radost - je mi jedno kolik do něj nasypu a jakej bude mít výkon. Hlavně když to bude vyhovovat mým požadavkům :roker

Odesláno

Nevím, přijde mi to utopie sypat peníze do slabého motoru, když za tu cenu zvednutí výkonu třeba o 20KW máš pomalu celé Gti. A to si můžeš upravovat zase po svým. Ale jinak máš samozřejmě pravdu, že je to tvé auto a můžeš si s ním dělat co chceš. :)

Odesláno

Utopie to klidně být může, nečekám zázraky a vím, že to nebude stát málo ale proč ne ? Je to auto pro radost a ikdyž to postrádá podle ostatních smysl, cpát peníze do 1.1, tak pro mě to smysl má a v tom autě bude kus mně a budu z toho mít radost... a upravená 1.1 bude větší rarita než upravený GTI :)

Odesláno

Nechte ho je mladej časem pochopí že se víc vyplatí pořídit GTI a hrát s snim. Každej k tomu musí dospět..... Chce cpát prachy do 1.1 ať je cpe když je má :)

Odesláno

Tome, nenech se odradit, když něco chceš, tak to udělej. Vždyť nebudeš závodit do vrchu, aby jsi potřeboval výkon. A pár koníků u Tvého lehkého auta bude znát.

Frajeřit s GTI dokáže každý, ale s 1.1 už málo kdo :D. Já Ti fandím.

Já jsem kdysi dávno :D do Š130 dal upravený motor z favorita. Nacpal jsem do celého auta docela dost peněz, ale stálo to za to. Zážitků je spousta. Jela jak pila, a to byla zábava, když si někdo myslel, že mě předjede a já mu ujel. Na dálnici jsem byl král:D. Kamarádi nechápali, že se to nevznese :D ,neměl jsem snížený podvozek, a blbosti typu spojlery a křídlo, to bych jí neudělal. Aut tenkrát jezdilo méně než dnes, tak to bylo lepší.

Odesláno

Tak z tohohle nevyrostu :D... Dokud budou peníze a chuť tak ne :)

RB: Přesně tak :) Konečně rozumnej příspěvek :) ... Se silným autem v sérii dokáže zamachrovat kdejakej pitomec ale ona když přijede 1.1 a něco předvede, tak je to jiný kafe. Byť budu při úpravách závislej na vyšších motorizacích 1.4 a 1.6, tak mi to furt stojí za to, ikdybych nahnal blbejch 5 koní :)

Ona škodárna s motorem z Fáčka umí lítat moc pěkně a když se ještě poladí ten fáčkovej motor tak to stojí za to :) Kamarád měl \"užovku\" s motorem z fáčka - odlehčenej setrvák, komplet jinej výfuk, karbeci Dellorto a další blbosti a stálo to za to :)

Odesláno
A stejně to nepojede:)

Tak tak ale co třeba se mu něco povede.Ale víc bych pochopil ladění kdyby to byla alespoň 1.6 tam už je docela potencial na úpravy...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Cinic: super, směju se tomu, ale nemužu to tu nechat:D;)

Tome, klidně ve vlakně pokračuj, byla by škoda toho nechat kvuli někomu kdo se neumí chovat

[upravil dne 28/11/12 21:47 od Radek Hurvajz]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...