Tom_206 Odesláno 15. listopad 2012 Autor Odesláno 15. listopad 2012 Safi, od mě ten čistej styl možná brzo přejde a když auto neprodám a finanční situace to dovolí, tak se budou nahánět nějáký ty poníci XS nárazník nebude byť ho mám hozenej v garáži v černým matu, tak to na auto nedám, mě se XS tolik nelíbí. Až bude jiný lízátko, tak to bude zase něco jinýho
agresssor Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Tady nejde o lizo ale narznik s mlhama jinci vzhled nez toto ale tot muj nazor, hlavne nebud postizenej jak vetsina lidi lizem z laguny....
Tom_206 Odesláno 15. listopad 2012 Autor Odesláno 15. listopad 2012 však já to beru ... Prostě mám určitou averzi, jak každej chce XS nárazník a mlhy .. mě to neláká a zůstane tenhle obyč Lízátko z laguny u mě fakt nehrozí bude asi z Astry H ... to vypadá na 206 asi nejlíp... nebo bude z Leona Cupra R ale to už má kde kdo [upravil dne 15/11/12 22:22 od Tom_206]
agresssor Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 tak ono nemusi to bejt vylozene xs ale jen naraznik s mlhama protoze ten je fakt stylicticky hezci nez tohle Tot muj nazir, ufff alespon ze nekdo z tech normalnich co odmita lagunacky lizatko....
Tom_206 Odesláno 15. listopad 2012 Autor Odesláno 15. listopad 2012 tak o obyč s mlhama popřemýšlím, tos mi nasadil brouka do hlavy uvidíme...
Pustil Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 To chceš nahánět výkon u 1,1??? Znám i smysluplnější způsoby vyhazování peněz z oken. Začínal jsem se 44 kW a zvýšení výkonu na 60 KW, na stále slabých 60 kW, by mně vyšlo na cca 1500 euro! Ještě pořád si myslíš, že je to dobrej nápad?
Eon Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Taky si myslím. Jestli chceš vyšší výkon, prodej to a kup něco silnějšího..
Tom_206 Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Ale proč ? abych měl silnější auto od základu a nebavilo mě to ? Měl jsem Lancii Deltu a tam ten výkon byl, sice fajn ale víc mě chytlo vzít maloobsah a pohrát si s tím Nepotřebuju aby to mělo 100kW a je mi jedno kolik to bude stát, je to auto pro radost a nejsem šetřílek A radši budu mít chcíplou 1.1, kterou si předělám podle svýho a budu z toho mít radost, než si koupit třeba GTI a pak jen chodit a kopat se do zadku... Já si dělám auto pro sebe a jen a pouze pro radost - je mi jedno kolik do něj nasypu a jakej bude mít výkon. Hlavně když to bude vyhovovat mým požadavkům
Eon Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Nevím, přijde mi to utopie sypat peníze do slabého motoru, když za tu cenu zvednutí výkonu třeba o 20KW máš pomalu celé Gti. A to si můžeš upravovat zase po svým. Ale jinak máš samozřejmě pravdu, že je to tvé auto a můžeš si s ním dělat co chceš.
Tom_206 Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Utopie to klidně být může, nečekám zázraky a vím, že to nebude stát málo ale proč ne ? Je to auto pro radost a ikdyž to postrádá podle ostatních smysl, cpát peníze do 1.1, tak pro mě to smysl má a v tom autě bude kus mně a budu z toho mít radost... a upravená 1.1 bude větší rarita než upravený GTI
agresssor Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Nechte ho je mladej časem pochopí že se víc vyplatí pořídit GTI a hrát s snim. Každej k tomu musí dospět..... Chce cpát prachy do 1.1 ať je cpe když je má
Roman Bazi Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Tome, nenech se odradit, když něco chceš, tak to udělej. Vždyť nebudeš závodit do vrchu, aby jsi potřeboval výkon. A pár koníků u Tvého lehkého auta bude znát. Frajeřit s GTI dokáže každý, ale s 1.1 už málo kdo . Já Ti fandím. Já jsem kdysi dávno do Š130 dal upravený motor z favorita. Nacpal jsem do celého auta docela dost peněz, ale stálo to za to. Zážitků je spousta. Jela jak pila, a to byla zábava, když si někdo myslel, že mě předjede a já mu ujel. Na dálnici jsem byl král:D. Kamarádi nechápali, že se to nevznese ,neměl jsem snížený podvozek, a blbosti typu spojlery a křídlo, to bych jí neudělal. Aut tenkrát jezdilo méně než dnes, tak to bylo lepší.
Tom_206 Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Tak z tohohle nevyrostu ... Dokud budou peníze a chuť tak ne RB: Přesně tak Konečně rozumnej příspěvek ... Se silným autem v sérii dokáže zamachrovat kdejakej pitomec ale ona když přijede 1.1 a něco předvede, tak je to jiný kafe. Byť budu při úpravách závislej na vyšších motorizacích 1.4 a 1.6, tak mi to furt stojí za to, ikdybych nahnal blbejch 5 koní Ona škodárna s motorem z Fáčka umí lítat moc pěkně a když se ještě poladí ten fáčkovej motor tak to stojí za to Kamarád měl \"užovku\" s motorem z fáčka - odlehčenej setrvák, komplet jinej výfuk, karbeci Dellorto a další blbosti a stálo to za to
John Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 A stejně to nepojede:) Tak tak ale co třeba se mu něco povede.Ale víc bych pochopil ladění kdyby to byla alespoň 1.6 tam už je docela potencial na úpravy...
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Tak Tema vyčištěno!!! Pokud se tu bude opakovat napadání, urážky, připadně se bude někdo (on ví kdo) chovat proti pravidlům vyvodím z toho banány, aby bylo jasno.
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Cinic: super, směju se tomu, ale nemužu to tu nechat:D;) Tome, klidně ve vlakně pokračuj, byla by škoda toho nechat kvuli někomu kdo se neumí chovat [upravil dne 28/11/12 21:47 od Radek Hurvajz]
Recommended Posts